استفاده از تورنت برای تمام دانلود های حجم بالای سایت

asrenovin

Member
سلام عزیز.
آقا بزار آموزش و هرچی اطلاعات راجع بهش هست رو تا ما هم استفاده کنیم.
من سایت تورنت زیاد دیدم. اما نفهمیدم کار باهاش چطوریه.
ممنون میشم توضیح بدی.
یا حق

Member
من دیشب در حال چرت زدن پای تاپیک تصاویر وکتور بودم و با مشکلات :
فایل پیدا نشد:sad:
فایل محتوی مطالب های نامیزون بوده و حذف شده:shock:
لینک های شکسته :cry:
و از همه بدتر دانلود های رپید شر که وسط کار سکته میکنن:mad:شدم
--------------------------------
و اومدم اینجا پیشنهاد انتقال سیستم ناقص فعلی دانلود به پروتکل زیبا و وزین تورنت رو بدم تا تمام کسانی که از اینترنت های سنگی و نفتی استفاده میکنن بتونن بدون هیچ مشکلی از دانلود ها استفاده کنن
از مزایای تورنت :
قابلیت نگه داشتن و دوباره راه انداختن دانلود هر موقع که عشق کاربر کشید
دانلود همزمان بینهایت فایل
بالا رفتن سرعت دانلود با پر طرفدار شدن دانلود
از بین نرفتن فایلها در اثر استفاده نشدن
بدون نیاز به آپلود (شما تورنت رو میسازید خودش کم کم آپلود میشه)
قابلیت ایجاد تورنت های عظیم (حجم های جندین گیگابایتی)
بدون نیاز به زیپ کردن (حتی میتونید یه پوشه بذارید هرکی هرچی خواست از توش دانلود کنه)
تبدیل شدن به مرکز دانلود سایت بدون اینکه هیچ فضا یا پهنای باندی از سایت اشغال بشه
قابلیت ایجاد دانلود های اختصاصی کاربران سایت
و هزار مزیت دیگه که اگه لب تر کنید براتون میگم
------------------------------
من همینجا اعلام کنم که بعد از 1 سال کار کردن با تورنت حالم از تمام سایت های آپلود و دانلود به هم میخوره و هرگز ازشون دانلود نمیکنم مگه اینکه مجبور باشم
اگه موافقت شد من میتونم آموزش کامل تورنت رو به همه بدم:green:

Member
هیچکس نمیخواد پیشنهاد منو بررسی کنه؟ فکر کنم مجید آنلاین حتی قدرت راه انداختن یه تراکر خصوصی رو هم داشته باشه
هرکس که حاضره همکاری کنه اعلام کنه (شایدم یه گروهی چیزی راه انداختیم)
asrenovin جان واسه شما هم مفصل و تصویری تهیه میکنم
----------------------------------
من از همینجا درخواست قابلیت اتچ کردن فایل های تورنت رو توی بند انگشتی ها رو دارم(بدون نیاز به زیپ کردن چون حجمشون از کیلوبایت بالا نمیره) کلی طرفدار پیدا میکنه

آخرین ویرایش:

pavarchin

Member
با اين چيزهايي كه گفتي من موافقم
اما يك مساله اينه كه لينكهاي سايت اكثرا معرفي هست و كسي اونا رو تو اكانت خودش آپلود نميكنه كه موندگار بشه
دوم خيلي از لينكها كه كپي رايت و نقض ميكنند اول مسدود و بعدا حذف ميشند
سوم و مساله اصلي اينه كه من و امثال من تا بحال اصلا با تورنت كار نكرديم و اصلا داونلودي نداشتيم

حالا اگه خودت لطف كني و يه آموزش تصويري توپ بذاري كه من و امثال من ياد بگيريم چرا كه نه عالي هست با اين مزايايي كه گفتي

Member
چشم آموزش رو مفصل میذارم (فکر نکنم 10 خط بیشتر بشه)
خب در مورد فایلل های تورنت باید بگم که مثل یه آدرس میمونه و حجمش (حتی برای دانلود های چندین گیگابایتی) از 100 کیلوبایت بالا نمیزنه و خیلی راحت میشه توی اکانت نگهداریشون کرد
در مورد کپی رایت که گفتی 90% از دانلودهای توی سایت کپی رایت رو نقض میکنن (البته 80% لینکها مشکل دارن)
دلیل پیشنهاد من هم همینه تا بتونیم فایل ها و دانلود ها رو تا مدت نامحدود نگهداری کنیم و نگران مسدود و حذف شدنشون نباشیم و در کنارش از تمام مزایای این پروتکل وارز استفاده کنیم

Mandana

Active Member
طبیعتن روش خوبی ئه می هم همیشه تورنت _ البته باسید زیاد_ رو به رپید و امثالهم ترجیح دادم...
اگر کاری از دست می هم بر میاد باسه حمایت ازین گروهتون...در خدمتم ^.^
موفق بباشی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا