با سلام ... قصد داریم برای ارتقاء سطح کیفی محصولات و انجام پروژه های پیشرفته تر از نیروهای متخصص برنامه نویسی استفاده کنیم ... به همین منظور به یک نفر نیروی حرفه ای برنامه نویسی ( آشنا به VB ) و مخصوصاً کار با برنامه AutoPlay Media Studio نیازمندیم ... در صورت نیاز قرارداد هم به صورت پروژه ای و هم به صورت حقوق ثابت ماهیانه بسته میشود و حدالمقدور کار در محل شرکت انجام میشود ... محل شرکت حوالی میدان انقلاب تهران است و ساعات کاری 10 صبح تا 5 بعد از ظهر می باشد ....
در ضمن یک نیروی کارآمد که مسلط به نصب ویندوز و نصب نرم افزار ها و کمی هم فتوشاپ و کلاً کارهای عمومی کامپیوتر از قبیل دانلود و سرچ و تایپ نیز به صورت ثابت نیازمندیم ...
علاقه مندان با پیغام شخصی به من اطلاع بدن که لینک های ارتباطی (شماره تلفن و ادرس ) رو برای انها تو همون پیغام خصوصی ارسال کنم ..
با تشکر
در ضمن یک نیروی کارآمد که مسلط به نصب ویندوز و نصب نرم افزار ها و کمی هم فتوشاپ و کلاً کارهای عمومی کامپیوتر از قبیل دانلود و سرچ و تایپ نیز به صورت ثابت نیازمندیم ...
علاقه مندان با پیغام شخصی به من اطلاع بدن که لینک های ارتباطی (شماره تلفن و ادرس ) رو برای انها تو همون پیغام خصوصی ارسال کنم ..
با تشکر