افزونه 1 ارسال کانکت بودن به اینرنت

arash-mmb-tz

Active Member
با سلام.

پلاگینی هست که بتونه به محض اینکه کاربر به اینترنت وصل شه ، یه پیغام بفرسته یا به MMB دستور بده تا به یک Script رجوع پیدا کنه؟

ممنون

mohamadarab

Active Member
با سلام..
دوست عزیز از پلاگین MMBMisc و دستور زیر استفاده کن!
البته ی جستجو کنی زودتر به جواب میرسی.
موفق باشی.
کد:
PluginRun("PlugIn","Connected")
PluginGet("PlugIn","Result$")
If (Result$ = 'False') Then
  Message("No connected!","")
End
If (Result$ = 'True') Then
  Message(" connected!","")
  PluginSet("PlugIn","URL$")
  PluginRun("PlugIn","URL")
End

arash-mmb-tz

Active Member
خب سوالی که برای من پیش میاد این است

اگر من 1 ثانیه یک بار این دستور رو اجرا کنم برای سیستم مشکلی پیش نمیاره

ممنون

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
خب سوالی که برای من پیش میاد این است

اگر من 1 ثانیه یک بار این دستور رو اجرا کنم برای سیستم مشکلی پیش نمیاره

ممنون
خیر - ولی چون تو این پلاگینها از روش چک کردن وضعیت اتصال بودن تمامی کانکشنها استفاده میشه نمیتونه روش 100% باشه چون ممکنه کاربر از اینترنت Share شده استفاده کنه یا فضای اینترنتش در حین کار تموم شده باشه و ... البته یکی از بهترین روشها عمل ping هست که میتونید با ارتباط برقرار کردن به cmd اینکار رو انجام بدین البته لازمه بگم اگه برنامتون در VMware اجرا بشه به احتمال زیاد به مشکل برمیخورید چون Request TimeOut برگشت داده میشه با اینکه کاربر به اینترنت متصله.
روش پیشنهادی من با وجود پلاگینهای موجود دانلود یک فایل از اینترنت هست که البته پیشنهاد میشه برای مواقعی که میخواین هر1ثانیه یکبار وضعیت اتصال رو بررسی کنید استفاده نکنید.
ضمنا پلاگین MMBMisc دیگه برای انجام امور اینترنت زیاد کارا نیست مخصوصا برای برای چک کردن وضعیت اتصال برای کسانی که برای اتصال از اینترنت DialUp استفاده میکنن درست جواب میده اگه جستجو کنید پلاگینهای دیگری در این زمینه پیدا میکنید.
موفق باشید.

hamedroy

Member
با تشکر از توضیحات استاد عزیزمون جناب loo30fer . اما باید اضافه کنم که چک کردن لحظه به لحظه اینترنت اونم در این زمان کوتاه کار درستی به نظر نمیاد. روش گفته شده در vmware هم میتونه پاسخ مثبت و هم منفی داشته باشه. میتونید در مواقعی که نیاز به چک کردن سریع اتصال به اینترنت دارید این کار رو انجام بدین. در نوع دیگری از این قضیه اتفاقا پلاگین MMBMISK میتونه کمک زیادی بهتون کنه. تاجایی که خاطرم هست نسخه 2007 این پلاگین که البته شاید بعد از اون هم نسخه جدیدی اومده باشه با دستورات زیر میتونه شما رو از اتصال به اینترنت مطمئن کنه . البته توی این توضیحات من سایت گوگل رو به عنوان مرجع تشخیص قرار دادم ولی اگه شما درنظر دارید از سرور و سایت خودتون به کسی سرویس بدین میتونید یه جابجایی کوچیک انجام بدید.
اسم پلاگین رو به طور مثال گذاشتم Internet که در واقع همون پلاگین MMBMISK هست . برای نگه داشتن وضعیت هم میتونید مقدار دریافت شده رو توی یک متغیر داشته باشید.

[LTR]
**server
URL$='http://www.google.com'
PluginSet("Internet","URL$")
PluginRun("Internet","CheckURL")
** Check if url existes
PluginGet("Internet","Result$")
If (Result$ = 'SI') Then
**Message("The site exists!","")
End
If (Result$ = 'NO') Then
MessageEx("Connection Message","Server does not exist.")
End
PluginRun("Internet","Connesso")
PluginGet("Internet","Result$")
**Message("Status:","Result$")
LoadText("ConnectionEB","Result$")
If (Result$<>'Offline') Then
**any command
End
******************************************INTERNET CONNECTION
** This function show if you are online or offline and the tip of your connection (NEW CODE)
** Command: Connesso
** Result: Internet (if you are on internet)
** LAN
** Proxy
** Busy
[/LTR]

