استخدام گرافیست آشنا به طراحی وب

hessam123

Member
با سلام خدمت دوستان تهرانی
خانم یا آقا با روابط عمومی بالا، خلاق، علاقه مند به کار گروهی و مسلط به نرم افزارهای photoshop و corel همچنین آشنا به اینترنت جهت کار در شرکت خصوصی با حقوق مکفی و بیمه نیازمندیم. علاقه مندان می توانند رزومه خود را حداکثر تا پایان روز یک شنبه 1390/01/21 به آدرس ایمیل [email protected] ارسال نماییند تا جهت مصاحبه از آن ها دعوت به عمل آید.
ساعت کاری از 8:00 الی 17:30 (شنبه الی چهارشنبه)
آدرس : تهران - خیابان بهار جنوبی

09354437654 اینم شماره تماس من.

آخرین ویرایش:

maasoum

New Member
با سلام خدمت دوستان تهرانی
خانم یا آقا با روابط عمومی بالا، خلاق، علاقه مند به کار گروهی و مسلط به نرم افزارهای photoshop و corel همچنین آشنا به اینترنت جهت کار در شرکت خصوصی با حقوق مکفی و بیمه نیازمندیم. علاقه مندان می توانند رزومه خود را حداکثر تا پایان روز یک شنبه 1390/01/21 به آدرس ایمیل [email protected] ارسال نماییند تا جهت مصاحبه از آن ها دعوت به عمل آید.
ساعت کاری از 8:00 الی 17:30 (شنبه الی چهارشنبه)
آدرس : تهران - خیابان بهار جنوبی

09354437654 اینم شماره تماس من.
اگه غیر حضوری نیرو می خواین من بصورت حرفه ای می تونم پشتیبانی کنم، نمونه کارم خواستین صنف کاریتون رو بگین من براتون Send می کنم.
البته تمامی کارای تبلیغات وب و چاپی و مشاوره تبلیغاتی هم انجام میدم.
.
.
[email protected]

hessam123

Member
اگه غیر حضوری نیرو می خواین من بصورت حرفه ای می تونم پشتیبانی کنم، نمونه کارم خواستین صنف کاریتون رو بگین من براتون send می کنم.
البته تمامی کارای تبلیغات وب و چاپی و مشاوره تبلیغاتی هم انجام میدم.
.
.
[email protected]

سلام

زمینه کاری شرکت ما به طور کل شامل تمام موارد ممکنه ی طراحی و چاپ میشه. چطور؟
شرکت صاپرا یک شرکت مشاوره هستش که به عنوان مثال تمامی مسائل مربوط به یک شرکت، کارخانه و ... را متقبل میشه. از مشاوره و ایده ی تولید تا بازاریابی و ...
که مبحث طراحی در دل این فرایند هستش که به طور کلی می تونه در برگیرنده :
طراحی پوستر، طراحی ست اداری، طراحی لوگو و آرم نشانه، طراحی پکیج، طراحی سایت، طراحی غرقه نمایشگاهی، طراحی پاپ آپ و استند و بنر و .........................
فکر می کنم تونسته باشم کامل توضیح بدم.

sharktech

کاربر فعال
آماده همکاری به صورت آنلاین, در صورت تمایل با آی دیم تماس بگیرین ...

maasoum

New Member
تشکر بابت اینکه زود جوبمو دادین.. بنده هم در این زمینه هایی که عرض کردین می تونم کمکتون کنم.
اگه امکان همکاری هستش در خدمتم.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
[email protected]
0917-199-0633

جدیدترین ارسال ها

بالا