---------> از phpnuke 7.5 چه خبر ؟؟؟!!!!! <------------

Jasem

Member
سلام بچه ها عيد همتون مبارك .
آقا گفتم حتماْ ديگه به عنوان عيدي اين Phpnuke 7.5 رو آماده مي كنيد !
بچه ها به نظر بهتره يك سري از مراحل پيشرفت پروژه رو خبر بديد . ما ها مشتاقانه منتظريم .

sarallah

Member
سلام
خوب هستين ...
آقا تقريبا سه چهارم كار تمومه ...
احتمالا تا آخر هفته آماده ميشه

با تشكر
ثارا...

izone

Active Member
اگه به پرسش دوستمون mehrnet پاسخ بديد خيلي هاي ديگه از جمله من هم پاسخ پرسشمون را ميگيريم.

در ضمن خسته نباشيد و دستتان هم درد نكنه!

sasan4u

Member
mehrnet گفت:
آقا ثارا... ما منتظريم
من نوك سايتمو از iranianitc گرفتم
میشه دیتابیسشو رو نوک 7.5 بزارم؟؟
اینم سایتم
www.iranmembers.com/index.php

خير چون iranianitc در هنگام فارسي سازي ديتابيس رو دستكاري كرده

اگه از ناك 7.4 نارنج دات كام استفاده مي كرديد چون در ديتابيس ناك دستاري نكرده به ناك 7.5 كه ثاراله و ديگر دوستان ترجمه مي كنند با حفظ ديتابيس ناك بدون دخل و تصرف مي خورد و مي تونستن از ديتابيس استفاده كنيد

guilanict

Member
اما كن فكر كنم اگر از طريق phpmyadmin بك آپ بگيرند و بصورت بخش به بخش براحتي بشود در ناك هاي داگر استفاده كرد.
آقا ساسان مي شه اين تغيير در بانك را توضيح دهيد لطفا؟ ممنون مي شم. آيا منظورتان فقط پرفيكس و اين چيزاست يا ...؟

izone

Active Member
دستتون درد نكنه خيال من هم راحت شد.

خواهش ميكنم روش نصب از اين راه را هم بعدا كه نوك آماده شد براي ما بنويسيد.

سپاس فراوان از شما

sarallah

Member
سلام

آقا من يكم بد پيش بيني كرده بودم ممكنه تا آخر اين هفته هم ( يكم بالا ٬ پايين ) طول بكشه ولي در عوض سعي ميكنيم چيز كاملي باشه

ترجمه زبان 100 ٪
كارهاي مربوط به انجمنها 80٪
تاريخ شمسي 70 ٪
+
طراحي دوتا تم و HTMLArea3 به عنوان اديتور

اگه خدا بخواد سعي ميكنيم يه چيز خوبي در بياد و بچه ها واقعا دارن تلاش خودشون رو ميكنن

با تشكر از همگي
ثارا...

Jasem

Member
حتما ْ همين طوره .
راستي saralah جان اين هفته يا هفته بعد منظورت . آخه امروز پنجشنبه است .

pboy

Member
مطمنن چيزه خوبي در مي ياد ولي يك سوال داشتم
البته اگه بدونيد جوابش رو !!!
ببخشيد گروه شما زودتر شروع كرد يا مشهد تيم‌؟؟؟؟ آخه مي دونيد كه مشهد تيم كارش تموم شده!!!

Jasem

Member
pboy جان مشهد تيم كار خاصي انجام نداده . البته جسارت به اين گروه نباشه . اما اونها تنها قسمتهايي رو كه از قبل تو نوكهاي قبلي فارسي كردن رو در نسخه خودشون قرار دادن . حتي بعضي از قالبها شون هم به كلي بهم ريخته هستش . اگر دقت كنيد تو قسمت مودلها براي فايلهاي فارسي ك تو قسمت ادمين جديدا قرارا گرفته ترجمه اي وجود نداره .
البته باز هم دستشون درد نكنه .
انشا ال.. كار بچه ها هم به زودي تموم ميشه .
اما راستش خودم هم نفهميدم كدوم هفته . البته الان كه ديگه آخراي جمعه هست پس احتمالاْ ميوفت تو هفته بعد .

pboy

Member
پس اين طوري كه جناب Jasem گفتن می شه از دیتابیس nuke 7.3 پرشین پرتالز واسه nuke 7.5 که گروه مجید آنلاین می دن استفاده کرد نه؟؟؟

ehsan-ets

Member
ببيخشيد كه من بي مقدمه وارد بحص مي شم
مي خواستم يكي دوتا نظر بدم
اول اينكه اگر مي شه براي تايپ متنها مثل نوك هاي قبلي نباشه كه براي تغيير زبان بايد حتما دكمه مربوطه رو زد(همين Alt+Shift به نظرم خيلي بهتره) ((من خودم رو مي گم واقعا با اين موضوع بعضي وقت ها عذاب كشيدم و كارم هي خراب شد))
دوم اينكه يه اديتور باحال تر اگر پيدا بشه كه ديگه چه بهتر(يه اديتور باحال تر و با فضاي يكم بيشتر(بزرگتر باشه))اگر بشه كه مثلا يه دكمه در انتهاي هر فيلدي كه مي خوايم متن رو تايپ كنيم قرار بگيره كه بشه مشخص كرد كه مي خوايم از اديتور استفاده كنيم يا نه خيلي خوب مي شه(مثلا مال ايران پرتالز يه پيغام مياد كه بعضي وقتا اذيت مي كنه ولي اگر اين پيغام به يه دكمه كه هميشه باشه تبديل بشه عالي مي شه)

بازم مي گم ببخشيد كه بي مقدمه اومدم و اينا تنها نظر من بود و بس

جدیدترین ارسال ها

بالا