استفاده از اسامی طولانی برای متغیر ها و جداول، باعث کند شدن سیستم می شه؟

phpweb

Active Member
اگه توی اسکریپتها از اسامی طولانی برای متغیرها و توابع استفاده کنم و توی پایگاه داده هم از اسامی طولانی برای جداول و فیلدها استفاده کنم، کارایی سیستم کم نمی شه؟

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
اگه توی اسکریپتها از اسامی طولانی برای متغیرها و توابع استفاده کنم و توی پایگاه داده هم از اسامی طولانی برای جداول و فیلدها استفاده کنم، کارایی سیستم کم نمی شه؟
سوالات بنیادی میپرسیا!
تاحالا راجع بهش فکر نکردم!
ولی فکر نکنم اینطور باشه
برای هر اسم چه متغیر باشه چه فیلد تیبل چند بایت درنظر میگیرن حالا ممکنه اسم یه متغیر طوالانی باشه یا نباشه!
البته فکر کنم توی زبان هایی که مدیریت حافظه رو کاربر بر عهده داره این مورد اصلا وجود نداشته باشه مثل ++C
ولی توی زبان های مفسری شاید فرق کنه مثل همین php

phpweb

Active Member
سوالات بنیادی میپرسیا!
تاحالا راجع بهش فکر نکردم!
ولی فکر نکنم اینطور باشه
برای هر اسم چه متغیر باشه چه فیلد تیبل چند بایت درنظر میگیرن حالا ممکنه اسم یه متغیر طوالانی باشه یا نباشه!
البته فکر کنم توی زبان هایی که مدیریت حافظه رو کاربر بر عهده داره این مورد اصلا وجود نداشته باشه مثل ++C
ولی توی زبان های مفسری شاید فرق کنه مثل همین php

جوابت راهنما نبود، البته فکر کنم گمراه کننده بود :wink:

خوشحال می شم سایر دوستان هم نظر بدن

P.H.P

Member
سلام

اونقدر کم نمیشه که بخوای حسش کنی، به هر حال اگه بخوای

PHP:
$reza
به
$jd8723je8fjn3fnf82jmd

و

function reza()
{

}
به
function jd8723je8fjn3fnf82jmd()
{

}

تغییر بدی مشخصه که حجم فایل php تغییر میکنه

برای بانک اطلاعاتی هم به این صورته.

برای obfuscate کردن میخوای استفاده کنی؟

موفق

Masoud1365

مدیر انجمن
به نظر من چون به قول امیر چند بایت در نظر گرفته میشه برای اسامی متغیر ها توی سرعت هیچ فرقی نمیکنه !

eAmin

Well-Known Member
وقتی شما یک نام برای متغیر درنظر می گیرید، از اون نام برای اشاره کردن به آدرسی استفاده میشه که در حافظه ذخیره شده و استفاده از نامهای طولانی تاثیر مستقیم در پرفورمانس برنامه نداره، بلکه کاملا به محتویات ذخیره شده در متغیر بستگی داره.

meysam-fathi

Active Member
حتی اگه بخواد تاثیر بزاره خیلی ناچیزه - نشده که تست کنم ولی فکر میکنم اگه نام متغییر بیشتر از حدی با خطا بگیره - 100% سرعت رو محتواست

جدیدترین ارسال ها

بالا