استفاده از سرویس پرداخت در محل بدون واسطه برای فروشگاه های اینترنتی

soooot

Member
سلام
من یه فروشگاه اینترنتی دارم و میخوام کاربران محصولات رو از فروشگاه اینترنتی من بخرن و توسط پست تحویل بگیرن و پولش رو هنگام تحویل محصول به مامور پست بپردازن.
این کار رو سایت هایی مثل ایران مارکت سنتر www.iranmc.org و یا پرداخت www.pardakht.ir انجام میدن
میخوام بدونم آیا همچین کاری رو خودم و به صورت مستقیم و بدون واسطه میتونم انجام بدم و آیا پست چنین خدماتی رو به هرکس ارائه میده؟ ( فروشگاه اینترنتی من قابلیت دریافت اطلاعات مشتریان مثل آدرس و... رو داره )
در واقع میخوام بدون هیچ واسطه ای مثل ایران مارکت سنتر و... مستقیما با پست کار کنم، آیا پست چنین خدماتی داره؟ آیا این خدمات رو به هر کسی ارائه میده؟ اگر همچین چیزی هست اسم سرویسش چیه و به چه صورت عمل میکنه و آیا استفاده از اون سرویس شرایط خاصی داره؟
فکر کنم این فروشگاه از همچین خدماتی استفاده میکنه! www.posteiran.com

Mr.Steres

Active Member
فکر کنم تاپیک جای خوبی نباشه !

فکر نکنم این کارو انجام بدن چون نیاز به اعتبارات و مدارک زیادی داره یه ذره توجه کنی پی به بزرگی داستان می بری ! پس فکر کنم به هرکسی ندن ...

در ضمن این سایت هم مثل بقیه هست ! مثلا الان فروشگاه ساز حامد به طوری هستش که کاربر اصلا سایت iranmc رو نمی بینه و توی خود فروشگاه سفارش میده ! ولی سفارش اتوماتیک میره توی ایران ام سی ! اینم شبیح همینه !

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
شما باید به اداره پست تشریف ببرید و اونجا قرار داد ببندید.

MJ Rayaneh

Well-Known Member
سلام.
قرارداد مستقيم با پست امكان نداره ... مگه اينكه بياييد و شركت مثل رهنما (پرداخت) يا كلبه كتاب (ايران ماركت سنتر) بزنيد ...
موفق باشيد.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
ما برای فروشگاه iransbs مستقیما با پست قرار داد بستیم.

MJ Rayaneh

Well-Known Member
ما برای فروشگاه iransbs مستقیما با پست قرار داد بستیم.
سلام
عجب!
من رفتم از پست پرسيدم اونا گفتن نميشه!
ميشه لطفا بگيد چه مراحلي رو بايد طي كرد؟
ممنون ميشم اگر كمي راهنمايي كنيد.

kakhadi

New Member
سلام به همگی
این تاپیکو دیدم نخواستم پست جدید بزنم ... دوستان اگه کسی هست در این مورد اطلاعاتی داره لطفا" بفرمایید

e chess design جان اگه میشه راهنمایی کنید
ممنون:rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا