Fa ارسال sms

michelangelo

Well-Known Member
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان محترم؛
امکان ارسال sms با برنامه ی مالتی مدیا بیلدر وجود دارد؟آیا پلاگینی تا به حال ساخته شده است؟ساخت این پلاگین سخت است؟کسی میتواند این پلاگین را بسازد؟

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
فعلا چنین پلاگینی براش ساخته نشده شاید در آینده کسی چنین پلاگینی بنویسه. در مورد سخت بودن پلاگین نمیشه گفت خیلی سخت هست ولی زمانبر و کمی حوصله رو میطلبه چون هنگام ارسال متداول مشکلاتی رو به بار میاره باید راه هایی برای جلوگیری از اون مشکلات پیدا و پیاده کرد.
البته ارسال sms از طریق سرور یکی از بهترین روشهاست.

peyman136

شدن میشه اما نه با قدرت بیلدر یکی از راه هاش ارسال اطلاعات فرم به یه فایل PHP روی سرور و دریافت پاسخ از اون فایل هستش اگه خواستی از این راه استفاده کنی یوزر و پسوردتو توی فایل PHP تعریف کن (در کل اطلاعات شخصی و محرمانه رو بهتره توی آرایه داخل فایل PHP تعریف کنی) و فرم رو هم با متد Post ارسال کن

michelangelo

Well-Known Member
با تشکر از آقایان Peyman136 و Loo30fer ؛
منظور کامل من ارسال SMS با مودم بود که آیا پلاگینی براش ساخته شده یا نه و ی کسی میتونه بسازه؟

loo30fer

منظور کامل من ارسال SMS با مودم بود که آیا پلاگینی براش ساخته شده یا نه و ی کسی میتونه بسازه؟
گفتم که کلا هیچ پلاگینی برای ارسال sms ساخته نشده حالا چه ارسال با gsm modem , گوشی , سرور و ....
تو این انجمن دوستان زیادی هستن که برنامه نویسی میکنن اگه به اونها درخواست بدین مطمئنا براتون پلاگینش رو مینویسن.

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
در این مورد چیزی پیدا نکردید؟

فعلا که کسی پلاگینی برای این کار نساخته ولی من چند هفته پیش با دوست عزیزم جواد که حرف میزدم قرا شده با کمک و راهنمایی های اون این پلاگین رو بسازم ولی فعلا وقتی برای این کار نداریم و مونده برا یه وقت دیگه

i-php-i

Active Member
فعلا که کسی پلاگینی برای این کار نساخته ولی من چند هفته پیش با دوست عزیزم جواد که حرف میزدم قرا شده با کمک و راهنمایی های اون این پلاگین رو بسازم ولی فعلا وقتی برای این کار نداریم و مونده برا یه وقت دیگه
اس ام اس فرستادن با مودم، به کیبورد و یه خط تلفن نیاز داره. قبلا امکان ارسال اس ام اس با خط تلفن ثابت وجود داشت.

بنظرم اگر بگردید می تونید نرم افزاری پیدا کنید که روی کامپیوتر نصب می شه و از طریق یه مودم اس ام اس ارسال کنه.

دقیقا یادم نیست ولی بنظرم قبلا همچین چیزی دیده بودم. ولی بازم باید سرچ کنید.

loo30fer

اس ام اس فرستادن با مودم، به کیبورد و یه خط تلفن نیاز داره. قبلا امکان ارسال اس ام اس با خط تلفن ثابت وجود داشت.

بنظرم اگر بگردید می تونید نرم افزاری پیدا کنید که روی کامپیوتر نصب می شه و از طریق یه مودم اس ام اس ارسال کنه.

دقیقا یادم نیست ولی بنظرم قبلا همچین چیزی دیده بودم. ولی بازم باید سرچ کنید.
این موضوع چه ارتباطی با کیبورد داره ایشون میخوان با بیلدر اقدام به ارسال بکنن و برنامه های حاضر بدردشون نمیخوره مگه اینکه ابزاری به شکل Command-Line یا dll عرضه کنن تا بشه باهاشون ارتباط برقرار کرد.
در کل این سرویس ارسال sms از طریق تلفن ثابت نیاز به یک تلفن داره و همینطور گرفتن این سرویس از مخابرات.

m javad

کاربر متخصص
کار زیاد سختی نیست!
الانم بهترین کار به نظر من این هست که از آقا محمود که لطف کرده و میخواد وقت بزاره بخواهید زود تمومش کنه تا بتونید کاری که میخواهید رو انجام بدید

amiralavi74

Member
به نظر من اگه برنامه هاي ارسال sms‌كه تعدادشون هم كم نيست رو پيوست پروژه كنيد كارتون راه بيفته.
لينك چندتاشون رو براي دانلود و پيوست قرار ميدم:
برنامه اول: دانلود
برنامه دوم:دانلود
برنامه سوم:دانلود
برنامه چهارم:دانلود
برنامه پنجم:دانلود
بعضي از سايت ها هم به فروش پنل sms‌مي پردازند و شما ميتوانيد با خريد يك پنل و اتصال اون به پروژه با چند رمز به مولتي مديا اجازه ارسال sms بدين (اين يكي رو خودم استفاده كردم )
چند سايت فروش پنل sms:
سايت اول
سايت دوم
سايت سوم
سايت چهارم
سايت پنجم
خودتون هم ميتونيد سرچ كنيد.
موفق باشيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا