www.parsonline.com اول عضو ميشي بعد ميتوني رهحت به هر شماره اي خواستي بسندي
alireza-metal Active Member Oct 20, 2004 #21 www.parsonline.com اول عضو ميشي بعد ميتوني رهحت به هر شماره اي خواستي بسندي
emperatoor Member Oct 21, 2004 #22 از راهنماييتون ممنون اما اينو مي دونستم . براي عضو شدن در پارس آنلاين بايد شماره موبايل بدي تا برات يوزر و پسوردتو بفرسته به اون شماره اما من موبايل ندارم اگه داشتم كه با خود موبايل مي فرستادم
از راهنماييتون ممنون اما اينو مي دونستم . براي عضو شدن در پارس آنلاين بايد شماره موبايل بدي تا برات يوزر و پسوردتو بفرسته به اون شماره اما من موبايل ندارم اگه داشتم كه با خود موبايل مي فرستادم
parsa fatehi Member Oct 21, 2004 #23 من خودم به يک موبايل سند کردم و تا 5 دقيقه بعد خودم ديدم که فرستاد
overcrash Active Member Oct 22, 2004 #25 parsa fatehi گفت: من خودم به يک موبايل سند کردم و تا 5 دقيقه بعد خودم ديدم که فرستاد کلیک کنید تا باز شود... والا به موبايل ايران كه ارسال نكرد کد: +9891####### ميشه بگي به چه موبايلي فرستادي؟!
parsa fatehi گفت: من خودم به يک موبايل سند کردم و تا 5 دقيقه بعد خودم ديدم که فرستاد کلیک کنید تا باز شود... والا به موبايل ايران كه ارسال نكرد کد: +9891####### ميشه بگي به چه موبايلي فرستادي؟!
parsa fatehi Member Oct 23, 2004 #26 معلومه که به ايران سند نميکنه من گفتم خارج از کشور .....! واسه ايران گفتم پارس آنلاين