به نام او::
بابا تو دیگه کی هستی؟ دست وی بی ادمینها رو بستی!!!!
این کارهایی رو که شما گفتی واسه وی بی من دیدم که انجام بدن.برای phpbb هم من که والا هیچ مدی ندیدم که این کار روانجام بده
--------------------------------------------------------------------------------
من دنبال يه مدي هستم كه وقتي تعداد پست كاربري به يه حدي نرسيده باشه نتونه مطالب يه سري بخشا رو ببينه
البته يه سري تدابيري باشه كه زبل خان ها نتونن با پست هاي الكي تعداد پستاشونو بالا ببرن
مثلا حداقل كاراكتر ها 300 تا باشه تا پستشون قبول باشه
خوب برای این کار من یک پیشنهاد دارم.شما میتونید اون قسمتهای رو که میخواید تا همه کاربران نبینن این کار رو انجام بدید.اینکه چند تا گروه کاربری تعریف کنید.و برای هر کدام از این گروه های کاربری هم یه شرطی بذاری مثلا اینکه کسی عضو اعضای حرفه ای بشه که مثلا 50 تا پست داده باشه.خوب تعداد پستهای اعضا رو میتونید کنار اسمه آی دی اونها کنترل کنید.(اگه بخواید مد بنویسید باید از جدول user _post بیاید و query بگیرید.)در جدول یوزر سطری هست که تعداد پست های ارسالی رو کنترل میکنه.خوب از اینجا به بعد مدیر میتونه با دیدن تعداد پستها کاربر رو به طور دستی از یک گروه به گروه دیگه منتقل کنه.حالا شما باید برای هر کدوم از گروه ها به طور جداگانه پرمیسیشنها رو تنظیم کنید تا هر کدوم از گروه ها یک چیزی رو ببینه و یه چیزی رو نبینه(که البته یه جوری بچه بازیه!)
و اما اگه php شما خوب باشه فقط باید کدی بنویسید که کاربر رو وقتی که شناسایی کرد (ucp.php) و مشخصات کاربر رو از دیتابیس داشت در میاورد (تعداد پستها و گروه کاربری) با توجه به مشخصات کاربر رو در گروه مورد نظر قرار بده.کار سختیه ولی انجام شدنی.شما فعلا از اون روش دستی استفاده کنید که مطمئنم جواب میده تا ببینم میتونم این مد رو بنویسم.
كسايي كه لوگين نكردن لينك ها رو نتونن استفاده كنن
برای این افراد لاگین نکرده باید بگم که فروم اونها رو با نام مهمان شناسایی میکنه و برای اینکه مهمانها لینکها رو نبینن باید مدی بنویسید که لینکهای موجود در پست رو شناسایی بکنه و به جاش پیام شما رو نشون بده و اگه کاربر مهمان نبود هم که خوب خود مد رو نشون بده.نوشتن این مد هم زمان میبره و جدی جدی سخته.
بعضي مطالب با تشكر باز شه
آخه چرا میخوای این کار رو بکنی به خدا خوبیت نداره (آخره بچه بازیه)
ولی برای این کار هم باید مدی بنویسید تا وقتی که کاربر روی تشکر کلیک کرد و اسمش رفت تو لیست اعضای متشکره بعدا بتونه در پست شرکت کنه و ....
خدا رو شکر این یکی یه کم راحت تره چون جدول مربوط به تشکر ها مجزا هستش و اینکه وقتی شما مد تشکر رو نصب میکنید این جدول رو خودتون ایجاد میکنید.
و اما برای تاریخ شمسی هم دیگه نیازی به مد ندارید به نظر من.توابع آماده برای تاریخ شمسی وجود داره که شما فرمت میلادی بهش میدی و فرمت شمسی میگیری از اون که برای تاریخ هم من حتما خودم قول میدم که بعد از امتحانات ترم آمادش کنم.
و در مورد پاسخ سریع آجاکس هم باید بگم که من خودم از advansed quick reply استفاده کردم و راضی بودم اما آجاکس ها مشکل داشتن به هر حال من بازم مدش رو اینجا میذارم تا خودتون نصبش کنید.
http://startrekguide.com/forum/download.php?id=1242