Fa استفاده از بانک اطلاعاتی csv

M_cover

Member
با عرض سلام مجدد خدمت دوستان مالتی مدیا کار فعال
من پلاگینی را می خواستم که فایل های Csv یا بانک اطلاعاتی را بتوان کنترل اعم از ویرایش-خواندن و هم چنین مانند پلاگین SQLite قابلیت لیست کردن و خواندن بدون دردسر را داشته باشد
یا اگر پلاگین یا دستوری وجود دارد که داده های SQLite به CSV یا کلا داده های CSV به این پلاگین منتقل کنه
دوستانی که با بانک های اطلاعاتی سر کار دارند و کار کردنند لطفا همراه با مثال توضیح دهند با تشکر :rose:
...

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
فایلهای CSV داده ها رو با کاراکتر " , " از هم جدا میکنن (Comma Seperated Values)، بنابراین با دستورات خود MMB میتونید داده ها رو از هم تفیک کنید.
توابع ArrayGetNum و ArrayGetItem برای اینکار میتونن مورداستفاده قرار بگیرن (کاراکتر جداساز در این توابع رو باید کاراکتر Comma قرار بدید).

M_cover

Member
فایلهای csv داده ها رو با کاراکتر " , " از هم جدا میکنن (comma seperated values)، بنابراین با دستورات خود mmb میتونید داده ها رو از هم تفیک کنید.
توابع arraygetnum و arraygetitem برای اینکار میتونن مورداستفاده قرار بگیرن (کاراکتر جداساز در این توابع رو باید کاراکتر comma قرار بدید).

بله با این دستورات کار کردم اما من اگر بخواهم مثلا یک فایل csv دارای 1000 خط را تحلیل کنم فلمثال مثلا کلمه ی علی را داخل خطوط جستوجو کنند و اطلاعات آن خط را در اختیار ما قرار دهد من نتوانستم این را پیادسازی کنم
دوم: می خواستم تمام او فایل csv را برای من به صورت یک لیست در آورد با تمام جزئیات به من دهد این امکان هم اگر مدیران و دوستان زحمت کش انجمن مالتی مدیا مثالی ازش دارنند ممنون می شوم در اختیار قرا دهند خیلی خیلی واجبه
....

m javad

کاربر متخصص
بله با این دستورات کار کردم اما من اگر بخواهم مثلا یک فایل csv دارای 1000 خط را تحلیل کنم فلمثال مثلا کلمه ی علی را داخل خطوط جستوجو کنند و اطلاعات آن خط را در اختیار ما قرار دهد من نتوانستم این را پیادسازی کنم
دوم: می خواستم تمام او فایل csv را برای من به صورت یک لیست در آورد با تمام جزئیات به من دهد این امکان هم اگر مدیران و دوستان زحمت کش انجمن مالتی مدیا مثالی ازش دارنند ممنون می شوم در اختیار قرا دهند خیلی خیلی واجبه
برای راحت تر شدن کارتون میتونید از پلاگین filemanager و از دستور s_token استفاده بکنید
این دستور خیلی خوب نقش یه جدا کننده ی بسیار سریع براتون عمل میکنه

pcj

Member
من هم به اين بحث علاقه مند شدم اگر ممكنه چند تا مثال قرار بدهيد

M_cover

Member
با سلام m javad امکان دارد پلاگین را با مثال قرار دهید شاید علاوه بر من دیگران هم استفاده کنند
با تشکر

m javad

کاربر متخصص
من زیاد با ساختار فایلهای csv آشنا نیستم، به همین خاطر نمونه ای براتون آماده نکردم
و این پلاگین رو برای قابلیت خوبش به عنوان جدا کننده بهتون معرفی کردم
اینم فایل برای شما
امیدوارم بدردتون بخوره

پیوست ها

• filemanager.zip
    17.9 کیلوبایت · بازدیدها: 15

pcj

Member
دوستان ديگه كسي نيست كمك كنه

فقط الله
רק אללה
Only Allah