توضيح ديگه اي نداره . نظر بدين بگين كجاها اصلاح بشه بهتره ( البته قبوله كه كار ساده و ابداييه :sad:)
arman665 Member Oct 22, 2007 #1 توضيح ديگه اي نداره . نظر بدين بگين كجاها اصلاح بشه بهتره ( البته قبوله كه كار ساده و ابداييه ) پیوست ها Untitled-1.jpg 258.7 کیلوبایت · بازدیدها: 24
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Oct 22, 2007 #2 كار خوبي شده منتها خودتونم قبول داريد كه كار سادهاي شده. قلب هم براش بوده؟
leili1 Active Member Oct 22, 2007 #3 چمنا به نظرم یه جوری به کار نمی خوره(رنگ سبزشم خوش رنگتر بود بهتر بود) اگه میذاشتی قطرها رو خط های قلبه می افتاد خوب بود به نظر من
چمنا به نظرم یه جوری به کار نمی خوره(رنگ سبزشم خوش رنگتر بود بهتر بود) اگه میذاشتی قطرها رو خط های قلبه می افتاد خوب بود به نظر من
arman665 Member Oct 23, 2007 #4 قلبش كار خودمه رنگ چمنارو قبول دارم خيلي بده بنظرتون تو background كار بكنم حرفه اي تر ميشه يا تو متن كار؟
قلبش كار خودمه رنگ چمنارو قبول دارم خيلي بده بنظرتون تو background كار بكنم حرفه اي تر ميشه يا تو متن كار؟
leili1 Active Member Oct 23, 2007 #5 تواین کارکه نوشته خاصی نداره بکراند کارکنی بهتر میشه اون براشه که با فلش مشخص کردم بی مورده بهش نمی خوره بذارقلبه کاملا وسط باشه آخرین ویرایش: Oct 23, 2007
تواین کارکه نوشته خاصی نداره بکراند کارکنی بهتر میشه اون براشه که با فلش مشخص کردم بی مورده بهش نمی خوره بذارقلبه کاملا وسط باشه
samart Member Oct 23, 2007 #6 طرح خوبه -- فکر می کنم به جز قطره های خون و سبزه ها بقیه براش نباشند. به نظرم لزومی نداره حتما از افکت ( سایه های قلب) استفاده کنی . ( به طرحت فکر کن نه استفاده از تمامی ابزارها ، کاری که خیلی ها انجام می دن) . موفق باشی.
طرح خوبه -- فکر می کنم به جز قطره های خون و سبزه ها بقیه براش نباشند. به نظرم لزومی نداره حتما از افکت ( سایه های قلب) استفاده کنی . ( به طرحت فکر کن نه استفاده از تمامی ابزارها ، کاری که خیلی ها انجام می دن) . موفق باشی.
arman665 Member Oct 24, 2007 #8 مرسي از اينكه اهميت داديد به طرح از راهنماييهاتون در كارهاي بعدي حتما استفاده ميكنم.