اساتيد لطفا پاسخ دهيد

abbasi-m

New Member
با سلام خدمت همه دوستان و اساتيد
يك سوال داشتم :آيا كسي ميداند نسخه جديد Adobe in design cs me را از كجا ميتوانم گير بياورم. :(

rahmani

Member
با سلام.
حدود 2 هفته پيش قرار بود در مجتمع كامپيوتر پايتخت توزيع شود. براي اطمينان با اين شماره :8786340 شايان كامپيوتر / آقاي سهيل تماس بگير. اگر نداشت و خواستيد دقيقتر پيگيري كنيد بگوييد از دوستن من (رحماني) هستيد.

corel

Active Member
Adobe design

مي گم اصلا اين Adobe in design چي چي هست؟ چه ربطي به فري هند داره؟

sayehroshan

New Member
سلام corel جان
من حدود 3 ماه پيش از تكنو 2000 گرفتم اما برام كپي كرد.
خوب كار ميكرد فكر ميكنم سرعتش نسبت به ورژن 2 بالاتر بود به هر حال حرف ي اصلاح شده بود و ديگه هيچ پنجره اي جلوي دست و بالت نبود فقط يه مشكلي كه داشتم اين بود كه نميدونستم چطوري بايد فايل اين ورژن رو تو ورژن قبليش باز كنم- باور كن كه هيچ چيزي وجود نداشت وقط تو راهنماي اين ورژن نوشته بود كه براي تبديلش به ورژن پايين‌تر بايد از برنامه Version Cue استفاده بشه ولي من اين برنامرو نسب كردم اما اتفاقي نيوفتاد .
شما اطلاعاتي راجه به اين محصول Adobe دارين؟؟؟؟

ARTA_ADOBE CO

Active Member
اين نرم افزار ادوبي اين امكان را به شما ميده تا صفحه بندي مجلات يا روزنامه ها و حتي كتب را به آساني و با پشتيباني فايل هاي فتوشاپ و ايلستريتر انجام دهيد خروجي پي دي اف و اچتي ام ال را هم داره و از همه چيز به عنوان يه صفحه بند برخورداره

rahmani

Member
سلام.

برنامه کوارک هم يک برنامه ي صفحه بندي است که بسيار حرفه اي بوده و تا قبل از آمدن اينديزاين 2 هميشه در صدر قرار داشته. سرعت آن فوق العاده است خصوصا در مورد نوشته هاي زياد و پيچيده.
اکستنشنهاي زياد با کارآيي هاي متنوع دارد که خيلي از آنها پولي هستند و در ايران هم اکستنشنهاي خوبي از جمله فارسي نويس با قابليتهاي زياد براي آن ايجاد شده است. هنوز در دنيا پرطرفدار است خصوصا براي کار حرفه اي کتاب و مجلات.

برنامه نويس اصلي آن و همچنين صاحب آن يک ايراني است و همچنين يکي دو نفر ديگر هم در تيمشان ايراني هستند.

در کل برنامه ي فوق العاده ايست.

جدیدترین ارسال ها

بالا