از کجا شروع کنم - ب بسم ا..

amin_irany

New Member
اینجا ماشاا.. پر از اساتید هستش آدم روش نمی شه پرسش های پیش پا افتاده بپرسه
اما من ذهن برنامه نویسی خوبی دارم و نسبتا طراح بدی نیستم و می تونم ایده های خوبی داشته باشم تو طراحی وب اما خوب تا الان وقت نکردم شروع کنم به یادگیری یکم کمک می خوام تا با php,html,photoshop,css و سیستم های مدیریت محتوا کمی آشنام می خوام بدونم به نظرتون از کجا شروع کنم چیا یاد بگیرم اصلا الان عرف اینه از cms استفاده میکنند بعد به دلخواه قالب طراحی میکنند یا نه خودشون مینویسن اگه cms چه سیستمی بهتره اگه کد نویسی چه زبانی به چه شکل اول قالب تو فتوشاپ بعد html و ...
فقط ریتم شروع تا اتمام یک پروژه رو لطف کنید ممنون میشم
اگر هم حدودی از قیمت ها گفتید که چه بهتر

member99

Member
من که جزو اساتید نیستم ولیکن خرده اطلاعاتی دارم که خدمتتون می نویسم

به نظر من اگر کد نویسی را می خواهید شروع کنید با اچ تی ام ال شروع کنید که الیته زبان برنامه نویسی نیست! بلکه زبان نشانه گذاری است! واسه کد نویسی بهترین سایتی که می تونم بهت معرفی کنم مدسه W3 هست! به آدرس زیر مراجعه کن و لذت ببر

راجع به طراحی با فتوشاپ هم خیلی کار باید کنی که طراح خوبی شی .. 70% ایده خوبی داشته باشی 30% هم توانایی و دانش پیاده کردنش را داشته باشی

یا علی

sheisebaboo

Active Member
شروع طراحی سایت با طراحی فتوشاپ هست و بعد تبدیل قالب فتوشاپ به html و بعد تبدیل به قالبهای cms و یا ...

در زبانهای برنامه نویسی و کدنویسی برای سایت:
html
css
php
asp.net
-------------------
به نظر من استفاده از cmsها بهتره و برای شروع بهتون وردپرس و جوملا رو پیشنهاد میکنم
----------------
قالب سازی برای cmsها، بستگی به طراح داره، بعضی ها دوسدارن قالب آماده رو بگیرن دستکاری کنن ولی بعضی ها هم علاقه به نوشتن قالب از پایه دارن.
----------------
قیمت هم بستگی به نوع کار و امکانات سایت و کیفیت طراحی داره

meysamz

Member
برای طراحی سایت اول از همه نرم افزار ساده فرانت پیج را نصب کنید، کار باهاش شبیه ورد هست.
به مرور نیز کد های html را هم یاد می گیرید.
فتوشاپ هم که خیلی راحته و سریع می تونید یاد بگیرید.
کلا راه درازی در پیش دارید، اگر خیلی علاقه ندارید اصلا دنبالش نرید، چون اگه توش حرفه ای نشید همچین فایده ای نداره

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
به انجمن خوش آمدید
وقت بزارید انجمن رو مطالعه بفرمایید، به نتایج خوبی میرسید
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا