Fa ارسال صد در صد امیل

amin2dpr

Well-Known Member
سلام به همگی

من پلاگینای زیادی برای ارسال ایمیل میشناسم ولی کاراییشئن ضعیفه و یا نمیشه تنظیمشون کرد

خواهش از اساتید - آقای سیلور و دیگران اینه که یه نمونه درست شده که میلو بفرسته برام آپ کنند بی زحمت

خیلی ضروریه

مرسی:cry:

m javad

کاربر متخصص
یعنی چی کاراییشون ضعیفه ؟؟؟؟
خب یا ایمیل رو براتون میفرسته یا نه !
ببینسد برای ارسال ایمیل باید تنظیمات خاصی رو برای هر نوع ایمیل انجام بدید که اگر اونهارو درست انجام بدید فکر نمی کنم مشکلی باشه.
البته من تا حالا امتحان نکردم .

amin2dpr

Well-Known Member
------------

یعنی چی کاراییشون ضعیفه ؟؟؟؟
خب یا ایمیل رو براتون میفرسته یا نه !
ببینسد برای ارسال ایمیل باید تنظیمات خاصی رو برای هر نوع ایمیل انجام بدید که اگر اونهارو درست انجام بدید فکر نمی کنم مشکلی باشه.
البته من تا حالا امتحان نکردم .

نه با هر پلاگینی که بگید امتحان کردم نمیشه

شما یه تست کنید ببینید میشه اگه شد واسم نمونه بذارید ممنون میشم

silvercover

کاربر متخصص
برای ارسال ایمیل باید قبل از هر چیز شما یه ایمیل سرور داشته باشین یه جایی که پلاگین بتونه درخواستش رو بفرسته به اونجا و از اون به بعد میل سرور کار رو پیگیری کنه. بدون میل سرور پلاگین ها کاری از پیش نمی برن.

amin2dpr

Well-Known Member
پلاگین IE که میگید کاملا شوته من کانکتو چک میکنم میگه وصل نیستید در صورتی که من درام تو انجمن میگردم و سرعتمم خوبه و دائم هنک میکنه

بچه ها نمیشه، همه یا هنک می کنند یا اصلا کار نمی کنند

اصلا تا با حال کسی تونسته یه ایمیل بده اگه که تونسته نمونشو بازاره واسه همه

من تازگیها دارم روی ارسال ایمیل با صفحه html کار میکنم اگه که چیزی پیدا کردم در اختیارتون میزارم

اساتید mmb آقایان مدیر کسی نیست که واقعا بتونه ایمیل بفرسته نمونه درست برامون بزاره

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
اساتید mmb آقایان مدیر کسی نیست که واقعا بتونه ایمیل بفرسته نمونه درست برامون بزاره

متاسفانه شما دقت کافی ندارین مجددا به زبان خیلی ساده بیان می کنم:

همه برنامه ها و پلاگین ها نیازمند یک سرور ایمیل هستند تا درخواست ها رو دریافت و ارسال کنند. هیچ برنامه ای بدون این ویژگی کار نخواهد کرد. کاری که پلاگین های بیلدر می کنن این هست که پیام رو متناسب با درخواست سرور ایمیل تنظیم می کنن و براش ارسال می کنن و وضعیت رو جویا می شن و این سرور ایمیل هست که کار ارسال و مسیر یابی و ... رو انجام می ده.

به همین دلیل هست که در کار با برنامه های ایمیل خوان نیازمند درج اطلاعات سرور هستیم. آیا تا به حال تجربه کار با Outlook و... رو داشتین؟

بنابراین شما باید یا ایمیل سرور رایگان پیدا کنید و یا خودتون فضایی رو تهیه کنید و ازش به این منظور استفاده کنید.

ارسال ایمیل از طریق زبان های وب (مشابه همونی که گفتین با HTML) هم نیازمند یک سرور هست تا درخواست رو پردازش کنه و به مقصد هدایت کنه. html تنها می تونه یه فرم خشک و خالی رو در اختیار بذاره و اطلاعات رو به سمت سرور ارسال کنه تا سرور کار رو صورت بده. در این حالت شما باز نیازمند یک کد مثلا نوشته شده به زبان PHP یا NET. هستید تا بر روی سرور کار ارسال ایمیل رو انجام بده.

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
همون طور که حامد گفت برای ارسال ایمیل نیاز به یه سرور داری اگه سرور داشته باشی میشه با پلاگین یا همون Html و استفاده از PHP ایمیل رو ارسال کنی اگه بتونی یه سرور پیدا بکنی که ایمیل و php رو ساپورت کنه من اسکریپت ارسال ایمیل با php رو برات میفرستم میتونی بذاری روی سرور و توی برنامه یه فرم html بذاری و اکشنش رو روی این اسکریپت ست کنی بقیه کارهام که دیگه توی سرور ساید دنبال میشه و ایمیل ارسال میشه شما اگه به سایت من نگاه کنی من از همین روش برای ارسال ایمیل و ثبت نام استفاده میکنم میتونی همین رو توی برنامه استفاده کنی

یادت نره مهمترین مسئله داشتن ارتباط با یه سرور و یا حداقل یه میل سرور هست اما رو میل سنتر ها نمیشه اسکریپت php اجرا کرد و باید تنظیمات ارسال از جمله آدرس smtp و شماره پورت و همچنین یوزر و پسورد رو به برنامه بدی تا برات کار کنه

من شخصا استفاده از php و اتصال اون به یه فرم html داخل پروژه رو ترجیح میدم

amin2dpr

Well-Known Member
اگه که آدرس میل سرور رو داشتم که اینجا درخواست نمیکردم که نمونه بزارید در ضمن Outlook هم یه بچه کوچک که تازه سیستم گرفته هم میدونه چیه

اینم میدونم که باید کدهای برنامه تنظیم بشه میل سرور پورت و... فقط نمونه میخاستم

در ضمن من قبلاً با html ارسال کردم فقط فایل و پاک کردم اشتباهی که میل سرور و نمونه شم دیگه پیدا نکردم

حالا اگه که نمونه دارید php و اتصال اون به یه فرم html که کارا باشه خیلی ممنون میشم که برام بذارید

یا میل سرور مجانی که کار کنه

silvercover

کاربر متخصص
اگه که آدرس میل سرور رو داشتم که اینجا درخواست نمیکردم که نمونه بزارید در ضمن Outlook هم یه بچه کوچک که تازه سیستم گرفته هم میدونه چیه

اینم میدونم که باید کدهای برنامه تنظیم بشه میل سرور پورت و... فقط نمونه میخاستم

در ضمن من قبلاً با html ارسال کردم فقط فایل و پاک کردم اشتباهی که میل سرور و نمونه شم دیگه پیدا نکردم

حالا اگه که نمونه دارید php و اتصال اون به یه فرم html که کارا باشه خیلی ممنون میشم که برام بذارید

یا میل سرور مجانی که کار کنه

عجب...

جدیدترین ارسال ها

بالا