از بین بردن جزییات اضافه اجسام

pmy3d

Member
سلام عرض می کنم به اساتید انجمن مجید آنلاین آیا توی مایا امکانی هست که بشه سگمنت های اضافه رو حذف کرد برای مثال یک باکس فقط به 8 پوینت نیاز داره حالا اگه این باکس 16 پوینت داشته باشه چطوری می تونیم این پوینتهای اضافه رو حذف کنیم البته این یه مثال بود برای باکس کاری نداره میشه پوینتهای اضافه رو انتخاب بعد حذفشون کرد ولی برای یک مدل پیچیده راهی هست؟

.:. soroosh .:.

Active Member
شما همچین کاری را همیشه باید دستی انجام بدی.
چون برای اجسام پیچیده که شما نسبت به سلیقه خودت اون را مدلسازی کردی دیگه مایا نمیتونه به صورت اتومات ورتکس یا اج خاصی را حذف کنه .
داخل یک مدل شما خودت تشخیص میدی که فلان نقطه یا خط اضافی هست و باید حذف بشه اما مایا این را نمیتونم تشخیص بده .
چون هر نقطه یا خطی روی هر آبجکتی روی اون آبجکت میتونه از نظر شکل ظاهری تاثیر بزاره .
باز هم اگه مدل را ببینم یا دقیق تر توضیح بدید شاید بهتر بشه متوجه شد و پاسخ داد

pmy3d

Member
راستش من برای یه مجسمه یه بال درست کردم من فقط سگمنتهای حاشیه ای این جسم رو لازم دارم و اگه بخوام سگمنتهای وسطی این جسم رو حذف کنم خیلی وقت می بره البته این سگمنتها بودن و نبودنشون هیچ فرقی نداره یعنی هیچ تآثیری تو شکل جسم ندارن راستی من این شکل رو با CV درست کردم بعد به Polygon تبدیلش کردم.

.:. soroosh .:.

Active Member
یک شات از آبجکتتون میتونید پیوست کنید ؟
چون اینطوری که میگید فکر میکنم همون زمانی که کرو را به پلی تبدیل میکردید میتونستید هنگام تبدیل از این قضیه جلوگیری کنید.
اما خب بعد از ساخت هم حذف این موارد نباید مشکل باشه و با راحتی احتمالا میتونید اون ها را حذف کنید .
اگه مدل را ببینم بهتر میتونم نظر بدم.

جدیدترین ارسال ها

بالا