از كجا ميشه فهميد Cpu ساختار 64 بيتي داره يا 32 بيتي؟

Sherlock_Holmes

Active Member
سلام
دوستان من همچين پيغامي رو در 3DMARK05 دريافت ميكنم در رابطه با مشخصات سيستمم:

3dmark2.jpg

آيا سيستم من 64 بيتيه؟ آيا ميتونم ويندوز 64 بيتي روش نصبكنم؟!
ممنون ميشن جواب مثبت بديد!!!:mrgreen:
شوخي كردم راستشو بگيد طاقتشو دارم...:cry:

Sherlock_Holmes

Active Member
سلام
ممنون از لينكي كه داديد. دانلود كردم نتيجه اينا شد:

intel.jpg

و

64.jpg

:idea:
يعني 64 بيتيه؟
ميشه ويندوز 64 بيتي روش نصب كرد؟
پس چرا سرعتم انقدر پايينه؟:cry:

WindowsLab

Member
سلام
CPU شما از 64بیتی پشتیبانی می کنه، پس می تونید نصب کنید.
اگر منظورتون پائین بودن سرعت 64 بیتی در سیستم شما پس از نصب است به این نکات توجه کنید:
1- حتما Inf Update رو برای 64 بیتی نصب کنید
2- کاهش سرعت به سایر عوامل(سخت افزارها+درایور سخت افزار ها برای 64بیتی) نیز بستگی دارد

» ضمنا توجه کنید، که آیا برنامه های شما(اون برنامه هایی که باهشون کار می کنید) سیستم 64 بیتی رو ساپورت میکنه؟

»»» دل رو بزن به دریا،نصبش کن! ،مطمئن باش اگه سخت افزارهات ساپورت کنه، همه چی حله!!«««

یاعلی
موفق باشید

Sherlock_Holmes

Active Member
سلام
بينهايت ممنون از راهنماييهاي كاملتون...
من زياد با 64 بيتي آشنا نيستم و هرجابحثش بود از شدت افسوس بيخيال ميشدم!! نميدونستم 64 بيتي دارم!!!
مشخصات سيستمم رو ميذارم يه نظري شما بده خودم هم ميرم تحقيق ميكنم.
راستي اين Inf update چيه؟ وآيا مثلا براي كارت گرافيكم بايد درايور 64 بيتي بگردم پيدا كنم؟

مشخصات سيستم:

Main: giga 8i915p Doual graphic
CPU: 3000 775 pin LGA
RAM: DDR2 512
VGA: gforce 6600GT
HDD: 160 sata maxtor

آخرین ویرایش:

WindowsLab

Member
سلام
Inf update : مجموعه فایل های اصلاحی جهت بهتر کارکردن ویندوز با سخت افزارها
» سایت سازنده مادربرد یا سایت اینتل(Intel.com) که من اینتل رو پیشنهاد میکنم، اینهم لینک پیگیری دانلودش : لینک پیگیری (توجه : نوع سیستم عامل را انتخاب کنید، سپس جدیدترین فایل را دانلود کنید)

صدا : حتما به سایت سازنده مادربرد مراجعه کنید،سپس با وارد کردن مشخصات آن دنبال آخرین درایور صدایش برای 64بیتی بگردید و دانلود کنید.

گرافیک هم مثل صدا نیازمند درایور 64بیتی است.

»» البته ممکن است خود ویندوز 64بیتی این قطعات(همه بجز Inf Update را کامل نصب کند، حتی این{Inf Update} را نیز نصب می کند، اما شما همیشه آخرین ورژن را استفاده کنید تا با آخرین اصلاحات به روز باشید.) را نصب کند، اما اگر درایور مخصوص 64بیتی نصب شده باشد، خیلی خیلی بهتر است.

یاعلی
موفق باشید

آخرین ویرایش:

Sherlock_Holmes

Active Member
ممنون....خيلي ممنون...
دو سوال :
ميگن 64 بيتي سرعتش رو وقتي نشون ميده كه رم بالا داشته باشي! اين راسته؟ و اگه راسته چقدر رم ميخواد؟

دومين سوال اينكه برنامه هاي معمولي و بازيها باهاش كار ميكنند؟
ممنون بازم زياد....
.....
لينكو ديدم...
من الآن ويندوزم xp هست ورژن santaclausچيو دانلود كنم؟

آخرین ویرایش:

Sherlock_Holmes

Active Member
آخرین ویرایش:

WindowsLab

Member
سلام
» در مورد رم: من چیزی نشنیدم, اما قطعا بی تاثیر نیست, مقدار رم بستگی به جیب شما دارد!! (اما قیمت رم افت زیادی داشته و بعضا 512Mb تا 28هزار تومان رسیده! {در مشهد})

» در مورد بازی و برنامه: دو حالت دارد، 1.معدودی از برنامه ها اجرا میشوند، 2.برنامه یا بازی نسخه مخصوص 64بیتی دارند

» در مورد نوع درایور {من الآن ويندوزم xp هست ورژن santaclaus چيو دانلود كنم؟} : WindowsXP x64
» درایور گرافیک درسته
» صوت : صفحه صحیح است.ظاهرا 32بیتی و 64بیتی مشترک است.
»» توجه کنید : درهمین صفحه, InfUpdate و ... برای 64بیتی موجود است.حتما استفاده کنید.
»» Zoltrix : لینک پیگیری دانلود(انتخاب نوع قطعه در پائین صفحه) , لینک پیگیری دانلود SmartSpirit 56k

یاعلی
موفق باشید

آخرین ویرایش:

Sherlock_Holmes

Active Member
آقا خداخيرت بده...
دعاتون ميكنم دوست خوب...
علي كمكم ميكنيد...
بابت همه چيز ممنون...
اميدوارم بتونم جبران كنم...

اين مگه 64 بيتي نيست؟ من الآن ويندوزم 32 هست...
لينك رو كه ميزنم 9 تا مورد برادانلود داره من اولي رو دانلود كردم اميدوارم اشتباه دانلود نكرده باشم...

...
راستي شمااينجارو ديديد؟
معضل

آخرین ویرایش:

NAKOOT

Well-Known Member
ممنون WindowsLab بخاطر نرم افزار اینتل که معرفی کردی ...
منم خیالم راحت شد که 64 ای هستم
47b20s0.gif

یه سئوال،آیا مادربورد هم باید 64 باشه تا بشه نرم افزارهای 64 رو نصب کرد؟

WindowsLab

Member
سلام
راستي شمااينجارو ديديد؟
معضل
بلی دیدم، اما دوستان حضور داشتند و دخالت نکردم، ضمنا دوستان همه چیز رو هم بیان کردند، قکر نمی کنم چیزی از قلم افتاده باشه.

یه سئوال،آیا مادربورد هم باید 64 باشه تا بشه نرم افزارهای 64 رو نصب کرد؟
مهم شناسایی CPU توسط مادربرد است، اگه نرم افزار اینتل سیستم شما رو 64بیتی شناخته پس مشکلی بابت ساپورت سخت افزاری ندارید، حالا شما باید برنامه هایتان را چک کنید که سازگار با ویندوز باشد، به نکته زیر توجه کنید:
1-سخت افزار 64 بیتی
2-سیستم عامل 64بیتی (مثلا WinXP x64)
3-نرم افزار های 64بیتی
برای استفاده حالت صحیح 64بیتی، باید همه موارد درکنار هم مهیا باشند تا پردازش واقعی 64بیتی صورت بگیرد.

یاعلی
موفق باشید.

آخرین ویرایش:

Raptor

Member
امکانات 64 بیتی فقط در صورتی برای شما مزیت محسوب میشه که یا به حافظه ایی بیش از 2 گیگ نیاز داشته باشید، یا از نرم افزارهایی استفاده کنید که در انجام محاسبات سنگین خود از اندازه بزرگتر رجیسترهای Cpu بتونند استفاده کنند.
بطور کلی برای کاربردهای خانگی، امکانات 64 بیتی مزیت خاصی محسوب نمیشه. چون نرم افزارهایی که از این امکان استفاده می کنند بسیار محدود و کم هستند. این امکانات بیشتر برای سیستم های سرور اهمیت دارند.

Divine Love

Well-Known Member
سلام!
من cpu 64 بیتی دارم. ولی از اون جایی که نتونستم درایور صدا رو نصب کنم بی خیال ویندوز 64 بیتی شدم.
مادربوردم GIGA است. وقتی می خوام درایور صدا رو نصب کنه می گه که باید اول یک فایل patch از سایت microsoft دانلود کنم تا درایور صدا نصب بشه. این کارو کردم ولی باز هم صدا نداشتم. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید؟ در ضمن داریور صدام هم High Tech Audio Definition هست.

WindowsLab

Member
سلام
مدل کارت صدا : (Realtek Function driver for Realtek Azalia audio chip (Including Microsoft UAA Driver in English edition
لینک دانلود از سایت گیگا.
سیستم عامل های که پشتیبانی میشود:
»Windows 2000,Windows XP,Windows XP 64Bit,Windows Server 2003 Enterprise Edition 32bit
»Windows Server 2003 Enterprise Edition 64bit,Windows Vista x86 (32-bit),Windows Vista x64 (64-bit
»»»» اینک اول (آسیا)
»»»» لینک دوم (آسیا-چین)
»»»» لینک سوم (آمریکا)
»»»» لینک چهارم (اروپا)
..:: حجم 30 مگابایت ::..
---- تفاوتی بین لینک ها نیست -----
یاعلی
موفق باشید

آخرین ویرایش:

NAKOOT

Well-Known Member
WindowsLab جان شرمنده، یه زحمتی می کشی برای مادربورد من رو هم پیدا کنی:

ASUS P5LD2

مرسی

WindowsLab

Member
سلام
NAKOOT جان دشمنت شرمنده
»کل مادربردهای سری اینتل، سوکت775
سری محصول Asus P5LD2 خیلی متوع ارائه شده:
» P5LD2-X
» P5LD2-X/1333
» P5LD2-VM SE
» P5LD2-VM DH
» P5LD2-VM
» P5LD2-SE

»» توجه : به این دلیل لینک مستقیم ندادم چون خیلی تعداد لینک ها زیاد بود به همین دلیل مسیر زیر را طی کنید:
علامت مثبت(+) کنار نوع درایور(صدا، تصویر و ...) را بزنید، کمی صبر کنید، لیست کامل لینک دانلود درایور های آن قطعه نمایان می شود.

یاعلی
موفق باشید

آخرین ویرایش:

Sherlock_Holmes

Active Member
سلام
آخر من نفهميدم اگه ويندوز 64 نصب نكنيم و لي پردازنده 64 باشه سرعت بازم بهتر از 32 هست يا نه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا