ارور در فتوشاپ ؟؟؟؟

SUNSET

Member
سلام خدمت دوستان محترم و گرامی
علی اقای گل از زحمات بی دریغ شما ممنون و سپاسگذارم بعد در مورد سخت افزاری خب نه سخت افزار ایرادی نداره و البته فکر نکنم مربوط به سخت افزار باشه همه چیش سالمه مطمئن در ناامیدی بسی امید است علی اقا ما هنوزم امید داریم
اما خانم سارا به نکته جالبی اشاره کردی در مورد ویروس اره خب سیستما ویروسی هستن اما فکر میکنم همشون باشن ولی چرا بعضی هاشون خوبن ولی بعضی ها ارور می دن ؟؟!!!! ولی خب احتمالش میتونه زیاد باشه باید یه نگا بندازم و تستش کنم بعید نیست. در مورد ویندوز عوض کردن هم که چی بگم علی اقا پیشنهاد اولشون بود ولی خب میخواستم بدون خشونت حل شه به هر حال ممنونم ببینیم چی میشه . ممنونم از هر دوی عزیزان .. تا فردا جوابو بهتون میگم

آخرین ویرایش:

SUNSET

Member
سلام خدمت دوستان عزیز
خب اومدم که از همه عزیزانی که کمک و مشاوره دادن تشکر عمقی کنم از علی اقای گل که خیلی زحمت کشیدن و از سارا خانم که لطف کردن به هر حال از بالایی ها وسطی ها و همه و همه
و اما مشکل به کجا رسید خب باید به حضور دوستان عزیزم برسونم که اقا حل نشد ولی در مورد سارا خانم من با انتی ویروس اسکن کردم پیدا کرد یه چیزایی اما تروجان بود به اسم vb.el که اینجور که من از انتی ویروس ایمن پرسیدم ظاهرا کار خاصی نمی کنه جز یه مقدار مرض های کوچیک مثل اتوران کردن درایو ها و حذف show hidden و ... به هر حال ظاهرا بازم ظاهرا به فایلهای سیستمی کار نداره ولی خب بازم معلوم نیست احتمال داره همین مرض ریخته باشه ولی من حتی بعد از اسکن و پاک کردن تروجان یه بار از دستور sfc هم برای ترمیم فایلهای ویندوز استفاده کردم اما نشد که نشد ولی خب همونطور هم که قبلا گفتم سیستم های دیگه هم همین تروجان رو داشت ولی این مرضو نریخت پس نمیشه نتیجه گرفت که کار این دیونه بوده به هر حال شکسن عشقی خوردیم این علی اقا هم از بس انا لله خوند اخر کار خودشو کرد . ما هم دیگه نا امیدانه دست از پا درازتر سر تسلیم فرود اوردیم و ویندوز رو عوض کردیم درست شد الحمدلله ولی خب این معما اخر حل نشد و همینطور سربسته موند ... به امید روزی که یکی این معما رو حل کنه
فداتون یا علی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوب وقتی با عوض کردن ویندوز مشکل حل شده شما مطمئن باش ایراد از فایلهای اجرایی ویندوز بوده.

وگرنه اگر ایراد دیگه ای بوده باشه بعد از تعویض ویندوز هم نباید درست کار کنه.

Ali 59

Well-Known Member
سلام خدمت دوستان عزیز
خب اومدم که از همه عزیزانی که کمک و مشاوره دادن تشکر عمقی کنم از علی اقای گل که خیلی زحمت کشیدن و از سارا خانم که لطف کردن به هر حال از بالایی ها وسطی ها و همه و همه
و اما مشکل به کجا رسید خب باید به حضور دوستان عزیزم برسونم که اقا حل نشد ولی در مورد سارا خانم من با انتی ویروس اسکن کردم پیدا کرد یه چیزایی اما تروجان بود به اسم vb.el که اینجور که من از انتی ویروس ایمن پرسیدم ظاهرا کار خاصی نمی کنه جز یه مقدار مرض های کوچیک مثل اتوران کردن درایو ها و حذف show hidden و ... به هر حال ظاهرا بازم ظاهرا به فایلهای سیستمی کار نداره ولی خب بازم معلوم نیست احتمال داره همین مرض ریخته باشه ولی من حتی بعد از اسکن و پاک کردن تروجان یه بار از دستور sfc هم برای ترمیم فایلهای ویندوز استفاده کردم اما نشد که نشد ولی خب همونطور هم که قبلا گفتم سیستم های دیگه هم همین تروجان رو داشت ولی این مرضو نریخت پس نمیشه نتیجه گرفت که کار این دیونه بوده به هر حال شکسن عشقی خوردیم این علی اقا هم از بس انا لله خوند اخر کار خودشو کرد . ما هم دیگه نا امیدانه دست از پا درازتر سر تسلیم فرود اوردیم و ویندوز رو عوض کردیم درست شد الحمدلله ولی خب این معما اخر حل نشد و همینطور سربسته موند ... به امید روزی که یکی این معما رو حل کنه
فداتون یا علی

ويندوز از اين فيلم و سيانسا زياد داره..اگه بخواي ته توي همه باگهاشو در بياري بايد جوونيتو به پاش هدر بدي!

جدیدترین ارسال ها

بالا