استخراج سورس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amiralavi74

Member
با سلام دوستان مي خواستم بدونم چطور ميشه سورس مولتي مديا رو از فايل اجرايي استخراج كرد ساير تاپيك ها خيلي نامفهوم و كم رنگ صحبت كرده بودند اگه ميشه كمك كنيد

michelangelo

Well-Known Member
استحراج سورس کارها ، کار ناجوان مردانه هست.بنده ی خدا 6 ماه روی یه پروژه کار میکنه و بعضی افراد سودجو سورسش رو در میآرند.
برای این کار میتونید از Notepad و ++Notepad استفاده کنید که کد ها و اسکریپت های استفاده شده رو بهتون نشون مید

ghasemrayaneh

Active Member
با نرم افزار win hex میشه این کار رو کرد .

فایل اجرایی رو توی این نرم افزار وارد کن بعد یک سری کد به شما میده که این کد ها رو از بالا تا نوشته mmbuilder 29 فکر کنم باید پاک کنی بعد باقی مونده کد ها رو با پسوند .mbd ذخیره کنی .

amiralavi74

Member
دوستان اين كارها رو كردم همش خرچنگ قورباغه هست حالا چيكار كنم؟

amiralavi74

Member
دستت درد نكنه فقط وقتي ديدي تعجب نكني چون مطمئنم mmb

پیوست ها

• New WinRAR ZIP archive.zip
    2.5 مگایابت · بازدیدها: 156

ghasemrayaneh

Active Member
اگر میتونی جای دیگه آپ کن مثل پرشین گیگ یا پیکو فایل .

من هر فایلی رو از مجید آنلاین دانلود میکنم ناقص دانلود میشه .

ghasemrayaneh

Active Member
فایل رو موقع کمپرس secure layer شده .

کدهاش فشرده شده .

برات درستش میکنم و ارسال میکنم .

Aref_Alikhani

Well-Known Member
ولی من فکر کنم باید کل تاپیک حذف بشه جناب michelangelo.
این مبحث کاملا با قوانین این تالار و سایت مجید آنلاین مخالفه...

michelangelo

Well-Known Member
حق با شماست
طبق قانون شماره ی 1 و شماره ی 6
1- مطرح کردن هر گونه مسئله پیرامون کرک، هک و نقض حقوق مولفین و ارائه کرک برنامه ها و برنامه های کرک شده و امثالهم ممنوع می باشد و با کاربر خاطی به شدت برخورد خواهد شد.
6- پست های اضافی مانند پست های تشکر بلافاصله و بدون اطلاع به کاربر حذف خواهند شد، همچنین پست های سایر کاربران که فقط برای تذکر به کاربر خاطی بوده نیز حذف خواهند شد (برای جلوگیری از آشفتگی انجمن)
5- کاربران در صورت مشاهده ی پستی خلاف قوانین (مانند پست های تشکر یا اسپم و امثالهم)، میتونن با استفاده از دکمه ی "گزارش به مدیر" که زیر هر پست هست، پست مربوطه رو برای بررسی به مدیران بخش معرفی کنن. و از تذکر دادن به کاربر خاطی در انجمن خودداری کنن.

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
هزاربار تو انجمن مطرح شده که این مباحث خلاف قوانینه باز یکی میاد میگه سورس فلان برنامه ای رو میخوام یکی هم میاد میگه براتون استخراجش میکنم:mad:
1- مطرح کردن هر گونه مسئله پیرامون کرک، هک و نقض حقوق مولفین و ارائه کرک برنامه ها و برنامه های کرک شده و امثالهم ممنوع می باشد و با کاربر خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

ضمنا زیادم مطمئن نباشید چون Lord اتوران هاش رو با Delphi طراحی میکنه چون فکر اینجور مواقع رو میکرد.

ghasemrayaneh

Active Member
دوستان شرمنده من نمیدونستم عذر میخوام .

راستی اون اتوران هم متعلق به لرد هست و با مولتی مدیا بیلدر ساخته نشده من فکر کردم مال خودشون باشه .

در کل معذرت میخوام و شرمنده .

amiralavi74

Member
من هم نمي دونستم و از همه ي دوستان عذرخواهي مي كنم و خودم شخصا اين تاپيك را حذف خواهم كرد:sad:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
من هم نمي دونستم و از همه ي دوستان عذرخواهي مي كنم و خودم شخصا اين تاپيك را حذف خواهم كرد:sad:

شما شخصا دسترسی به حذف تاپیکتون رو ندارید.
از شما درخواست دارم هم قوانین مجید آنلاین و هم قوانین انجمن مالتی مدیا بیلدر رو بخونید.

هر گونه صحبت در این موارد ممنوعه! شما راضی هستید کار خودتون رو به نام دیگه ببینید؟
هم من و هم مدیر قبلی و هم محمد به شدت با این قضیه برخورد میکردیم ، میکنیم و خواهیم کرد.

لطفا تکرار نشه. amiralavi74 و michelangelo و ghasemrayaneh در صورت تکرار شدیدا برخورد میکنم.

موفق باشید.

تاپیک قفل شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا