از كجا asp Nuke بايد دانلود..

sara_a

New Member
سلام دوستان :

مي خواستم به پرسم از كجا مي تونم asp Nuke رو به صورت كامل دانلود كنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نيازم فوريه كمكم كنيد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

نه مهيار جان..هنوز كسي فارسيش نكره

مجيد

mahyar_nel

Active Member
اقا كسي طرز كارشم بلد نيست؟
اقا شاهرخ شما با asp كاركرديد بلد نيستيد؟

shahrokh_xp

Active Member
mahyar_nel گفت:
آقا من با asp كا كردم و حتي اونو تا نصفه فارسي كردم ولي به فكر ساختن يه nuke با asp از خودم افتادم كه الآن دارم تمومش ميكنم.يه خورده كاريها مونده يعني الآن كار ميكنه فقط جايي ندارم كه اونو نشون بدم :cry: يعني هاست asp ساپورت ندارم :cry: ولي تموم كه شد اعلام ميكنم.خيلي توپ شده. و داراي اين قسمت هاست :
Download , Forums , Gallery , Private Messenger , ...

ara

Member
shahrokh_xp گفت:
mahyar_nel گفت:
آقا من با asp كا كردم و حتي اونو تا نصفه فارسي كردم ولي به فكر ساختن يه nuke با asp از خودم افتادم كه الآن دارم تمومش ميكنم.يه خورده كاريها مونده يعني الآن كار ميكنه فقط جايي ندارم كه اونو نشون بدم :cry: يعني هاست asp ساپورت ندارم :cry: ولي تموم كه شد اعلام ميكنم.خيلي توپ شده. و داراي اين قسمت هاست :

بله من اين كار آقا شاهرخ رو ديدم خيلي قشنگه پس اينجا هركي يه هاست خوب داره به آقا شاهرخ بگه

mahdiamir

New Member
shahrokh_xp گفت:
آقا شاهرخ من دنبال کسانی هستم توی ایران تا اوتها رو ساپورت کنم . اگه دنبال یه هاست با php support and asp suport می گردی با من تماس بگیر
[email protected]
[email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا