سلام بچه ها شماها از چه نرم افزاري برا مديريت دانلود استفاده ميكنيد با ذكر دليل
H_R_M Member Apr 12, 2005 #1 سلام بچه ها شماها از چه نرم افزاري برا مديريت دانلود استفاده ميكنيد با ذكر دليل آخرین ویرایش: Apr 13, 2005
Ghamnevis Well-Known Member Apr 12, 2005 #3 من چند ساله از فلش گت استفاده ميكنم و واقعا راضيم ! توي هيچ كدوم از گزينه ها هم نبود فكر ميكنم فلش گت محبوبيت نسبتا خوبي بين كاربران داره (اينجا را نميدونم ! كلي گفتم) سايان
من چند ساله از فلش گت استفاده ميكنم و واقعا راضيم ! توي هيچ كدوم از گزينه ها هم نبود فكر ميكنم فلش گت محبوبيت نسبتا خوبي بين كاربران داره (اينجا را نميدونم ! كلي گفتم) سايان
sambol Active Member Apr 12, 2005 #4 من قبلا از idm استفاده مي كردم خيلي هم راضي بودم الان از ماله خود ويندوز استفاده مي كنم ;-)
Ghamnevis Well-Known Member Apr 12, 2005 #6 واسطه كاربري ساده و خوش دست... سرعت بالا در دانلود (قابليت تخصيص X مقدار از كل ريسيو كانكشن به دان لود) قابليت دسته بندي ساده و راحت فايلها.. مونيتورينگ خوب... و هزارتا امكانات ديگه...
واسطه كاربري ساده و خوش دست... سرعت بالا در دانلود (قابليت تخصيص X مقدار از كل ريسيو كانكشن به دان لود) قابليت دسته بندي ساده و راحت فايلها.. مونيتورينگ خوب... و هزارتا امكانات ديگه...
Ghamnevis Well-Known Member Apr 13, 2005 #9 الآن داشتم در مورد همين موضوع يكم جستجو ميكردم... رنك برنامه ها به اين صورت بود : (از 5 نمره) Flash Get : 5 Get Right : 3 DAP : 4 IDM : 3 HiDownload : 5 Gozilla : 3 توي يك پك برنامه (فكر ميكنم تا سيدي بود) هم تقريبا به همين منوال بود...
الآن داشتم در مورد همين موضوع يكم جستجو ميكردم... رنك برنامه ها به اين صورت بود : (از 5 نمره) Flash Get : 5 Get Right : 3 DAP : 4 IDM : 3 HiDownload : 5 Gozilla : 3 توي يك پك برنامه (فكر ميكنم تا سيدي بود) هم تقريبا به همين منوال بود...
R_chizari Active Member Apr 18, 2005 #12 منم از dap استفاده ميكنم. 1- سرعت بالا 2- باگ كم 3- كاركرد صحيح در 99% موارد 4- عادت كردن به اين برنامه بسه ؟
منم از dap استفاده ميكنم. 1- سرعت بالا 2- باگ كم 3- كاركرد صحيح در 99% موارد 4- عادت كردن به اين برنامه بسه ؟