از کار افتادن task manager

ramin2004

Member
سلام
یکی دو روزه task manager من از کاز افتاده یعنی وقتی روی task bar کلیک راست می کنم گزینه task manager غیر فعال هست. ctrl+alt+del هم می گیرم پیغام زیر رو میده:
task manager has been disabled by your administrator
من تک کاربر کامپیوتر هستم، نوع کاربری هم ادمین هست. نمیدونم چرا این پیغام رو میده.
راستی من تازه آنتی ویروس پاندا رو unistallکردم و کاسپرسکی رو نصب کردم، میتونه بخاطر اینا باشه؟

سلام
یکی دو روزه task manager من از کاز افتاده یعنی وقتی روی task bar کلیک راست می کنم گزینه task manager غیر فعال هست. ctrl+alt+del هم می گیرم پیغام زیر رو میده:
task manager has been disabled by your administrator
من تک کاربر کامپیوتر هستم، نوع کاربری هم ادمین هست. نمیدونم چرا این پیغام رو میده.
راستی من تازه آنتی ویروس پاندا رو unistallکردم و کاسپرسکی رو نصب کردم، میتونه بخاطر اینا باشه؟

خوب دوست من باید بگم بعید نیست که سیستم شما ویروسی یا تروجانی یا ... گرفته باشه.
ولی در ابتدا برای فعال کردن taskmanager باید عملیات زیر را انجام بدی:
Start Menu>Run
در اینجا تایپ کن Regedit
سپس به آدرس زیر برو:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System
یک مقدار به نام "DisableTaskMgr" اونجا هست که از نوع REG_DWORD هست
اگر هم وجود نداره اونو بساز و توجه کن بزرگ و کوچک بودن حروف مهم هست.
اگر مقدار یک رو بدی task manager غیر فعال میشه و اگر مقدار صفر رو بدی اون رو فعال کردی.
که شما باید مقدار صفر رو بدی.

ramin2004

Member
جایی که گفتی رفتم ولی همین مقدار یعنی DisableTaskMgr اونجا بود با نوع REG_SZ ، مقدارش یک بود، صفرش کردم رستارت هم کردم ولی درست نشد. حالا چیکار کنم؟
اگه ویروس باشه که من آنتی ویروس دارم آپدیت هم هست باید پیداش می کرد دیگه،نه؟

آنتی ویروس به روز تضمین 100% نیست
احتمالا در استارت آپ قرار داره.
در strat menu> run
بزنید: msconfig
در قمست یا تب startup به دنبال برنامه ای بگردید که مثلا از c:\system32\explorer.exe یا هر برنامه ای که مشکوک هست.
یا اینکه یک عکس از msconfig |start بگیرید اینجا قرار بدید تا کمک کنم.
اگر این کار را می کنید حتما آدرس فایل مشخص باشه.
ممنون

ramin2004

Member
آقا دستتون درد نکنه ولی من مجبور شدم وین رو عوض کنم.
این کار هایی که شما گفتین هم کرده بودم، چیزی پیدا نکردم!
بازم مرسی

iranexplorer.net

Active Member
این مشکل وقتی بوجودمیاد راه برگشت نداره!

اما نکته مهم اینه که دوباره ویندوز به این ویروس/تروجان آلوده نشه... پس حتما آنتی ویروس خودتون رو بروز نگه دارید.

توصیه: Norton Antivirus Corporate Edition

جدیدترین ارسال ها

بالا