استفاده از فلش برای هدر سایت

با سلام به دوستان
یک سوال داشتم از اساتید ارجمند
من می خوام برای هدر سایتم از یک فایل فلش استفاده کنم ولی وقتی که فایل فلش رو به عنوان هدر در سایت معرفی می کنم
نمی شناسدش و جاشو خالی می ذاره گفتم شاید مشکل از هدر اومدم یه بنر فلش توی همپیج سایت بذارم دیدم اونم نمیشناسه و جاشو خالی میذاره ولی فایل Jpgو Bmpرو بدون هیچ مشکلی قبول میکنه می خواستم ببینم روش گذاشتن فایل های فلش با این فایل ها فرق می کنه یا مشکل از جای دیگست اینم بگم که اولین باره که از فایل های SWF می خوام در سایتم استفاده کنم و تجربه استفاده از این فایل ها رو اصلا ندارم
پیشاپیش از راهنمایی های شما متشکرم .

amir_s

Active Member
از چه نرم افزاری استفاده میکنید ! منظورم برای طراحی صفحات وبتون هست ...
برای گذاشتن فلش باید از ActiveX و Embed tag استفاده کنید ... اسم نرافزارتون رو بگید !

amir_s گفت:
از چه نرم افزاری استفاده میکنید ! منظورم برای طراحی صفحات وبتون هست ...
برای گذاشتن فلش باید از ActiveX و Embed tag استفاده کنید ... اسم نرافزارتون رو بگید !

با تشکر از جواب شما
از نرم افزار فرنت پیج استفاده می کنم Microsoft Office FrontPage 2003
اگر با فرنت پیج نمیشه بگید با چه نرم افزاری ساده تره برای کار با فلش (البته کار زیادی هم نمی خوام انجام بدم فقط می خوام هدر رو بر روی سایت بذارم)
با تشکر فراوان

amir_s

Active Member
Insert > Web Component > Component Type : Advanced Controls , Chose a control : ActiveX Control
بعد Next رو بزنید و از پنجره ظاهر شده Shockwave Flash رو انتحاب کنید ...

امیر جان مدیر انجمن عزیز از شما خیلی ممنونم که به سوال من پاسخ دادید
ولی زیاد واضح نبود برای من تازه کار مشکل من حل شد با همون راهنمایی اکتیو ایکسی که گفتید
بازم از شما ممنونم و کمال تشکر را دارم دوستانی هم که مثل من تازه کار هستند و چنین مشکلی دارند می توانند به این تاپیک مراجعه کنند :
http://forum.majidonline.com/forum23/thread4329.html?highlight=activeX+control

جدیدترین ارسال ها

بالا