از كجا يك پسوند خريداري كنيم ؟؟؟!!

PadinaWebGroup

Active Member
سلام . خوبين از كجا ميتونيم يك پسوند مثل .com .org .ir و ... خريداري كنيم ؟‌ :eek:

ميخوام يه سايت مثل .Tk بزنم كه بتونم دامين رايگان بدم از كجا بايد مجوز بگيرم چه وسايلي لازمه ؟‌ چقدر هزينه لازمه و .. توضيحات مرتبط را بدين ممنون ميشم .

منتظر شما عزيزان هستم .. :oops:

سایت http://www.icann.org/ همون طوری که از اسمش پیداست (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) سایت رسمی اسمها و شماره های ثبت شدست.
ایجاد یک پسوند کار ساده ای نیست و یک سری مسائل قانونی خاصی داره که اصلا از عهده ی "شخص" بر نمی یاد.
همون طوری که می دونی برای راه اندازی .asia بیشتر از یک سال بزرگای کشور های آسیایی درگیر بودن! فکر کنم انصراف بدی!

PadinaWebGroup

Active Member
ميشه يكيم در مورد هزينش و دامين .tk بگي چسور اين كار را كرده و چقدر وقت برده و ... ممنون از لطفت .

my friend

Member
عزیزم،
tk مخفف اسم یه کشوره... مثل ir
اما الان اسمش یادم نیست...

ساده ترین راه گرفتن اینجور پسوند ها این دو تا هست:
1. بری رئیس جمهور بشی و با رئیس مجلس و بیش از نیمی از اعضای مجلس زد و بند کنی... یه قانون تصویب کنی که دیگه دامنه ir رو به کسی واگذار نکنید و خودت ازش استفاده کنی!
2. بری یه گوشه از دنیا و یه گروه راه بندازی و مثل مافیا پدر مردمشون رو در بیاری ، بالاخره رئیس جمهور اون کشور از دستتون عاصی میشه و یه بخشی از زمین هاشو بهتون میده تا یه کشور مستقل برای خودتون بسازید ، بعد هم icann مجبور میشه یه پسوند اختصاصی بهتون بده و تو هم اون پسوند رو به کسی واگذار نمیکنی...

راستی ، حاکم هر کشوری میتونه به پسوند دامنه مختص همون کشور حکم کنه ، یعنی میتونه مجانی بده مثل tk ، میتونه ارزون بده مثل ir ، میتونه گرون بده مثل ws !
( یادمه یه پسوند بود که خیلی جالب بود ، حداقل 2 سال و حداکثر هم 2 سال میتونستی رجیسترش کنی... اما حدود 2500 دلار قیمتش بود!!! )

البته باید بگم که ws چند نوعه ، یکیش که ارزون هست و بالای 4 حرف هست ، 3 حرفی هاش گرونتر هست و 2 حرفیش از همه گرونتر هست ( فکر میکنم حدود 200 دلار بود دو سه سال پیش... )

mamoolhacker

Active Member
نه پوسند نميتوني اما ساب دامنه ميتوني بدي !
مثله coo.ir
يا چيز هاي ديگه در صورتي كه براي اين كار هاست و دامنه خواستيد با من تماس بگيريد

بله شما میتونید یه دومین کم حرف بخرید و ساب دومین بدهید
یک سوال برای همچین کاری چقدر فضا لازم هست ؟

سیستم .Net ارائه ی سابدامین،تضمینی... (من صاحب و طراح ir5.org هستم :d) با هاست! قیمت خیلی پایین.روی سرور ir5.org هاست می شید!
[email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا