افزونه 1 ارسال پارامتر با url

nimaakbari

New Member
ارسال پارامتر با url و دریافت مقادیر در صفحه ای دیگر
سلام من یک صفحه وب دارم که مثل عکس زیر می باشد و دو کار برای من انجام می دهد اول ویرایش یک مطلب و دوم حذف یک مطلب
86640109459541137290.jpg
ووقتی بر روی عکس کلیک می کنم یک url به من می دهد همانند شکل
44178204915390660201.jpg
میخواهم وقتی کلیک کردم صفحه جدیدی باز شود و اطلاعات من را از بانک بخواند بر حسب این id که در url من هست باید چکار کنم؟

ACTIVE

Active Member
سلام

شما یک کوئری از طریق URL ارسال کردید که متغیری با نام Id هست... به بزرگی و کوچکی این نامها دقت شود!
ابتدا باید از آدرس این مقدار استخراج شود

شما با استفاده از

[PHPS]$_GET['id'][/PHPS]

ابتدا مقدار متغیر Id را می گیرید و آنرا در متغییری مثل $Getid ذخیره می کنید... می توانید این کار را مستقیم نیز انجام دهید!

سپس نیاز به یک جستجو در پایگاه داده دارید که با استفاده از دستور SELECT این کار انجام می شود.
ساختار این کوئری برای شما بصورت زیر خواهد بود:

[PHPS]
$query = "SELECT * FROM `tablename` WHERE `idname`='{$Getid}'";
[/PHPS]

دقت شود که در برنامه خودتان tabalename و idname را مطابق با تعاریف خودتان در mysql تنظیم نمایید.

موفق باشید

3dsmax

Member
سلام

شما یک کوئری از طریق URL ارسال کردید که متغیری با نام Id هست... به بزرگی و کوچکی این نامها دقت شود!

شما با استفاده از

[PHPS]$_GET['id'][/PHPS]

ابتدا مقدار متغیر Id را می گیرید و آنرا در متغییری مثل $Getid ذخیره می کنید... می توانید این کار را مستقیم نیز انجام دهید!

سپس نیاز به یک جستجو در پایگاه داده دارید که با استفاده از دستور SELECT این کار انجام می شود.

[PHPS]
[/PHPS]

دقت شود که در برنامه خودتان tabalename و idname را مطابق با تعاریف خودتان در mysql تنظیم نمایید.

موفق باشید

لطفاً دقت کنید که فیلد آیدی در بانک از نوع int می‌باشد و اصولی نمی‌باشد که شما آن را بین single کتیشن قرار دهید.

3dsmax

Member
سلام

شما با استفاده از

[PHPS]$_GET['id'][/PHPS]

[PHPS]
[/PHPS]

موفق باشید

لطفاً دقت کنید که فیلد آیدی در بانک از نوع int می‌باشد و اصولی نمی‌باشد که شما آن را بین single کتیشن قرار دهید.

جدیدترین ارسال ها

بالا