آخرین ویرایش:

loo30fer

روش گفته شده در vmware هم میتونه پاسخ مثبت و هم منفی داشته باشه.
در همون پست اشاره به اینکه به احتمال زیاد به مشکل برمیخورید همین بود.
در نوع دیگری از این قضیه اتفاقا پلاگین MMBMISK میتونه کمک زیادی بهتون کنه. تاجایی که خاطرم هست نسخه 2007 این پلاگین که البته شاید بعد از اون هم نسخه جدیدی اومده باشه با دستورات زیر میتونه شما رو از اتصال به اینترنت مطمئن کنه .
روش استفاده برای چک کردن اتصال که در خط اول اشاره کردم همون روشی است که این پلاگین استفاده کرده پس همون مشکلاتی رو که گفتم به بار میاره البته کدی که قرار دادین بهترین روش برای اتصال هست ولی فکر میکنم زمان TimeOut کوتاهی براش در نظر گرفته شده باشه که اگه اینطور باشه هنگام استفاده کاربر از Edge Modem یا Dialup و دانلود در همان لحظه جواب اتصال منفی داده میشه که البته با پلاگینهای موجود مانور بیشتری نمیشه داد.

arash-mmb-tz

Active Member
پس یعنی شما می گید اگه من هر 2 ثانیه (حالا با هر پلاگینی که بتونه کانکت بودن رو تشخیص بده) چک کنم که اینترنت متصل است یا نه کار خوبی هست یا نه.

البته به سوال من خیلی دقت نکردید. من گقتم که یک پلاگین خودش هرلحظه اتصال به اینترنت رو تشخیص بده و به محض اتصال ، به MMB دستور بده که به یک Script بره.

hamedroy

Member
تشکر. شاید بد نباشه که این موضوع رو عنوان کنم : سال گذشته یکبار از روش دانلود برای چک کردن استفاده میکردم. اما متوجه شدم در برخی از سایت ها با پسوند ir. برای دانلود پسوندهایی نظیر xml پلاگین با مشکل مواجه میشه. من از پلاگین miscplugin استفاده کرده بودم. برای همین کد رو روی سایت دیگه ای از نوع ir. دوباره چک کردم و دیدم مشکل هنوز وجود داره و وقتی روی com چک میکردم به درستی کار میکرد. بارها و بارها شاید چند روز کدها رو چک کردم اما من فقط url رو یکبار تعریف کرده بودم و احتمال خطا اصلا وجود نداشت. به راحتی با تغییر دادن پسوند XML به TXT مشکل برطرف شد . شاید فرمتهای دیگه ای هم هنگام دانلود با این روش دچار مشکل باشن که البته من در این مورد اطلاع ندارم. خوب در مورد فرمایش شما هم باید بگم که زمان اتصال روش معکوس داره اینجا یعنی در وضعیتی که کاربر به اینترنت وصل باشه پاسخ پلاگین سریعا برمیگرده و ادامه کدها .. اما در حالیکه وضعیت اتصال مشکوک باشه زمان بیشتری برای چک کردن صرف میشه . پیشنهاد میکنم که در هر دو حالت تا قبل از اطمینان از وصل بودن یا نبودن پیغامی برای صبر کردن در صفحه وجود داشته باشه و ترجیحا از فایلهای متحرک مثل GIF استفاده نشه. در هر حال نتیجه ارسال شده با هر نوع مودم حتی EDGE مطمئنا صحیح خواهد بود.

loo30fer

پس یعنی شما می گید اگه من هر 2 ثانیه (حالا با هر پلاگینی که بتونه کانکت بودن رو تشخیص بده) چک کنم که اینترنت متصل است یا نه کار خوبی هست یا نه.
اگه با اون پلاگین مانند کدی که دوستمون قرار دادن وضعیت رو چک میکنید جواب بنده نه هست ولی اگه اون پلاگین از روش بررسی وضعیت اتصال کانکشنها استفاده کنه مانند همین پلاگین MMBMisc البته با متد مربوطه برای وضعیت اتصال میتونم بگم میتونید اینکار انجام بدین و خیالتون راحت باشه که مشکلی رو پیش نمیاره.
در مورد نحوه اجرا کردن یک Script اگه به کدی که دوستمون قرار دادن توجه کرده باشید باید متوجه شده باشید که به چه شکل باید اینکار انجام بدین فقط میمونه اضافه کردن ScriptTimer

آخرین ویرایش:

arash-mmb-tz

Active Member
خیلی ممنون از پاسخ خوبتون مخصوصا آقایان لوسیفر و hamedroy

اگه دوستان دیگر جواب نهایی رو می خوان ، این است که اگر شما دستوری به پلاگین مدام بدید (حالا بیشتر از 800 هزارم ثانیه باشه بهتره) مشکلی به سیستم به وجود نمی یاره.

و ممنون از تک تک کاربران گل مجید آنلاین که مشکلات هم دیگر رو رفع می کنن

خدانگهدار

Singular

Active Member
سلام دوستان

برای این کار
نمیشه یه نمونه مثال هم بزارید ؟؟؟

ممنون میشم

جدیدترین ارسال ها

بالا