از کجا بفهمم که تقلب کردم؟

mehdiBC

Member
سلام من وسواس داشتم که گوگل سایتم را نشناخته باشه
برای همین ترسیدم و گمونم دوباره ثبت کردم شایدم نهکردم

حالا همش پیج رنکم صفره
از اولشم صفر بوده ها چیز یهم توش نیست که انتظار بالاتری باشه

فقط می خوام روی سایتم کار کنم تا پیج رنک بره بالا اما می ترسم دامنه من به عنوان متخلف ثبت شده باشه و هرچی زحمت بکشم بی خودی باشه

آیا راهی هست که دامنه را تست کنیم که اصلا گوگل دامنه را در خودش ثبت کرده یا نه؟ و همچنین آیا می شه فهمید تقلب کردیم و گوگل تحریم کرده و .....؟

در کل برای اینکه به گوگل عزیز بگیم غلط کردیم و از نو باما کنار بیا چی کار کنیم؟:green::oops:

alionline1366

Active Member
یک بار که هیچی 10 بار هم ثبت کنی متخلف نمیشی نترس مطالب مفید بزار تبادل لینک کن بازدیدت بره بالا رنک هم میره بالا

alionline1366

Active Member
راستی یادم رفت کد نویسی استاندارد هم خیلی تائثیر گذار هست و نداشتن لینکهای شکسته

mehdiBC

Member
نه دوست عزیز گمونم اشتباه کنی تقلب وجود داره

ببینید شما وقتی پیج رنک گوگلتا چک می کنی یک بار نوشته 0 و اصلا فیلی رنگ و .... ویک بار هم با سبز نوشته 0 درسته هر دو صفره ولی گمونم یکی اصلا ثبتی نشده

خوب حالا جایی هست که بفهمیم سایت ثبت شده یا نه؟

alionline1366

Active Member
دوست عزیز شما در گوگل ثبت شدید ولی هنوز رنک صفحه شما به یک نرسیده لزوما هر وبسایتی که ثبت میشه 1 نیست رنکش

asadiweb

Member
سلام من وسواس داشتم که گوگل سایتم را نشناخته باشه
برای همین ترسیدم و گمونم دوباره ثبت کردم شایدم نهکردم

حالا همش پیج رنکم صفره
از اولشم صفر بوده ها چیز یهم توش نیست که انتظار بالاتری باشه

فقط می خوام روی سایتم کار کنم تا پیج رنک بره بالا اما می ترسم دامنه من به عنوان متخلف ثبت شده باشه و هرچی زحمت بکشم بی خودی باشه

آیا راهی هست که دامنه را تست کنیم که اصلا گوگل دامنه را در خودش ثبت کرده یا نه؟ و همچنین آیا می شه فهمید تقلب کردیم و گوگل تحریم کرده و .....؟

در کل برای اینکه به گوگل عزیز بگیم غلط کردیم و از نو باما کنار بیا چی کار کنیم؟:green::oops:

تو گوگل سایتت رو اینجوری چک کن اگه لیست کرد سایتت رو شناخته و شروع کن ضمنا سایتی که لیست میکنه متقلب نیست site:yourdomain.com

پیج رنک هم به سختی بالا میره گوگل روش حساسه روش داره اگی خواستی بگم :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا