matrix1000
Member
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
از دوستانی که تو این زمینه حرفه ای هستند ، چند تا سوال دارم :
من یکی از این دو کارت Master Card یا Visa رو لازم دارم ، چون اولآ همه دنیا آنها رو
میشناسند، و کارآیی و استفاده آنها همه جا امکان دارد.
چیزی مثل E-gold یا کارتهای کش یو ، و خلاصه هرچیز دیگری هم بدرد کار من نمیخوره.
حالا سوال من اینکه :
اولآ کجا میتونم این کارتها رو تهیه کنم؟ و امکان واریز و یا برداشت پول رو توی ایران داشته باشم.
و هر کسی ، از هر کجا بتونه به حساب من پول واریز کنه. من فقط جهت واریز و برداشت پول از
از هر کجای دنیا این کارتها رو لازم دارم ، و اینکه چه کسی پول واریز کرده.
در ضمن نمایندگی داخل ایران ، قابل اطمینان باشه.
برای برداشت و یا واریز کردن پول هم محدودیت نداشته باشیم ، یا حداقل سقف آن بالا باشه.
در ضمن قبلآ که بانک ملی و بانک توسعه صادرات این کارتها رو با شرایط خیلی خیلی سخت
و داشتن پیش پرداخت و حساب اولیه خیلی زیادی ، باز میکردند ، الآن تغییر کرده یا نه؟
میگن بانک مرکزی هم این کارتها رو خیلی راحت ، میده!!! درسته یا نه.
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.
با تشکر . موفق باشید
سلام
از دوستانی که تو این زمینه حرفه ای هستند ، چند تا سوال دارم :
من یکی از این دو کارت Master Card یا Visa رو لازم دارم ، چون اولآ همه دنیا آنها رو
میشناسند، و کارآیی و استفاده آنها همه جا امکان دارد.
چیزی مثل E-gold یا کارتهای کش یو ، و خلاصه هرچیز دیگری هم بدرد کار من نمیخوره.
حالا سوال من اینکه :
اولآ کجا میتونم این کارتها رو تهیه کنم؟ و امکان واریز و یا برداشت پول رو توی ایران داشته باشم.
و هر کسی ، از هر کجا بتونه به حساب من پول واریز کنه. من فقط جهت واریز و برداشت پول از
از هر کجای دنیا این کارتها رو لازم دارم ، و اینکه چه کسی پول واریز کرده.
در ضمن نمایندگی داخل ایران ، قابل اطمینان باشه.
برای برداشت و یا واریز کردن پول هم محدودیت نداشته باشیم ، یا حداقل سقف آن بالا باشه.
در ضمن قبلآ که بانک ملی و بانک توسعه صادرات این کارتها رو با شرایط خیلی خیلی سخت
و داشتن پیش پرداخت و حساب اولیه خیلی زیادی ، باز میکردند ، الآن تغییر کرده یا نه؟
میگن بانک مرکزی هم این کارتها رو خیلی راحت ، میده!!! درسته یا نه.
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.
با تشکر . موفق باشید