Fa ارسال یک متغیر به شیء Html و بار گذاری در آن

For.sajjad

Member
با سلام خدمت دوستان با صفای انجمن
و اما اصل مطلب من برای تکمیل پروژه ای نیاز دارم که بین MMB و شیء HTML در MMB ارتباط برقرار بکنم و بین این دو ، متغیر هایی ارسال و دریافت بشه درباره ارسال متغیر از HTML به mmb با توجه به مثال های خود mmb یه چیزهایی فهمیدم اما در مورد ارسال از mmb به html چیزی زیادی نفهمیدم (چون از Java چیزی حالیم نیست:sad:) در حقیقت من می خوام یه متغیری به Html ارسال و در Text Box ای که از قبل در Html وجود داشته بارگذاری بشه امیدوارم متوجه سوال من شده باشید
دمتون گرم

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

براي اينكه عبارتي رو در TextBox ي كه در يك فايل htm ساختيد بارگذاري كنيد پيشنهاد ميكنم تگ مربوط به شي TextBox رو با StrFromFile از فايل htm مربوطه بخونيد و تو يك متغير رشته‌اي بريزيد.

بعد متن خودتون رو درون اين متغير رشته‌اي و بعد از Value اضافه كنيد و در نهايت اين رشته رو با دستور StrToLine مجددا به فايل htm مربوطه ارسال كنيد.

For.sajjad

Member
باز که زحمت جواب دادن افتاد گردن شما
بله با این دستور می شه اون مشکل رو حل کرد تشکر
اما مشکل جدید:
نیاز دارم که بعد از ارسال این متغیر Button موجود در Browser برنامه اجرا بشه و این کار بدون کلیک کاربر صورت بگیره ( در واقع یه موتور جستجو ساخته شده توسط Search Engine Builder هست و بعد از ارسال متغیر نیاز هست که روی دکمه جستجو کلیک بشه تا جستجو شروع بشه)

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

اول اينكه اگه بنده گاهي جسارت ميكنم و در جواب دوستان چيزي ميگم، راه حلي براي مشكلشون هست.

اما در مورد سوال شما پيشنهاد ميكنم كدهايي كه تو Button نوشتيد رو تو يك اسكريپت بريزيد و در پايان دستوراتي كه براي ارسال متغير استفاده كرده بوديد دستور RunScript رو براي اين اسكريپت بنويسيد.

در اينصورت فكر ميكنم بعد از ارسال مقدار دستورات اون Script كه معادل دستورات همون Button شماست هم اجرا خواهد شد.

موفق باشيد

For.sajjad

Member
باز هم سلام
در ابتدای کار این راه حل به ذهن خودم هم رسید ولی از انجا که چیز زیادی از HTML نمی دونم هر چی تو FrontPage دنبال کدی گشتم که در Button کار گذاشته شده چیزی پیدا نکردم
فایل Html رو پیوست می کنم اگه وقت کردید یه مثال برای درست کنید
ممنون
توجه کنید طبق فرموده شما متغیر رو در Text Box جایگذاری کردم
attachment.php

و این هم نتیجه کار بعد از فشردن دکمه Search ( باید این قسمت بدون فشردن دکمه انجام بشه)
attachment.php

پیوست ها

• d.rar
    51.4 کیلوبایت · بازدیدها: 43
  • 1.jpg
    1.jpg
    4.2 کیلوبایت · بازدیدها: 61
  • 2.jpg
    2.jpg
    24.2 کیلوبایت · بازدیدها: 61

For.sajjad

Member
سورس اصلی ،کتابخانه ای است که حجم بسیار سنگین است با این اینترنت دیال آپ با سرعت 28.8 kbps نمی تونم براتون آپ کنم
اما یه سورس شبیه به اون رو براتون آپ می کنم
فقط یه نکته موتور جستجو موجود در شیئ
Browser در سورس اصلی برای کاربر قابل مشاهده نخواهد بود اگر بعد از حل مشکل اجرای اسکریپ به مشکلی مثل از کار افتادن موتور جستجو برخورد کردید اون مشکل رو خودم حل کردم فقط اگه یه کاری بکنید که اسکریپت Button اجرا بشه ممنون میشم

پیوست ها

• d.rar
    52 کیلوبایت · بازدیدها: 43

ali guard

Member
سلام اكر خوب منوجة شوددةباشم الان مشكلت حلشود وقتى دار روى ايدت باكس تايب ميكنيد سكريبت دكمةى جستجو اجراميشة و نويشتةى ايديت باكس ارسال ميشة موافق باشيد

پیوست ها

• d edit.rar
    758 بایت · بازدیدها: 30

moalla

Member
سلام به دوستان
آقا سجاد در مورد موتور جستجویی که استفاده کردی توضیح میدی؟

For.sajjad

Member
سلام اكر خوب منوجة شوددةباشم الان مشكلت حلشود وقتى دار روى ايدت باكس تايب ميكنيد سكريبت دكمةى جستجو اجراميشة و نويشتةى ايديت باكس ارسال ميشة موافق باشيد
اما..،دوست عزیز شما متوجه سوال من نشدید این کار را خودم هم می توانستم انجام دهم اگر از اولین پست مطالعه فرموده بودید متوجه می شدید که منظور من اجرای اسکریپت Button موجود در Browser است نه Button موجود در MMB

For.sajjad

Member
سلام به دوستان
آقا سجاد در مورد موتور جستجویی که استفاده کردی توضیح میدی؟
موتور جستجو ساخته شده با برنامه Search Engine Builder هست که قابلیت جستجوی فارسی رو هم داره (ولی باید یه کم دستکاری بشه تا فارسی جستجو کنه ) Search Engine Builder قابلیت ساخت موتور جستجو برای وب سایت به زبان های مختلف (php,ASP,Java Script) رو داره که می تونی موتور جستجوی ساخته شده توسط این نرم افزار رو به صورت آفلاین هم استفاده کنی

moalla

Member
سلام
ممنون از توضیحی که دادی. ایده جالبی بود
در مورد اشکالی که گفتین (اجرای یه دکمه داخل صفحه اچ تی ام ال) فکر میکنم نیاز به همچین کدی داشته باشید

کد:
  url$ = 'javascript:document.getElementById(\'SubmitButton\').click()'
  Refresh("")
  Browser("Browser","url$")

فقط کافیه بجای submitbutton بگردید و آی دی دکمه رو از توی فایل اچ تی ام التون پیدا و جایگزین کدی که نوشتم بکنید.
اگه با اچ تی ام ال آشنا نیستید باید اسم دکمه رو از همچین جایی پیدا کنید
کد:
<input type="button" name="SubmitButton" id="SubmitButton" value="search" ….

من این کد رو تست نکردم اما به احتمال زیاد کاری که میخواین رو انجام میده

آخرین ویرایش:

For.sajjad

Member
یه دنیا ممنون
هر کس می خواد نمونه رو کامل کنه باید این کد رو به اسکریپت Button موجود در خود بیلدر اضافه کنه
کد:
[SIZE=2][COLOR=#010101]
url$ = [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#800000]'javascript:document.getElementById(\'Send\').click()'[/LEFT]
[/COLOR][/SIZE][B][SIZE=2][COLOR=#000080][LEFT]Browser[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101]("Browser","url$")[/LEFT]
[/COLOR][/SIZE][B][SIZE=2][COLOR=#000080][LEFT]Browser[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101]("Browser","Refresh")
[/COLOR][/SIZE]

جدیدترین ارسال ها

بالا