ارور وسط رندر!

:Mohsen:

کاربر باتجربه
سلام بچه ها يه سوال مسخره!
اين اروراي مكس هم آدمو خسته ميكنه ها!!!
وسطاي رندر يه صحنه تك فريم با vray، حدودا يك ساعت كه ميگذره اين ارورو ميده، وقتي هم دكمه send report رو ميزنم اون پيغام دومي رو ميده، حتي وقتي به اينترنت وصل بشم
البته اين ارور وقتي پيش مياد كه Irradiance map روي high يا medium هست
از 60، 70 درصد cpu هم بيشتر استفاده نميكنه! رم هم به اندازه كافي جا داره، راه حلي نداريد؟
ممنونتون ميشم :)

پیوست ها

• 11.jpg
    11.jpg
    66.2 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • 22.jpg
    22.jpg
    25.4 کیلوبایت · بازدیدها: 7

3D_Beginner

Banned
ربطی به vray نداره. مشکل از ویندوزت هستش. ماله من یه بار اینطوری شد پدر خودمو در آوردم ولی نشد که نشد

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام دوست عزیز
این ارور اصلا و ابدا ربطی به هیچ نرم افزاری نداره و مستقیم مربوط میشه به قدرت cpu و یه خورده رم کامپیوتر.
همون جور که میدونی و همونجور که گفتی ، میخواستی از یه کاره پر نور و با سایه های زیاد که هر سایه باید از لابه لایه شی ء هایی رد بشن که سگمنت های زیادی دارند،رندر بگیری. مسلما این رندر برای دستگاهی که قدرت کافی رو نداره ممکن باعث ایجاد این چنین اروری از طرف همون برنامه باشه که باهاش داری کار میکنی
برای حل مشکل هم cpu های 4 هسته ای amd با چند تا رم 2 gig از نوع ocz اگر استفاده کنی دیگه حله حله...
یا میخوای صبر کن
چون اینتل قرار 8 هسته ای شو وارد بازار کنه:eek:
---------------------------
Good Lcuk

:Mohsen:

کاربر باتجربه
ممنون دوستان
ولي من گفتم كه از حداكثر قدرت cpu و رم هم استفاده نميشه، پس چطور ميتونه مشكل از كمبود اينا باشه
من 2 گيگ رم دارم در صورتي كه حداكثر از 1.6 گيگ اون استفاده ميكنه و همچنين از 60 الي 70 درصد cpu e6550

جدیدترین ارسال ها

بالا