از كجا ميشه فهميد Cpu ساختار 64 بيتي داره يا 32 بيتي؟

Raptor

Member
آخر من نفهميدم اگه ويندوز 64 نصب نكنيم و لي پردازنده 64 باشه سرعت بازم بهتر از 32 هست يا نه؟
اگر سیستم عامل 64 بیتی داشته باشید، فقط در صورتی که از برنامه های پردازشی سنگین، که برای پردازنده های 64 بیت بهینه شده باشند، استفاده کنید، کارایی بهتری را مشاهده می کنید. یعنی برای اکثر کاربرها کارایی افزایش پیدا نمیکنه، اگر هم بکنه، فقط در همون برنامه های محدودی هست که در بالا بهش اشاره کردم.
اگر سیستم عامل شما 32 بیتی باشد، امکانات 64 بیتی تاثیر مثبتی بر عملکرد سیستم شما نخواهد گذاشت!

آخرین ویرایش:

WindowsLab

Member
سلام
پردازش 2 نوع است.
1. پردازش سخت افزاری 64بیتی
2. پردازش نرم افزاری(سیسم عامل) 64بیتی

یکی از حالت های زیر حتما اتفاق می افتد.
1. اگر سیستم عامل شما 64بیتی باشد و پردازنده 32بیتی: دستوراتی که به پرازنده ارسال می شود باید تبدیل به 32بیتی شود، چون پردازنده توان محاسبه 64بیتی را ندارد و این داده ها باید تبدیل شود،این تبدیل کمی بر روی سرعت(کند کننده است) تاثیر می گذارد.

2. اگر سیستم عامل شما 32بیتی باشد و پردازنده 32بیتی: بهترین حالت ممکن است، زیرا دستورات به صورت 32بیتی به پردازنده ارسال شده و به صورت 32بیتی از پردازنده دریافت می شود و پرازنده به حداکثر کارایی خود میرسد.

3. اگر سیستم عامل شما 32بیتی باشد و پردازنده 64بیتی: دستورات به صورت 32بیتی ارسال شده و بخشی از توان پردازنده نادیده گرفته شده(بی استفاده می ماند، این به معنی نصف شدن قدرت محاسبه نیست)

4. اگر سیستم عامل شما 64بیتی باشد و پردازنده 64بیتی: بهترین حالت ممکن است، زیرا دستورات به صورت 64بیتی به پردازنده ارسال شده و به صورت 64بیتی از پردازنده دریافت می شود و پرازنده به حداکثر کارایی خود میرسد.

»» نوع عدد گذاری از کم به زیاد نمایشگر بهترین حالت که 4 است، می باشد.

.::: اگر نقصی در اطلاعات است، اصلاح کنید و نیز تذکر دهید که من هم مطلب را اصلاح کنم. در صورتی که مطلب بیشتری یافتم حتما در همین جا قرار خواهم داد. :::.

یاعلی
موفق باشد

آخرین ویرایش:

Raptor

Member
. اگر سیستم عامل شما 64بیتی باشد و پردازنده 64بیتی: بهترین حالت ممکن است، زیرا دستورات به صورت 64بیتی به پردازنده ارسال شده و به صورت 64بیتی از پردازنده دریافت می شود و پرازنده به حداکثر کارایی خود میرسد.
اگر برنامه ایی که در اون سیستم عامل اجرا میشه، از قابلیت های 64 بیتی استفاده ایی نکنه، عملا به صرف 64 بیتی بودن سیستم عامل، کارایی افزایش پیدا نمیکنه.

همانطور که در پست های قبلی هم گفتم، عمده مزیت 64-بیتی بطور کلی دو مورد است:
1- افزایش فضای حافظه قابل آدرس دهی: فعلا هیچ مزیتی برای کاربران خانگی محسوب نمیشه. کی الان به 4 گیگ رم نیاز داره؟!
2- افزایش طول رجیسترهای Cpu.

بهترین حالت ممکن اینه که شما یک نرم افزار سنگین با مصرف حافظه بالا داشته باشید، روی یک سیستم عامل 64 بیتی، روی یک سیستم با Cpu 64 بیتی و حافظه بالای 2 گیگ.
پس نباید از 64 بیت انتظار معجزه داشت. فعلا این سیستم ها کارایی یک سیستم خانگی را چندان بالا نمی برند.

جدیدترین ارسال ها

بالا