سلام دوستان ارم ولوگو برای هیأت عاشقان ثارالله می خواستم کسی برام میسازه ببخشید
sadraddin New Member Apr 29, 2011 #1 سلام دوستان ارم ولوگو برای هیأت عاشقان ثارالله می خواستم کسی برام میسازه ببخشید
Saeed Well-Known Member May 1, 2011 #3 راستش تا به حال من هیئتی رو ندیدم که آرم یا لوگو داشته باشه ! معمولن رو اسمی که دارن مانور میدن :دی شما هم دوست من بهتره که یکمی خونسرد تر رفتار کنید :دی ! مطمئن باشید که اگه کسی اینجا بتونه به شما کمک کنه ، ازتون دریغ نمیکنه
راستش تا به حال من هیئتی رو ندیدم که آرم یا لوگو داشته باشه ! معمولن رو اسمی که دارن مانور میدن :دی شما هم دوست من بهتره که یکمی خونسرد تر رفتار کنید :دی ! مطمئن باشید که اگه کسی اینجا بتونه به شما کمک کنه ، ازتون دریغ نمیکنه
nima_dsnr کاربر VIP May 1, 2011 #4 sadraddin گفت: بابا ارم نخواستم یک نفر یه نظر بده بگه نمی سازیم کلیک کنید تا باز شود... آخه نساختن که نظر دادن نداره! معمولا بچه ها آرم میسازن میزارن اینجا اشکال گیری میکنن اینکه بخواد کسی برای کسی آرم بسازه اگر جستجو کنی میبینی که زیاد کسی به نتیجه ای نرسیده.
sadraddin گفت: بابا ارم نخواستم یک نفر یه نظر بده بگه نمی سازیم کلیک کنید تا باز شود... آخه نساختن که نظر دادن نداره! معمولا بچه ها آرم میسازن میزارن اینجا اشکال گیری میکنن اینکه بخواد کسی برای کسی آرم بسازه اگر جستجو کنی میبینی که زیاد کسی به نتیجه ای نرسیده.