ارسال مطلب در سایت و سهیم شدن

memfis

Member
سلام
به دنبال یک یا چند نفر برای نوشتن مطالب در حوزه ی سرگرمی و دانلود هستم.
اما توجه داشته باشید که مطالب نباید کپی و پیست باشن،اگه قرار بر کپی پیست بود خودم از همه بهتر بلدم.در ضمن باید فایل ها رو اپلود کنن و نوسینده باید فعال باشه یعنی طوری نباشه که ماهی یه بار مطلب بده حالا میخواد سر ماه 50 تا مطلب بده یا یه دونه،نویسنده ای لازم دارم که هر چند روز حداقل یک مطلب کاربر پسند پست کنه و مطالبشم مشکل دار نباشه منظور از مشکل اینکه لینک خراب نزاره یا نرم افزارهای دمو رو واسه دانلود نزاره به خصوص بازی های موبایل که کلآ چند دقیقه بیشتر عمل نمی کنند یا یک مرحله ای هستند البته اگه کاربلد باشید نیازی به توضیح نیست.

اما مزایا:
به نسبت فعالیت و کاربر پسندی مطالب شما،به انتخاب شما بخشی از حجم تبلیغات سایت یا در اینده که فروشگاه سایت راه اندازی شد بخشی از فروشگاه در اختیار شما قرار می گیرد.همانطوری که گفته شد میزان نسبت فعالیت شما می باشد.

توضیحات:
وبسایت تازه تاسیس می باشد و وظیفه شما با ارسال مطالب جذب کاربر می باشد.در ضمن سیستم مدیریتی این سایت توسط اینجانب طراحی شده و هر گونه تغییراتی که مد نظر شما باشد مثل ایده هایی که ممکنه به ذهنتان خطور کند و یا ایرادات را اینجانب به سرعت بررسی خواهم نمود.در ضمن برای اینکه کمی اعتماد شما بیشتر بشه و همچنین ترافیک سایت کمتر استفاده بشه برای اپلود تصاویر و فایل ها از سرویس پرشین گیگ استفاده خواهید کرد که تمام تصاویر و فایل ها در اختیار خودتان خواهد بود.ضمنآ تضمین اینکه به درامد برسید پای خودتان می باشد بعد از اینکه اعلام همکاری کنید من و شما دوست عزیز در این سایت فعالیت می کنیم و مجموع فعالیت های ما باعث کسب ترافیک و جذب مشتری می شود این نکته مشخصه که میزان درآمد کل سایت و درصد درامد شما کاملآ بستگی به فعالیت خود شما دارد.
از لحاظ تخصص:
نیازی به تخصص خیلی بالایی نیست فقط یک اشنایی با کد نویسی html در حد نوشتن یک متن در یک صفحه وب وهمچنین کار با نرم افزار winrar واسه zip کردن وگذاشتن پسورد روی فایل ها به علاوه کار با نرم افزارهای گرافیکی برای قرار دادن یک تصویر کوچک لگوی سایت بر روی تصاویر،الباقی موارد در قالب یک فایل متنی اموزش داده میشه که خیلی فایل بزرگی نیست.

تعداد نفرات به افرادی که جذب میشوند بستگی خواهد داشت اگه فردی پیدا بشه که روزانه سایت را به روز کند و در تمامی موضوعات فعال باشد کلآ همون یه نفر جذب میشه و شاید هم مجبور بشم دو سه نفرو جذب کنم.از لحاظ جنسیت اصلآ مهم نیست که خانوم یا اقا باشه اما اگه بتونم یه خانوم و یه اقا پیدا کنم خیلی خوب میشه چون مطالبی که اقایان ترجیح می دهند با مطالبی که خانوما ترجیح میدن یه کمی فرق میکنه از لحاظ منطقه ی جغرافیایی اصلآ هیچ اهمیتی نداره چون کار از راه دوره و شاید اصلآ همدیگه رو نبینیم در مورد زمان هم همینطور هر وقتی که دوست دارید پست بدید فقط فاصله ی زمانی مهمه که نباید خیلی زیاد باشه یعنی از دو سه روز تجاوز نکنه

ادرس سایت واسه بررسی:
www.stot.ir

برای تماس و ارسال رزومه فقط و فقط از بخش تماس با ما در داخل سایت(www.stot.ir?option=contact) اقدام کنید غیر این رو بررسی نمی کنم در اینجا پیغام خصوصی نفرستید.این رو هم اضافه کنم اگه نمی تونید پست بدید اعلام همکاری نکنید که بعدآ به مشکل بر نخوریم.

جدیدترین ارسال ها

بالا