استادان اينديزاين

x-behrooz

Member
با عرض سلام مي خواستم بدانم چگونه مي توان فرمولها را از word به اينديزاين منتقل كرد و اگر نمي شود چگونه مي توان در اينديزاين فرمول نوشت
2- مي خواستم بدانم چگونه مي توان در اينديزاين مثل word سرصفحه يا همان هدرفودر تعريف كرد
از راهنمايي شما ممنون مي شوم

ToFaN

Well-Known Member
x-behrooz گفت:
با عرض سلام مي خواستم بدانم چگونه مي توان فرمولها را از word به اينديزاين منتقل كرد و اگر نمي شود چگونه مي توان در اينديزاين فرمول نوشت
2- مي خواستم بدانم چگونه مي توان در اينديزاين مثل word سرصفحه يا همان هدرفودر تعريف كرد
از راهنمايي شما ممنون مي شوم
منظورتون از سوال اول نفهميدم
سوال دوم
منظورتون مستر بنديه؟
http://graphicplanet.net/forum/showthread.php?t=431

x-behrooz

Member
ممنون از لطف شما
خيلي واضح پرسيدم چطور مي شود در اينديزاين فرمول نوشت

ToFaN

Well-Known Member
x-behrooz گفت:
ممنون از لطف شما
خيلي واضح پرسيدم چطور مي شود در اينديزاين فرمول نوشت
دوست عزيز منظورتون از فرمول چيه؟
لطفا شفاف تر بيان كنيد

سلام
فرمولي رو كه تو ورد نوشتي رو انتخاب كن (ابجكتش رو ) و اون رو تو اين ديزاين كپي كن. در اين ديزاين به صورت يه آبجكت غير قابل اديت مي‌آيد. من از اين طريق عمل كردم ولي خوب كيفيت اون كمي پايين مي آيد و با بقيه فونتها متفاوت است. در مورد فرمول نويسي هم اصلا فكر نكن ميتوني مثل ورد عمل كني . همچنين قابليتي نداره. در مورد سوال دومت هم كه بايد از مستر استفاده كني
موفق باشي

آخرین ویرایش:

ToFaN

Well-Known Member
HAMED SEIFI گفت:
سلام
فرمولي رو كه تو ورد نوشتي رو انتخاب كن (ابجكتش رو ) و اون رو تو اين ديزاين كپي كن. در اين ديزاين به صورت يه آبجكت غير قابل اديت مي‌آيد. من از اين طريق عمل كردم ولي خوب كيفيت اون كمي پايين مي آيد و با بقيه فونتها متفاوت است. در مورد فرمول نويسي هم اصلا فكر نكن ميتوني مثل ورد عمل كني . همچنين قابليتي نداره. در مورد سوال دومت هم كه بايد از مستر استفاده كني
موفق باشي
من اصلا ورد كار نكردم و از ورد هم سر در نميارم
كامل بگو منظورتون از فرمول نويسي چيه؟
اگه امكانش هست با عكس نشون بده

x-behrooz

Member
ممنون از توجه شما

سلام عكس را نتوانستم اتچ كنم ولي فايل ورد را براي شما اتچ كردم

پیوست ها

• 1.doc
    15.5 کیلوبایت · بازدیدها: 6
آخرین ویرایش:

x-behrooz

Member
سلام دوست عزيز

به راحتي مي شه توي ورد اين فرمولها را نوشت ولي توي اينديزاين چطور مي توانم چنين كاري را انجام دهم

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    46.2 کیلوبایت · بازدیدها: 4

x-behrooz

Member
يعني هيچ كس نمي دونه چطوري مي شه توي اينديزاين فرمول نوشت تو كوارك كه مي شه نوشت
يعني چي ؟؟؟؟

سلام
بهروز جان نميشه كه نميشه. بابا بيچاره خوب اين قابليت رو نداره. همونطوري كه در بالا گفتم فقط با كپي پيست ميتوني بياري از ورد. راستس تو كجاي كوارك ميشه فرمول نويس مثل ورد كرد؟
موفق باشي

ToFaN

Well-Known Member
دوست عزيز اينحور امكاني تو اينديزاين وجود نداره
همون بهتره كه كپي كنيد و در اينديزاين پيست كنيد

mangraphic

New Member
عزیز من برای حل این مشکلات از اون صفحه خاص در ورد یه pdf میگیرم و بعد در ایندیزاین place میکنم
جداول رو هم میتونی اینجوری تو ورد ادیت کنی بد بیاری تو ایندیزاین

esmaiil

New Member
وراد كردن فرمول در اينديزاين

با سلام براي رفع اين مشكل شما بايد از برنامه mathtype استفاده كنيد !
بعد كه فرمول رو تايپ كردي ازش خروجي بگير چند تا فرمت خوب داره PostScript هم داره .
براي نوشتن اعداد فارسي تو اين برنامه از فونتي كه من دست كاري كردم استفاده كن

پیوست ها

• Mohsen1.rar
    41.1 کیلوبایت · بازدیدها: 4

x-behrooz

Member
در هر صورت از همه دوستاني كه به اين مورد توجه كردند تشكر فراواني مي كنم و اميدوارم در ورژن هاي جديد اين برنامه يه فكري براش بكنند

از آقاي اسماعيل هم براي معرفي اين برنامه تشكر مي كنم و بدردم خورد

جدیدترین ارسال ها

بالا