عزيزان ساده ميگم ربط به تقارن داره
meh Member Aug 5, 2004 #22 hamidak همه رو گرفتي ها!! خب بدون شكل آموزش همين شكلي درمياد كه آيدا خانوم درآورده. انگليسيش هم به ساده ترين شكل ممكن نوشته شده.پس اونو بهانه نكن!!
hamidak همه رو گرفتي ها!! خب بدون شكل آموزش همين شكلي درمياد كه آيدا خانوم درآورده. انگليسيش هم به ساده ترين شكل ممكن نوشته شده.پس اونو بهانه نكن!!
hamidak Member Aug 5, 2004 #23 عكسهاي آموزش به ترتيب: حالا متوجه ميشين خوب خدارو شكر آخه دنبال يه هاست خوب ميگشتم آقا جان اگه متوجه نشدي من تقصير ندارم
عكسهاي آموزش به ترتيب: حالا متوجه ميشين خوب خدارو شكر آخه دنبال يه هاست خوب ميگشتم آقا جان اگه متوجه نشدي من تقصير ندارم
A aida_khanoom Member Aug 6, 2004 #24 hamidak من نتونستم عكسايي كه گذاشتي رو ببينم show picture هم زدم ولي نشون نداد حالا من چي كار كنم در ضمن ندونستن عيب نيست اگه ندوني و نپرسي عيبه !!!!!!!!!!!!!!!!! اينقدر مغرور نباش پسر خوب نيستا !!!!!!!!!!!!!!!!!
hamidak من نتونستم عكسايي كه گذاشتي رو ببينم show picture هم زدم ولي نشون نداد حالا من چي كار كنم در ضمن ندونستن عيب نيست اگه ندوني و نپرسي عيبه !!!!!!!!!!!!!!!!! اينقدر مغرور نباش پسر خوب نيستا !!!!!!!!!!!!!!!!!
hamidak Member Aug 7, 2004 #25 اي بابا خودتون گفتين آپلود كنم تو يه هاست بعد لينكشو بدم به اينجا خوب منم همه اين كارا رو كردم خوب چيكار كنم ديگه
اي بابا خودتون گفتين آپلود كنم تو يه هاست بعد لينكشو بدم به اينجا خوب منم همه اين كارا رو كردم خوب چيكار كنم ديگه
hamidak Member Aug 7, 2004 #29 خوب خدا رو شكر حالا كه ديگه راهش اومد تو دستم ميخوام يك آموزشي بذارم ........