از ایران دفاع کنید (بازی اینترنتی حتی با dial up )

Amin_e

Member
سلام
من راقب هستم اما محیط بازی برام خیلی مهمه. من توی تراوین اکانت دارم خوشبختانه موفق هم بودم هرچند صلح طلبم!
بفرست:
Seyyed.Amin(at)Gmail.com

mas_red2

New Member
سلام
من راقب هستم اما محیط بازی برام خیلی مهمه. من توی تراوین اکانت دارم خوشبختانه موفق هم بودم هرچند صلح طلبم!
بفرست:
Seyyed.Amin(at)Gmail.com

به نظر من این بازی خیلی جذاب هستش .شاید تو چند روز اول سردرگم و خسته بشین ولی بعد از یک هفته که بازی کننین میفهمید چه بازیه توپیه در ضمن رومانیم حمله کرده خفن سید امین جان برات فرستاده شد توی بالک میلیت با اسم فرستنده دفاع از ایران:rose:

mostafa_cs

Well-Known Member
من عضو شدم با این آی دی: persialism
مشکل اینه که نه کار دارم نه پول نه تخصص
حتی در بخش ساخت نون هم گفت تخصص نداری.

Amin_e

Member
به نظر من این بازی خیلی جذاب هستش .شاید تو چند روز اول سردرگم و خسته بشین ولی بعد از یک هفته که بازی کننین میفهمید چه بازیه توپیه در ضمن رومانیم حمله کرده خفن سید امین جان برات فرستاده شد توی بالک میلیت با اسم فرستنده دفاع از ایران:rose:

هیچ شباهتی با تراوین نداره :shock:
اعتراف می کنم که خیلی سخته. اما نا امید نمی شم:-?
ممنون از لطفت. ولی چون درسها فشار میاره، بیشتر از دو هفته طول میکشه

mas_red2

New Member
هیچ شباهتی با تراوین نداره :shock:
اعتراف می کنم که خیلی سخته. اما نا امید نمی شم:-?
ممنون از لطفت. ولی چون درسها فشار میاره، بیشتر از دو هفته طول میکشه

گفتم که خیلی سخت اولش به نظر میرسه.ولی باسد بیفتی تو روال
از سایت www.erepublik.ir هم کمک بگیر

mas_red2

New Member
سلام
من هرکار کردم توی inbox و spam gmail نتونستم دعوتنامه رو پیدا کنم- bulk هم که نداره
میشه به [email protected] هم بفرستید؟

دوست عزیز فرستاده شد.اگه پیدا نکردی میل باکستو یا با اسم دفاع از ایران یا با اسم erepublik سرچ کن.بازم مشکلی بود من در خدمتم
:rose::)

ali_tavanaie

Well-Known Member
ممنون از دعوتنامه دارم به لول 6 نزدیک میشم منتظر باش،
فقط مشکل اصلی من اینه که ولنس من هر روز 4-5 تا کم میشه به دلیل کار و آموزش نظامی اما روزی 1 هم به زور پر میشه، غذای با کیفیت تر رو هم که پول ندارم بخرم، به نظرت باید چه کار کنم؟

Reza_Mk

Member
سلام
2راه داري
1_ گيفت بگيري كه به وزارت رفاه درخواست بدي ...
2_ به شهري بري كه بيمارستان كيفيت بالا داشته باشه مانند Liaoing
و منتظر بموني كه اگر جنگي شد بجنگي و سپس با بيمارستان ولنستو پر كني
تمامي اين موارد در فروم www.erepublik.ir توضيح داده شده

mas_red2

New Member
ممنون از دعوتنامه دارم به لول 6 نزدیک میشم منتظر باش،
فقط مشکل اصلی من اینه که ولنس من هر روز 4-5 تا کم میشه به دلیل کار و آموزش نظامی اما روزی 1 هم به زور پر میشه، غذای با کیفیت تر رو هم که پول ندارم بخرم، به نظرت باید چه کار کنم؟

اولا دستت درد نکنه علی آقا:rose:
دوما منو تو ارپابلیک ادد کن چون من بیشتر اونجا هستم و راهنماییت کنم.:cool:
سوما به احتمال زیاد توی یه کارخونه با کیفیت بالا کار میکنی :snap:و حقوق کم میگیری:mad: .سومین مطلب اینه که حتما توی یه اسکیلی که بالا هستی کار نمیکنی.:cry:چهارم اینکه همیشه باید توی انبارت حداقل یه دونه غذای کیفیت دو باشه:).حالا منو ادد کن تا بیشتر برات توضیح بدم:oops:شاید وسعم رسید یه گیفت بران دونیت کردم:shock:
اسم منو تو ارپایلیک mas_red2 هستش.

جدیدترین ارسال ها

بالا