از كجا دامين بگيرم

shemshad

Banned
سلام دوستان يه سوالي داشتم از كجا يه دامين دات كام ثبت كنم تا وقتي دومين ارزش ميليوني داشت بالا نكشنش لطفا از تبليغ بپرهيزيد از مديران خواهش مي كنم اگه تبليغ ديدن اون تايپيك و حذف كنين با تشكر

h.khafan

Active Member
اگه کسی جواب بده منم خوشحال میشم چون دامینم رو ثبت کردم ولی حالا پشیمون شدم که چرا به یه شرکت در پیت این کارو کردم.

تو onlinic.com برام ثبت کردن .خوبه یا نه ؟!!

واسه دامين از RegisterFly.COM استفاده كن ! 9.99 دلار براي هر دامين كه معمولا هر 2 هفته يك آفر عالي ميده ..
پانل كامل در اختيارتون گذاشته ميشه ..
1 گيگ فضاي رايگان -
Protect Fly براي Disable كردن Whois دامين شما !!! كه ميتوني تنظيم كنيد هر مدت يكبار رفرش بشه .
ِايجاد يك دامين لوگين جدا براي هر دامين !
دامين و URL فرواردينگ فري
Registrar Class A هستش
با E-Gold , Credit, Google Checkout هم ميتونيد اعتبارتون رو شاركنيد..
درسته از انلاين نيك گرونتر هستش ..اما بقول معروف سگشم شرف داره !..
با ايراني جماعت هم هيچ مشكلي نداره.

shemshad

Banned
واسه دامين از RegisterFly.COM استفاده كن ! 9.99 دلار براي هر دامين كه معمولا هر 2 هفته يك آفر عالي ميده ..
1 گيگ فضاي رايگان -
Protect Fly براي Disable كردن Whois دامين شما !!! كه ميتوني تنظيم كنيد هر مدت يكبار رفرش بشه .
Registrar Class A هستش

آقا كي ميتونه واسه من از ريجستر فلاي دومين بگيره من خودم نميتونم

titan_550

Member
1 گيگ فضاي رايگان -
Registrar Class A هستش

اين طور كه خيلي خوب هست!
بعد فضا 1 ساله هست؟

d@nial

Well-Known Member
آقا مجيد ممنونم كه جواب دادي ولي اين شركت كجا ثبت ميكنه 100%‌شما تضمين ميكني شما تضمين كني واسه ما كافيه ؟
شرکت پرشین سرویسز اگه اشتباه نکنم دومینهاش رو از DirectI ثبت میکنه، شرکت هم ماله خود آقا مجید ایناست!

اگه کسی جواب بده منم خوشحال میشم چون دامینم رو ثبت کردم ولی حالا پشیمون شدم که چرا به یه شرکت در پیت این کارو کردم.

تو onlinic.com برام ثبت کردن .خوبه یا نه ؟!!
نه اصلا ! " توي OnlineNic هميشه دامين دست نماينده هستش ! و شما فقط دسترسي براي تغيير DNS ها رو داري نه چيزه ديگه ! اصلا مديريتي نداري روي دامين "تا پارسال كه من كار ميكردم باهاش اينجوري بود"
اين طور كه خيلي خوب هست!
بعد فضا 1 ساله هست؟
تا زماني كه دامينت داخل رجيستر فلاي باشه ميتوني ازش استفاده كني !
آقا كي ميتونه واسه من از ريجستر فلاي دومين بگيره من خودم نميتونم
خودت !
راحتترين كار اينه كه داخل RegisterFly ثبت نام كني اعتبارتو براي دامين با E-Gold شارژ كني.
از اين بهتر ؟
bebakhshid ye soal
mage che farghi mikone?
هر چي كه فكر كني !! اين شركت OnlineNic ارزون ميده همه ميرن سرغش اما هميشه مورد داره سيستماش ..:razz: هر چي دامين داشتم داخلش هزينه دادم كه ترنسفر بشه روي RegisterFly.com

GoDaddy.com خيلي عاليه اما حيف كه با ايران كار نميكنه و حتي اي پي ايران رو هم بن كرده !!!!
RegisterFly.com خيلي عاليه
DirectI عاليه !

hkhanzadeh

New Member
دوست عزیز به نظر من معتبرترین این شرکتها که تو کار کلاهبرداری و این چیزها نیستند شرکت ستکام هستش
قیمت هاستشون گرونتر از بقیه هست ولی کارشون خوبه و دودره باز نیستند میتونی به سایتشون هم سر بزنی http://www.satcom.ir

بالاخره از كجا بگيريم گيج شديم

بهترين گزينه در حال حاضر RegisterFly
کد:
Free Services
Inluded with each NEW Domain

* 1 GB Hosting (no ads!)
    * Website Builder
    * Web Blogger
    * Domain Privacy Protection
    * Dynamic DNS
    * Domain Forwarding & Masking
    * Email Forwarding
    * Domain Locking
    * Change of ownership
    * Security Tools
    * Auto-renewals
    * Multiple payment options
    * Domain Delete option

YazdSwf

New Member
1 گيگ فضاي رايگان -
Registrar Class A هستش

منم با هاش موافقم این بلا را که سر من نیاورده ولی من دومینام میلیونی نشده گرونترینشا 750 فروختم
اگه خواستی بگیری نرم افزار آنلاین ما از regidterfly میگیره آدرس هم نمیدم که نگن تبلیغ میکنم

shemshad

Banned
خب يكي واسه ما از ريجستر فلاي ثبت كنه ديگه آقاي يزد سوايف براي شما هم پيغام خصوصي فرستادم

victor

Member
ببین عزیز صاحب هر دامین با آدرس ایمیل که در کنترل پنل برای مشخصات وارد میکنه شناخته میشه که بعدا اگه نمایندگی دامینت رو قاپ زد میتونی با همون ایمیل با آنلاین نیک تماس بگیری و صاحب دامین بشی همین

ما دامین میدیم از همون اول هم با کنترل پنل خواستی از اینجا سفارش بده: www.parsxeon.net/domain.php

موفق باشی

103.gif

283.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا