از بين رفتن عكسهاي تاپيكهاي آموزشي

hamedfardin

Member
با عرض سلام به دوستان و مديران عزيز سايت...
حتما خودتون متوجه شدين كه عكسهاي اكثر تاپيكهاي آموزشي از بين رفته و اون تاپيك رو براي دوستان غير قابل استفاده كرده...از جمله تاپيك ديجيتال پيتينگ در آموزشهاي گروهي...كه شخصا خيلي دوست دارم دنبال كنم و نمي تونم...سارا جان و مانداناي عزيز...خواهش ميكنم يه فكري به حال اين عكسها بكنين...چون اغلب آموزشها پس از گذشت مدتي غير قابل استفاده ميشن و اين اصلا خوب نيست......((من ديجيتال پيتينگ مي خواممممممممممممممممممممم))

Mandana

Active Member
سلام خوفین؟ ^.^
خوب یک تعداد خیلی زیادی از عکسها که العان نمیان، به این دلیل بود که خیلی ها،منجمله خودم عکسها رو توی سایت فری شیر آپلود می کردیم.که سایت اش بسته شده
AddEmoticons00514.gif

اکثر عکسهایی که نشون داده نمیشن، به همین دلیل هستش و خوب واقعن کاریشون نمیشه کرد.چون به طور کامل پاک شدند
sad05.gif

اگر لینک یا آموزش خاصی مد نظرتون هستش، می اصولن حیفم میاد عکسها رو از توی هاردم پاک کنم، بنابراین اکثر عکسهایی که گذاشتم، "معمولن" توی هارد ام دارم
اما در سایر موارد، کاری ازم ساخته نیست
AddEmoticons0051.gif

موفق باشی
31600wjnp2iuvl8.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
همونطوری که مانی هم گفت نمیشه خیلیاشون رو کاری کرد.

نظر شخصی من اینه که بچه ها یکمی به تاپیکای Image Tutorial و PDF Tutorial رو بیارن.

الان آموزشایی که تو این 2 تا تاپیک هستن معمولا سالم هستن و چون عکس و متن کنار همدیگه هستن احتمال ناقص شدن آموزش خیلی کم میشه.

اگر بچه ها بتونن به این 2 تا تاپیک هم رو بیارن یا آموزشهاشون رو تو این 2 قالب طراحی کنن بنظرم خیلی خوب میشه.

hamedfardin

Member
سارا و مانداناي عزيز...از لطف و عنايتتون خيلي ممنون....سارا جان قبول دارم كه اين سبك آموزش دادن زياد صحيح نيست و pdf خيلي ميتونه ماندگار تر باشه...ولي من ميگم آموزشهاي مهم مثل ديجيتال پيتينگ و امثال اين رو يكي زحمت pdf كردنشو بكشه....اينجوري اگه پيش بريم ديگه يك بانك نخواهيم داشت...مثلا در بخش براشها...يا بخشهائي از اين قبيل كه نميشه اين كار رو كرد...شايد اگه خود مجيد آنلاين براي مدبران سايت...فضائي رو جهت اين قبيل آپلودها در نظر بگيره....خيلي خوب بشه...آخه ما الان ديگه بانك براش نداريم كه...من خودم هر چي گذاشتم از بين رفته...پس اگه قراره فقط براي مدت كوتاهي استفاده بشه ديگه چه بانكي!!!!؟؟؟
ماندانا جان...خانوم ما هاردتو چشم بسته مي خريم....ولي حالا اگه ممكنه اين آموزشهاي گروهي مخصوصا ديجيتال پيتينگ كه منو آواره خودش كرده رو برام بذارين...مطمئن هستم خيليها خوشحال ميشن....پيشاپيش ازتون ممنونم..

GFX Master

شما درست میگی.

چشم من از این به بعد سعی میکنم فایلهایی که بچه ها آپلود میکنن رو حتی المقدور روی یه فضای ثابت آپلود کنم تا بقول شما همیشگی و موندگار باشن.

GFX Master

راستی گمونم این تاپیک باید در بخش سوالات و درخواستها زده بشه.

منتقل میکنم به اون بخش تا بقیه بچه ها هم نظرشون رو بگن.

انتقال - سارا

[REZA]

Member
نظر شخصی من اینه که بچه ها یکمی به تاپیکای Image Tutorial و PDF Tutorial رو بیارن.
به شدت موافقم!!
چون فکر کنم آپلود کردن "یک" فایل PDF از آپلود فرضاّ 15-14 تا عکس خیلی راحت تره و میشه اون یک فایل رو روی سرورمطمئن آپ کرد.
من PDF رو به Image tut ترجیح میدم! :دی
موفق باشید

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
جهت آپلود عکسها اگر بصورتی که در انجمنها لوگین هستید به بخش http://img.majidonline.com برید و عکستون رو آپلود کنید عملا تصویر شما حذف نخواهد شد دیگه (البته پس از یک سال اگر کسی نبینه حذف میشه که خیلی بعید هستش که فعلا این اعمال نمیشه) و اگر از تصاویر در سایت مجید آنلاین استفاده بشه دیگه محدودیتی در پهنای باند نداره و همیشه تصویر شما نمایش داده میشه

http://forum.majidonline.com/showthread.php?goto=newpost&t=84342

موفق باشید

مجید

hamedfardin

Member
سارا جان..ماندانا خانوم..من همچنان منتظر آموزش كامل ديجيتال پيتينگ هستما....منتظرم نذارين...ياحق

GFX Master

یه سری از عکساش که الان درسته.

بقیه رو هم من نگاه کردم مانی تو فری شیر آپ کرده بوده که متاسفانه فری شیر بسته شده.

حالا باید صبر کنی اگر خود مانی عکسها رو داشته باشه تو هاردش دوباره زحمت آپ کردنش رو بکشه.

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
بنظر من براش ها و فایل های کمکی فوتوشاپ تو deviantart بزارید بهتر باشه حتی Pdf ها را

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا