استفاده از فایلهای بازیها در برنامه های 3d

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
سلام دوستان
یه سوالی داشتم
میخواستم بدونم آیا راهی هست که بتونیم از فایلهای بازی های کامپیوتری در نرم افزارهای 3d استفاده کنیم؟
منظورم اینه که بتونیم فابل exe رو باز کنیم و مدلها و انیمیشن و غیره که در بازی هست رو استفاده کنیم

خیلی وقته فکرمو مشغول کرده؛کلی سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم:-?

ممنون میشم راهنماییم کنید:rose:

khoushechin

Well-Known Member
نشد که نداره.
ولی خیلی سخته میره توی بحث هک و اینا که اینجا ها نمیشه چیزی گفت.

aliila1

Member
دوست من میشه خوبم میشه

یکسری راه برای اینکار وجود داره

البته اینا بگم بازیهای قدیمی برای اینکار راحتره

اگربازی کل حجم آن توی فایل اگزه exe باشه باید بوسیله نرم افزار های اکستراکت انها باز کنید

مثلا میتوان از uniextract نام برد ولی غالبا فایلهای 3d جدای از پلیر بازی است و بصورت فشرده کنار پلیر داخل فولدرهایی بنام data خواهد بود

وبرای باز کردن آنها با winrar یا امثال نرم افزارهای اکستراکت فشرده مثل win archiver باید استفاده کرد

برای تبدیل فایلهای 3d به یکدگر برای استفاده در برنامه های سه بعدی هم نرم افزارهای زیادی وجود دارد از جمله : 3d canvertor , MilkShape.3D , DeepExploration

بهترین آنها DeepExploration است غالب فرمتها را ساپورت میکند.

برای اینکه فایلهای مورد استفاده در بازی را بشناسید با راست کلیک کردن وگرفتن حجم آنها میتوانید آنها را پیدا کنید این بخاطر اینست که این فایلهای سه بعدی جحم آنها زیادتر از بقیه است البته اگر با فایلهای تکسچر یکجا باشند

در غیر اینصورت در درجه دومند

بعضی ازپسوند فایلهای پک شده برای بازیها pak, bin, dat وامثال این چیزا است.

آخرین ویرایش:

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
من رفتم دنبالش یه چیزایی فهمیدم،مثل اینکه برای هر بازی یه ادیتور مخصوص وجود داره حالا یا رسمی یا به دست هکر ها،یه روش نیست که برای همه ی بازی ها جواب بده
تو یو تیوب ویدیو های جالبی دیدم مثلا یارو از فایلهای بازی crysis داخل gta iv استفاده کرده بود

soroushdesign

Well-Known Member
سلام بر دوستان

من فقط 1بار فایل 1 بازی رو خواستم باز کنم

بازی Needforspeed under cover

که با برنامه Zmodeler باز میشه و کل ماشینها با LOD دارن و در فاصله های دور lowpoly میشن

Dante

Member
شدنش می شه ولی اکثرا با مشکل تبدیل می شن و نمی شه ازشون استفاده کرد من خودم مدلسازی و برنامه نویس بازی هستم و زیاد دنبال اینجور موارد هستم به این نتیجه رسیدم مدل رو خودم از اول بسازم خیلی به صرفه تر هستش :shock:

جدیدترین ارسال ها

بالا