Fa استخراج فایل های Embed

سلام دوستان !

ببخشید ، من فایل ها و نمونه هایی که اساتید محترم قرار میدن رو میبینم !

بعضی هاشون، مثلا بکگراند یا یه اسکریپت گذاشته که قابل Select کردن نیست !

یا فایلهای Embed گذاشته مثل فایلهای HTML که نمیشه ازش تو فایلهای دیگه استفاده کرد !

میخواستم ببینم راهی هست ؟

Rezvani Soft

Active Member
ممکن است این اشیا در قسمت Master Top Layer و Master Mage استفاده شده باشند.تا در کل صفحات پروژه یا مثال قابل دسترسی باشند. یا به وسیله عمل Group چندین شی به یک شی تبدیل شده باشد.
در بعصی از مثال ها هم یک شی HotSpot در روی کل پروژه قرار دارد.که مانع از دسترسی به اشیا میشود.
برای دسترسی به اشیائی که در پروژه Embaded شده اند ابتدا پروژه را اجرا کرده در آدرس بار My Computer
عبارت
تمامی فایل ها در این مسیر قابل مشاهده هستند.​

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
و در ادامه توضیحات دوستمون ممکنه که تیک lock position رو برای اون شئ زده باشه که در این صورت برای دسترسی به اون شئ باید از منوی objects که معمولا در سمت راست برنامه هست برای دسترسی به اون شئ استفاده کنید

Niloofar_222

New Member
سلام گفتم همینجا پست بزنم تا یک تاپیک جدید درست نکنم.
ببخشید من چطور میتونم فایل dll مربوط به یک پلاگین رو از یک فایل mmb استخراج کنم؟
همچنین یک بخش خاصی از برنامه رو چطور میشه به یک پروزه دیگه برد؟ مرسی

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
ببخشید من چطور میتونم فایل dll مربوط به یک پلاگین رو از یک فایل mmb استخراج کنم؟
شما توی Run بنویسید :
کد:
%temp%\MMBPlayer
پوشه ای که باز میشه شامل تمامی محتویات فایلهای Embed شده در فایلهاست که البته باید این رو هم بگم که برای اینکه محتویات مربوط به اون فایل رو بتونید کپی کنید باید اون فایل رو در حال اجرا در بیارین و در حالی که در اون فایل حال اجراست به اون پوشه برین و محتویات رو کپی کنید. ضمنا تنها آهنگهایی که از طریق Embedded Sound امبد شده باشن تا وقتی که توسط خود پروژه پخش نشه اون فایل تو اون پوشه ظاهر نخواهد شد.
همچنین یک بخش خاصی از برنامه رو چطور میشه به یک پروزه دیگه برد؟
میتونید به منوی File برید و Export Page رو انتخاب و اون صفحه رو ذخیره کنید و وقتی هم میخواین داخل یک پروژه دیگه ازش استفاده کنید در همون مسیر ولی ایندفعه از Import Page استفاده کنید.

Niloofar_222

New Member
سلام. خیلی ممنون که لطف کردین و کامل جواب دادین، ببخشید میشه این کار رو برای فایل های اجرایی هم انجام داد؟ فرضا من از یک صدای زمینه خوشم یک Application خوشم میاد و میخوام اون رو استخراج کنم، و نمیدونم که فرضا با کدوم نرم افزار ساخته شده، فقط سک فایل اجرایی هستش، مرسی

m javad

کاربر متخصص
سلام. خیلی ممنون که لطف کردین و کامل جواب دادین، ببخشید میشه این کار رو برای فایل های اجرایی هم انجام داد؟ فرضا من از یک صدای زمینه خوشم یک application خوشم میاد و میخوام اون رو استخراج کنم، و نمیدونم که فرضا با کدوم نرم افزار ساخته شده، فقط سک فایل اجرایی هستش، مرسی
خیر
این روش تنها برای فایلهایی هست که با بیلدر ساخته شده اند
این یکی از ضعف های بیلدر هست که فایلها رو توی اون مسیر کپی میکنه و بعد از اونا استفاده میکنه
برنامه های دیگه فایلهای جانبیشون رو روی فضایی که هنگام باز شدن از رم درخواست میکنن باز میکنن
برای برنامه های دیگه هم روشهایی برای استخراج فایلها وجود داره

Niloofar_222

New Member
سلام
ببخشید من بار اول که دستور
کد:
%temp%\MMBPlayer
رو امتحان کردم دقیقا همون محتویات فایل اجرایی MMB داخلش ظاهر شده بود ولی بعد از اینکه پروزه های دیگه رو اجرا میکنم محتویاتش اصلا تغییر نمیکنه، یعنی فرضا یک فایل دیگه شامل پلاگین ها و اجزای متفاوتی هست ولی اصلا اونارو نشون نمیده، Refresh و Restart کردن هم مشکلم رو حل نکرد، آیا برای این مشکل راه حلی سراغ دارین؟ مرسی

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
رو امتحان کردم دقیقا همون محتویات فایل اجرایی MMB داخلش ظاهر شده بود ولی بعد از اینکه پروزه های دیگه رو اجرا میکنم محتویاتش اصلا تغییر نمیکنه، یعنی فرضا یک فایل دیگه شامل پلاگین ها و اجزای متفاوتی هست ولی اصلا اونارو نشون نمیده، Refresh و Restart کردن هم مشکلم رو حل نکرد، آیا برای این مشکل راه حلی سراغ دارین؟ مرسی
خوب شما از کجا مطمئن هستید که تو پروژش از پلاگین استفاده کرده یا ممکنه که از MoleBox برای پک کردن و امبد کردن فایلهاش استفاده کرده یا اینکه هنگام اجرا شدن فایلهاش اونها رو به محل دیگری انتقال میده و از اونجا میخوندش برای همین چیزی توی اون پوشه ظاهر نمیشه.
دو تا نکته :
1- ممکنه این فایل شما اصلا با بیلدر ساخته نشده باشه.
2- اون فایل با اولین ورژن(ورژن قدیمی) بیلدر ساخته شده که این ورژن فایلهای امبد شده رو داخل همون پوشه Temp استخراج میکنه و پوشه MMBPlayer دیگه در کار نیست.
اگه این آهنگ خیلی براتون مهمه میتونید از برنامه های ضبط صدا استفاده کنید.

Zahra_N21

New Member
این فایل پیوست را دانلود کن و آن را از حالت فشرده خارج کرده و فایل اجرایی یا پروژه مولتی مدیا بیلدر حاوی فایل Embedded

را اجرا کنید سپس بر روی فایل Embedded Extractor.bat دوبار کلیک کنید تا فایل ها را برای شما Extract نماید .

با تشکر موفق باشید .

پیوست ها

• Embedded Extractor.zip
    366 بایت · بازدیدها: 54

im110

Member
سلام
ببخشید من بار اول که دستور
کد:
%temp%\MMBPlayer

یه راه دیگه که من معمولا ازش استفاده میکنم اینه که وارد پوشه Temp میشم و هرچی برنامه توش هست رو پاک میکنم و بعد برنامه خودمو اجرا میکنم . هرچی پوشه و فایل در هنگام اجرای برنامه ساخته شد معلومه که مال برنامه من . پس از هرکدومشون به خواسم استفاده میکنم .

جدیدترین ارسال ها

بالا