ALBORZ.VICTOR
Member
سلام
خيلي وقته كه در گير اين هستم كه تو همه ي كارام استاندارد هارو رعايت كنم
ولي وقتي تو قسمت Validatorسايت W3C تست كردم با 319 تا ارور قرمز رو به رو شدم خيلي خيلي نا اميد شدم
ولي يكي 2 ساعتي كار كردم ، تگارو مرتب كردم و ديدم اين ارورا به 112 تا كاهش پيدا كرد ولي بازم افتضاحه!
----------------------------------
2 خواهش دارم اولي اينه كه عزيزاني كه در اين رابطه اطلاعاتي دارند (مخصوصا مدير اين انجمن)
توضيحاتي درباره استاندارد سازي وب بدهند البته به تاپيكي كه به اين عنوان زده شده خيلي وقته سر زدم ولي خيلي كم درباره اين موضوع بحث شده خيلي بيشتر از اينها بايد دربارش بحث بشه چون پايه و اساس اين حرفه ست
سوال دوم من اينه كه ما زماني كه در وب سايت هامون از متون فارسي استفاده مي كنيم
W3C Validator كليه متون فارسي رو بصورت كد شده نشون ميده و جزء ارور ها محسوب مي كنه!
البته من متا تگ يوني كد گذاشتم ولي متاسفانه با اين مشكل برخورد مي كنم!
نمي دونم چيكار كنم كه عاري از ارور بشه
خيلي وقته كه در گير اين هستم كه تو همه ي كارام استاندارد هارو رعايت كنم
ولي وقتي تو قسمت Validatorسايت W3C تست كردم با 319 تا ارور قرمز رو به رو شدم خيلي خيلي نا اميد شدم
ولي يكي 2 ساعتي كار كردم ، تگارو مرتب كردم و ديدم اين ارورا به 112 تا كاهش پيدا كرد ولي بازم افتضاحه!
2 خواهش دارم اولي اينه كه عزيزاني كه در اين رابطه اطلاعاتي دارند (مخصوصا مدير اين انجمن)
توضيحاتي درباره استاندارد سازي وب بدهند البته به تاپيكي كه به اين عنوان زده شده خيلي وقته سر زدم ولي خيلي كم درباره اين موضوع بحث شده خيلي بيشتر از اينها بايد دربارش بحث بشه چون پايه و اساس اين حرفه ست
سوال دوم من اينه كه ما زماني كه در وب سايت هامون از متون فارسي استفاده مي كنيم
W3C Validator كليه متون فارسي رو بصورت كد شده نشون ميده و جزء ارور ها محسوب مي كنه!
البته من متا تگ يوني كد گذاشتم ولي متاسفانه با اين مشكل برخورد مي كنم!
نمي دونم چيكار كنم كه عاري از ارور بشه