ارسال متغیر به فرم

s_a_imani

New Member
سلام .
دوستان من در ارسال متغیر ها به فرم مشکل پیدا کردم . لطفا در صورت اطلاع ار راه حل من را کمک کنید
وقتی شما دکمه سابنیت را میزنید می توانید تعیین کنید که متغیر ها به فرم بروند یا querystring ولی مشکل آنجاست که من در جایی نیاز دارم از Response.Redirect برای رفتن به یک صفحه جدید استفاده کنم و با استفاده از این دستور نیز فقط می توانم متغیر ها را به querystring بفرستم . در صورتی که نیاز دارم متغیر ها به فرم ارسال شوند . لطفا من را راهنمایی کنید.

Flash_MX

New Member
type=hidden

از فرم مخفی استفاده کن دوست من

HTML:
<form method="POST" action="--WEBBOT-SELF--">
<p>
<input type="text" name="T1" size="20" type=hidden>
<input type="submit" value="Submit" name="B1">
<input type="reset" value="Reset" name="B2">
</p>
</form>

آخرین ویرایش:

s_a_imani

New Member
دوست عزیز از اینکه به سوال من پاسخ دادی ممنونم ولی من مشکل دیگر دارم اگر به مطلب اصلی دقت بیشتری بکنی میبینی که من هنگام استفاده از آبجکت Response.Redirect به مشکل بر می خورم . شما فرض کن برنامه ای به صورت زیر نوشته ام. :
if a = 10 then
response.redirect mypage?b=10
end if
در اینجا همانطور که میبینید این آبجکت که کارش فرستادن کاربر به صفحه مورد نظر است متغیر را همراه آدرس به داخل آدرس بار میریزد . در صورتی که من نیاز دارم که کسی از مقدار متغیر b آگاه نباشد.
اینجاست که نیاز به ارسال متغیر به فرم پیش می آید . مگر نه استفاده از فرم مخفی و این طور روشها در جاهای دیگر خوب است.

Flash_MX

New Member
Session

خوب اگه از فرم مخفی استفاده نکنیم تنها راهی که من به ذهنم خطور میکنه اینه که مقدار متغییر خودت رو داخل یک Session قرار بدی

کد:
session("test")=10

و برای استفاده از فرم مخفی

کد:
<% if a=10 then %>
<input type="text" name="T1" value=10  size="20" type="hidden">
<% End IF %>

که بعد از سابمیت از

کد:
b=request.querystring("T1")
استفاده می کنیم

جدیدترین ارسال ها