از این مجموعه متریال چطور استفاده میشه

.:BehzAd:.

Active Member
یه مجموعه متریال هست با نام V-Ray Material Presets Pro میخواستم بدونم چه طور از متریال هاش تو مکس 2012 استفاده کنم یه pdf از نمونه متریال هاش رو پیوست کردم

پسوند متریال هاش mse هست.

یه عزیز که میدونه بگه شاید کسای دیگه هم باشن که این مجمعه رو دارن و نمیدون ازش استفاده کنند.

متاسفانه چون حجم pdf بیشتر از 2 مگ هست اجازه آپلود نمیده بهم و نمیشه نمونش رو آپلود کنم.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.
1- به منوی Customize میری و روی اولین گزینه Customize User interface کلیک میکنی
2- به قسمت Toolbar برو

***ویرایش شده توسط 3D Art ***

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Active Member
دستت درد نکنه عارف جان امید وارم هر جا و هر کجا هستی همیشه موفق و پیروز باشی.

Active Member
دوستان این مجموعه بهتره یا archshader ?
به نظر من این خیلی بهتره چون راحت میتونی استفاده کنی همون جوری که عارف جان روش استفادش رو گفت با یه بار به همه مجموعه متریالش دسترسی داری برا همیشه و لازم نیست هر بار که میخوایش دوباره لودش کنی.

mahyarP

Member
سلام به دوستان... عذرمیخوام که تایپک قدیمی رو بالا میارم!!

اما به آموزشی که آقا عارف گذاشتن احتیاج دارم.... اگه کسی اون تصاویر رو save کرده و یا خود اقا عارف در دسترس دارن 2 باره بزارن ممنون میشم.

با تشکر...

mahyarP

Member
یعنی من نصب میکنم..

وقتی میخوام اجرا کنم.... با این ارور روبرو میشم.. (مکس من 2012----)

i18cpiiixq4d2grnwx5.jpg

mahyarP

Member
تو این چند روزه که نمیتونستم با یوزرم وارد مجید انلاین بشم. رفتم Material+Presets+Pro+v.2.5.1.0 رو دانلود کردم. به راحتی نصب کردم!!! اما هر چقدر روی دکمه که از کاستومایز آورده بودم کلیک میکردم.. اینگار نه اینگار!!!
کلی این ور اون ور کردم.. آخرش تو یه فروم خارجی دیدم که نوشته با run as adminstrator تریدیمکس رو باز کنید درست میشه... و منم انجام دادم شد!!!!! حالا سوالم اینه چرا!!؟؟

و اگه رو آیکن نرم افزار تریدیمکس کلیک کنم باز کنم Material+Presets کار نمیکنه اما اگه با run as adminstrator تریدیمکس رو بازکنم.. کار میکنه!!!!

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.چون آپلود سنتره پاک سازی کرد و به جاش یه بنده خدایی عکس مستحجن هم نام با فایل من مثل img001 آپلود کرد..! افشین زودی متوجه شد و آبروم رو حفظ کرد

جدیدترین ارسال ها

بالا