از دیوار آتش (Firewall) جهت محافظت سیستم خود استفاده می کنید؟

از دیوار آتش (Firewall) جهت محافظت سیستم خود استفاده می کنید

• نه، ضرورتی به استفاده از آن نیست

رای: 0 0.0%
  • اگر اهمیت استفاده از دیوار آتش را بدانم، حتما نصب خواهم کرد

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    2

iranexplorer.net

Active Member
سلام

چون با ظهور ویروسها و کرمهای جدید اینترنتی، ضرورت استفاده از ویروس کش ها (Anti-virus) و دیوارهای آتش (Firewall) خیلی بیشتر از گذشته مهم مطرح شده، بهتر دیدم تا بحثی در این مورد داشته باشیم تا در نهایت همگی به یک نتیجه خوب برسیم و در پایان بدونیم برای محافظت بیشتر سیستمهای خود به هنگام استفاده از اینترنت، از چه نوع دیوار آتشی استفاده کنیم.

بحث ما شامل موارد زیر هست:

- تعریف عمومی دیوار آتش؟
- سنجش اهمیت استفاده یا عدم استفاده از آن؟
- مزایا و معایب بوجود آمده پس از نصب دیوار آتش؟
- نرم افزارهای پیشنهادی برای استفاده از دیوار آتش؟

نظرسنجی هم به این بحث اضافه شده تا بدونیم در حال حاضر چه تعداد از کاربران (تقریبی) از دیوار آتش استفاده می کنند و سطح اطلاعات آنها در این مورد چه میزان هست؟

از همه دوستان دعوت می کنم ، هر نوع نظر، و دیدگاهی دارند لطفا مطرح کنند.

ایران اکسپلورر

NextWorld IT

Active Member
بحث جالبی هست
براي شروع من يه لينک ميزارم از سايت blackice که يه سيستم firewall قوی هست توضيحات خوبی در زمينه این مبحث دارد .اميدوارم مقبول واقع شود

click here please!

sp-sky

Member
در حال حاضر ديوار آتش هاي زون آلارم و نورتن نسبت به ساير برنامه ها موقعيت بهتري رو دارند
....
اين ديوار آتش بلك آيس مقداري ايراد داره
اگر چه تمام پورتها رو مخفي ميكنه اما پورت Plug and Play رو كاملا باز ميگذاره كه دليل اين كارش چندان مشخص نيست

مورد بعد كنترل دقيق روي ترافيك خارجي هست
بر فرض برنامه اي كه اجازه استفاده از اينترنت رو نداره با تغيير نام اون برنامه بنام يك برنامه مجاز بلك آيس كاملا فريب خورده و اجازه دسترسي صادر ميكنه در صورتي كه از ابتدايي ترين عملكردهاي يك فايروال قرار دادن اثر انگشت الكترونيكي براي برنامه هاست تا كاملا بر روي ترافيك خارجي تظارت داشته باشه چيزي كه بلك آيس اون رو اصلا رعايت نكرده
مورد بعد واسط كاربري اين برنامه هست كه بسيار پيچيده و بغرنج مي باشد در صورتي كه هيچ امكانات بيشتري نسبت به ساير ديواره هاي آتش ندارد
در كل با كاربر پسند كردن بيشتر واسط كاربري برنامه و نظارت دقيقتر بر روي ترافيك خارجي و اهميت دادن بيشتر بر روي پورتهاي كامپيوتر اين برنامه در ورژنهاي بعد شايد بتونه جاي پايي براي خودش در ميان نرم افزارهاي محافظتي باز كنه

"ترجمه اي از مقالات سالانه سايت cnet در مورد عملكرد فايروالهاي موجود"

NextWorld IT

Active Member
دوست من

من هم نگفتم این Blackice خوبه که....
گفتم کمی توضيحات اوليه تو demo داده که با بحث جور در مياد
ممنون از مطلب شما

sp-sky

Member
nextworldit گفت:
دوست من

من هم نگفتم این Blackice خوبه که....
گفتم کمی توضيحات اوليه تو demo داده که با بحث جور در مياد
ممنون از مطلب شما

منظور منم در مقابل صحبتهاي شما نبود
ديدم اسمش به ميون اومد گفتم اطلاعاتي رو ترجمه شده بدم خدمت دوستاني كه بعدا اين تاپيك و مي بينند شايد مفيد الفايده واقع بشه

A-Parsa

New Member
من با وجود اينكه اخرين نسخه (ZAP (ZoneAlarm Pro رو روی سیستم نصب کردم اما تا میخوام کانکت بشم اونو غیر فعال میکنم :roll: بیشتر هم به این دلیل که سرعت خط رو تا حدی کاهش میده .

iranexplorer.net

Active Member
درست برعکس! تمام packet هایی که از ip های دیگه روی isp شما و در نهایت روی پهنای باند dialup شما منتقل میشه رو کنترل میکنه و مانع از بارگذاری و تاثیر منفی اونها میشه...

در بخش Alerts & Logs این نرم افزار، می تونید این بارهای ترافیکی اضافی که قصد حمله به سیستم و پنهای باند شما رو دارند میتونید مشاهده کنید، چه ZAP چه خوب باعث ممانعت اونها میشه.

حتما از این برنامه استفاده کنید!

a3m00n

Member
با درود به دوستان من شخصا نورتن استفاده میکنم و راضی هم هستم اما مشکل اساسی نورتن این است که در بوت کامپیوتر خیلی عمل بوت را کند میکنه تنها اشکالی که به نظر من نسبت به دیگر فایر والهای دیگر دارد این است چون انها را نیز امتحان کردم

با سپاس پیروز و سر بلند باشید

ما پیروزیم چون با هم باشیم و چون حق با ماست

Peyman-Pop

Active Member
کسی‌ از شما این شرایط رو که میگم در حال حاضر داره ؟

Norton Antivirus 2004
ZoneAlarm Pro 5.0
Windows XP + Service Pack 1

پیمان

iman_flash

Active Member
من هم نورتون هم زون الارم و هم پاندا رو استفاده كردم
ولي پاندا رو ترجيح ميدم
چون سرعتش چه توي بوت سيستم چه آپديت شدن چه اسكن كردن از همه بيشتره... كارش هم به نظرم دست كمي از اونا نداره حتي تو بعضي موارد بعضي چيزا رو كه نورتون ازش ميگذره ولي پاندا هشدار ميده...

راستي پيمان منظورت از اين حالت خاص چي هست؟ يني اتفاق خاصي تو اين حالت ميفته؟

Peyman-Pop

Active Member
iman_flash گفت:
من هم نورتون هم زون الارم و هم پاندا رو استفاده كردم
ولي پاندا رو ترجيح ميدم
چون سرعتش چه توي بوت سيستم چه آپديت شدن چه اسكن كردن از همه بيشتره... كارش هم به نظرم دست كمي از اونا نداره حتي تو بعضي موارد بعضي چيزا رو كه نورتون ازش ميگذره ولي پاندا هشدار ميده...

راستي پيمان منظورت از اين حالت خاص چي هست؟ يني اتفاق خاصي تو اين حالت ميفته؟

هرکسی‌ طبق کار ، علاقه و نیاز خودش آنتی‌ ویروس محبوب خودش رو انتخاب میکنه و نمی‌شه گفت این از اون بهتره چون باز بحث همیشگی‌ مقایسه پیش میاد ...

در مورد این مورد خاص ...

از زمانی که ZoneAlarm with Antivirus رو نصب کردم زمان فعال کردن نورتون دستگاه ریستارت می‌شه، ZoneAlarm رو آنیستال کردم و ورژن قدیمیتر اونرو هم ریختم این حالت برطرف نشد .

از زمان نصب ZoneAlarm with Antivirus یا ورژن Suite اون اختلال واسه نورتون پیش اومده ..... .

iranexplorer.net

Active Member
پيمان جان نسخه جديد ZAP رو يك گروه برنامه نويس جديد ساختند و ديگه اون گروه برنامه نويس گذشته با شركت كار نمي كنند.

چندجا خوندم كه در ZAP 5.0 تعداد بسيار زيادي bug كشف كردند. من هم تا اين خبر رو شنيدم برگشتم به نسخه 4 و منتظر اخبار جديد ميمونم تا نسخه بدون اشكال بياد. حتي يك جا خوندم كه مثلا اين ZAP Suite خيلي از امكاناتي كه نسخه 4 رو داشته نميتونه انجام بده و مشكل امنيتي داره.

اگر خواستي نقل قول مطلب فوق رو برات پيدا مي كنم تا خودتم بخوني.

به هرحال من پيشنهاد مي كنم شما هم فعلا از نسخه قبلي استفاده كني.

ايران اكسپلورر دات نت

Peyman-Pop

Active Member
پيمان جان نسخه جديد ZAP رو يك گروه برنامه نويس جديد ساختند و ديگه اون گروه برنامه نويس گذشته با شركت كار نمي كنند.

چندجا خوندم كه در ZAP 5.0 تعداد بسيار زيادي bug كشف كردند. من هم تا اين خبر رو شنيدم برگشتم به نسخه 4 و منتظر اخبار جديد ميمونم تا نسخه بدون اشكال بياد. حتي يك جا خوندم كه مثلا اين ZAP Suite خيلي از امكاناتي كه نسخه 4 رو داشته نميتونه انجام بده و مشكل امنيتي داره.

آره آقا مشکل امنیتی‌ زیاد داره همینطور مشکلات کاربردی، منتها تنها گزینه ای که خیلی‌ مفید بوده و در ورژن جدید اضافه کردن Properties از فایل های درخواست دهندست که توی ورژن های قبلی‌ نبود .

البته من با خود ZoneAlarm Pro مشکلی‌ ندارم چون اول که اونرو نصب کردم نورتون به درستی‌ کار میکرد اما از وقتی‌ این ورژن به اصطلاح خودشون کاملترین فایروال (Suite) رو نصب کردم نورتون به مشکل خورد که البته این بخاطر اینه که توی اون ورژن هم از آنتی‌ ویروس استفاده میشده، ولی‌ وقتی‌ باز هم همون ورژن قبل رو نصب کردم مشکل برطرف نشد .

نمیدونم اما شاید یکی‌ از سیاست های Zone alarm باشه واسه گرایش بیشتر افراد به طرف آنتی‌ ویروس Zone .

در مورد گروه جدید برنامه نویسی‌ میشد حدس زد چون خیلی‌ چیز ها تغییر کرده مثلا آنتی‌ ویروس که اصلا ربطی‌ به فایروال نداره در این ورژن های جدید اضافه شده .

جالبه بدونید در فروم های خارجی‌ هم از این ورژن Suite خیلی‌ بد میگن و هرکی‌ اشکالی‌ رو عنوان میکنه .

اگر خواستي نقل قول مطلب فوق رو برات پيدا مي كنم تا خودتم بخوني.

ممنون میشم.

پیمان

Norik

Active Member
پيمان جان من هرسه موارد فوق رو شامل ميشم ولی مشکلی ندارم

SA_EB

Member
سلام :
من w32.xp.sp1 رو روگامپیوترم دارم مشکلی ندارد در مقابل حملات RPC بسیار ضعیف برای همین چون تجربه 2000 و NT داشتم در جمع همه FIREWALL ها رو حذف کردم در عوض سه راه برای مقابله با حملات RPC توی خود ویندوز پیدا کردم:
1) افزایش زمان ریست از 60 ثانیه به 600 ثانیه
2) استفاده از سویچ مخصوص RPC
3) بالا بردن تایم سیستم
فی المجموع با این ویروس های قوی به جز چند انتی ویروس بزرگ مثل DR.WEB وجود آنتی ویروس بی فایده است . (حقیر)

جدیدترین ارسال ها

بالا