استادیوم بابل

dragunov

Member
این استادیوم شهرمونه !! قراره نیروهای یه کشوری !! بعداً اینجا فرود بیان!!:oops:
البته هنوز کامل نشده ..مشکلم بیشتر با مچ کردن تصاویر با عکس اصلی (استادیوم با n72 برداشتم) اون تانک بزرگ و افراد سمت راست تصویر هنوز تمایز دارن چیکارشون کنم تا بهتر و طبیعی تر نشون بده..میخواستم فایل لایه لایه شده (PSD) رو براتون آپ کنم ولی 42مگ بود.. فقط خواهشن اگه راهنمائی میکنین در حد درک یه مبتدی آماتور باشه:green:

پیوست ها

• Svd612.jpg
    Svd612.jpg
    196.4 کیلوبایت · بازدیدها: 19
آخرین ویرایش:

POP2

Member
سلام دوست عزیز.

راستش کار و ایدت خوبه اما اجزای به کار رفته توی کار جا نیفتادند و باید بیشتر کار کنی.

30min

Banned
احسنت ...
واقعا کیف کردم .
راستش کمتر کار Matepainting میبینیم در سایت .
من خودم روی یکیش دارم کار میکنم انشالله زمینه ای بشه که کارهای بیشتری ببینیم از بچه ها تو این سبک .
در مورد طرح باید بگم ایده خیلی خوب هستش ولی اجرا میتونه خیلی کامل تر بشه .
روی سایه زدن ها برای همه آبجکت ها دقت کن .
مثلا اگر بخوای این صحنه رو در شب شبیه سازی کنی باید سربازها تیره تر تانک ها هم همین طور باشن .
نور آتش روی زمین بیفته و در اطراف هاله باشه .
با براش جزئیات یا به قول غرب زده ها ! :wink: Detail ها رو اضافه کن .
خلاصه بستگی به خلاقیت خودت داره .
از آثار موجود در اینترنت استفاده کن و ایده بگیر و با سبک های کاری حرفه ایها آشنا شو .
خیلی کار خوبی میشه اگر روش بیشتر کار بشه .
موفق باشی .

dragunov

Member
احسنت ...
واقعا کیف کردم .
راستش کمتر کار matepainting میبینیم در سایت .
من خودم روی یکیش دارم کار میکنم انشالله زمینه ای بشه که کارهای بیشتری ببینیم از بچه ها تو این سبک .
در مورد طرح باید بگم ایده خیلی خوب هستش ولی اجرا میتونه خیلی کامل تر بشه .
روی سایه زدن ها برای همه آبجکت ها دقت کن .
مثلا اگر بخوای این صحنه رو در شب شبیه سازی کنی باید سربازها تیره تر تانک ها هم همین طور باشن .
نور آتش روی زمین بیفته و در اطراف هاله باشه .
با براش جزئیات یا به قول غرب زده ها ! :wink: Detail ها رو اضافه کن .
خلاصه بستگی به خلاقیت خودت داره .
از آثار موجود در اینترنت استفاده کن و ایده بگیر و با سبک های کاری حرفه ایها آشنا شو .
خیلی کار خوبی میشه اگر روش بیشتر کار بشه .
موفق باشی .

ممنون ...تو کار با فتوشاب و این جور نرم افزار ها با همین کاراش بیشتر حال میکنم ..البته چیزی که من تو ذهنم در مورد این عکس دارم خیلی شلوغ تر از عکسی هست که گذاشتم..یعنی شما یه همچین تصویری رو واقعی فرض کن با تمام جزئیات...از شلوغ کردن کار خوشم میاد...ولی اطلاعات کم من از فتوشاب مشکل اصلیه

جدیدترین ارسال ها

بالا