ارور Fatal error: Smarty error: [in head.tpl.html line 23]: syntax error: unrecognize

AlioilA

New Member
سلام به همه ی دوستان اگه یکم ناشیانه توضیح میدم بزارید به حساب بلد نبودن
مشکلم با این 3 صفحه است !!!! :
index.php
index.tpl.html
head.tpl.html
راستش توی صفحه ی head کلی کد جاوا اسکریپ دارم که هیچ مشکلی پیش نمیاد !!
اما نمی دونم چرا وقتی یه کد جاوا اسکریپ که مربوط به fadeshow می شه یا هر کد جاوای دیگه ای رو به قسمت head اضافه می کنم این ارور رو میده :

Fatal error: Smarty error: [in head.tpl.html line 23]: syntax error: unrecognized tag: margin:16px 0; (smarty_compiler.class.php, line 436) in /home/bestiran/public_html/smarty/smarty.class.php on line 1088

البته وقتی صفحه ی index.html رو یه جای دیگه آپلود میکنم هیچ مشکلی پیش نمیاد ! اما وقتی توی head مینویسم و index.php رو لود میکنم ارور میده !!!
sorry اگه بد توضیح دادم .. چند روزه دارم باهاش سرو کله میزنم اما جوابی نمیگیرم .. اگه جاییشو نفهمیدید بگین تا مشکلم و بیشتر توضیح بدم
plz help & TNX :-?

Masoud1365

مدیر انجمن
سلام به همه ی دوستان اگه یکم ناشیانه توضیح میدم بزارید به حساب بلد نبودن
مشکلم با این 3 صفحه است !!!! :
index.php
index.tpl.html
head.tpl.html
راستش توی صفحه ی head کلی کد جاوا اسکریپ دارم که هیچ مشکلی پیش نمیاد !!
اما نمی دونم چرا وقتی یه کد جاوا اسکریپ که مربوط به fadeshow می شه یا هر کد جاوای دیگه ای رو به قسمت head اضافه می کنم این ارور رو میده :

Fatal error: Smarty error: [in head.tpl.html line 23]: syntax error: unrecognized tag: margin:16px 0; (smarty_compiler.class.php, line 436) in /home/bestiran/public_html/smarty/smarty.class.php on line 1088

البته وقتی صفحه ی index.html رو یه جای دیگه آپلود میکنم هیچ مشکلی پیش نمیاد ! اما وقتی توی head مینویسم و index.php رو لود میکنم ارور میده !!!
sorry اگه بد توضیح دادم .. چند روزه دارم باهاش سرو کله میزنم اما جوابی نمیگیرم .. اگه جاییشو نفهمیدید بگین تا مشکلم و بیشتر توضیح بدم
plz help & TNX :-?

کد را داخل head اضافه نکن چون این جوری با خود فایلهای smarty قاطی میشه . کدهای جاوا رو کلا توی یه فایل دیگه ذخیره کن بعدش وارد قسمت هید کن :wink:

P.H.P

Member
سلام

کد های JavasScript و CSS در صورتی که در فایل Template هستن رو باید بین تگ زیر قرار بدی
کد:
{literal}{/literal}

به خاطر اینکه delimiter ها به شکل delimiter معرفی شده هستن

موفق

جدیدترین ارسال ها

بالا