ارسال ایمیل گروهی

Darkknight

Member
سلام
من یک سری ایمیل دارم می خوام برای همه دست جمعی ایمیل بفرستم
ولی نمی خوام طرفی که ایمیل رو دریافت می کنه بفهمه من این ایمیل رو به کیا فرستادم
نرم افزاری در این رابطه وجود داره :-?

DANG3R

Member
شما چه جوری می خواهید بفرستید ؟
با خود ایمیلتون یا نرم افزارهای ایمیل مارکتینگ ...

DANG3R

Member
شما چه جوری می خواهید بفرستید ؟
با خود ایمیلتون یا نرم افزارهای ایمیل مارکتینگ ...

MJ Rayaneh

Well-Known Member
من هم دنبال چنین برنامه ای هستم.
البته نمیخوام که اسکریپت باشه بلکه مثل یک برنامه روی همین ویندوز نصب شه.
برای ارسال هم نیاز به اتصال به سرور سایتمون نباشه و یا همینطوری بفرسته و یا ترجیحا با جیمیل یا یاهو سازگار باشه.
اگر معرفی کنید ممنون میشم.

Darkknight

Member
مثلا بشه با جیمیل برای 50 تا 60 نفر ایمیل فرستاد
که این ایمیل وقتی به شخص مورد نظر می رسه اون شخصی نبینه که این ایمیل به چند نفره دیگه ارسال شده
مثلا خود من بعضی وقت ها یک ایمیل هایی دریافت می کنم که در قسمت فرستنده هیچ آدرسی نیست .

www.iranwebshop.com

Active Member
با نرم افزارهای مانند mailbomber میشه این کارو کرد
اما به هر حال اسپم هست و اگه با هاستتون ارسال کنید ممکنه بن بشید من توصیه میکنم این کار ها رو انجام ندین برین دنبال 1 کار بهتر تا کی میخواین با این کارا مزاحم مردم بشین من الان در یکی از سایتهام حدود 10000 هزار عضو دارم با اینکه میتونم براشون خبرنامه و ایمیل تبلیغاتی ارسال کنم اما هیچ وقت این کارو نمیکنم همیشه سعی کنید به مشتریتون احترام بزارید زورکی کسی رو طرف خودتون نیارید
ایمیل افراد یک باکس خصوصی هست درست نیست روزی 100 تا نامه بیخود با عنوانهای فریبنده براشون ارسال کنید

اگر میخواین واقعا در ضمینه بازاریابی اینترنتی موفق بشین این کتاب رو که من بصورت تایپ تو سایتم گذاشتم مطالعه کنید
http://www.iranwebshop.com/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=1&id=73&Itemid=124

آخرین ویرایش:

Darkknight

Member
با نرم افزارهای مانند mailbomber میشه این کارو کرد
اما به هر حال اسپم هست و اگه با هاستتون ارسال کنید ممکنه بن بشید من توصیه میکنم این کار ها رو انجام ندین برین دنبال 1 کار بهتر تا کی میخواین با این کارا مزاحم مردم بشین من الان در یکی از سایتهام حدود 10000 هزار عضو دارم با اینکه میتونم براشون خبرنامه و ایمیل تبلیغاتی ارسال کنم اما هیچ وقت این کارو نمیکنم همیشه سعی کنید به مشتریتون احترام بزارید زورکی کسی رو طرف خودتون نیارید
ایمیل افراد یک باکس خصوصی هست درست نیست روزی 100 تا نامه بیخود با عنوانهای فریبنده براشون ارسال کنید

اگر میخواین واقعا در ضمینه بازاریابی اینترنتی موفق بشین این کتاب رو که من بصورت تایپ تو سایتم گذاشتم مطالعه کنید
http://www.iranwebshop.com/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=1&id=73&itemid=124
چه ربطی داره دوست من
من که نمی خام ایمیل تبلیغاتی بفرستم
خوبه اونجا هم گفتم که پنجاه تا شصت تا ایمیل و اگر نا دیگه نمی دونم هزارتا و ...باسه چی هست
فقط می خام به دوستام ایمیل بزنم
و اونها نفهمن که من این پیام رو برای چه کسایی فرستادم همین

lichking

New Member
سلام
شما میتونید از یکی از برنامه های زیر استفاده کنید در ضمن این دو برنامه ایمیل را به اینباکس می فرستند.

SendBlaster 1.5.5

1st Mail Sender

این برنامه ها همه به کرک نیاز دارند .
اگر که کرک رو گیر آوردین بزارین این جا همه استفاده کنند.

آخرین ویرایش:

Dark-M4N

Member
اون برنامه ها کرکش هست مطمئنآ ولی از برنامه هایی مثل اسمارت میل استفاده کنید کار خودشونو پس دادن

ولی اسکریپت 100 % میره به اینباکس ولی اگ تو ساعت بیشتر از 250 بدی هاستتو تخته میکنن

اسکپریتشم خیلی سادس و کم حجم به کارتون میاد بدم

موفق باشید

lichking

New Member
سلام

من با SendBlaster کار کردم تاجایی که من میدونم ایمیل ها رو به اینباکس می فرستاد .
اما باید این نکته رو هم در نظر داشت که به دلیل نداشتن کرک روزی بیشتر از صد ایمیل نمیشه فرستاد پس امکان داره که در تعداد های بالاتر با مشکل مواجه بشه .
شما اگه کرک گیر آوردین امتحان کنید ببینید میشه یا نه یعنی در تعداد ایمیل های بیشتر هم ایمیل رو به اینباکس میفرسته یا نه ؟
با اون یکی هم یکمی کار کردم ولی با هم خیلی فرقی نداشتن .اون هم ایمیل ها رو به اینباکس میفرسته .تنها فرقشون این بود که حجم اولی چند برابر دومی هست .

آخرین ویرایش:

lichking

New Member
اون برنامه ها کرکش هست مطمئنآ ولی از برنامه هایی مثل اسمارت میل استفاده کنید کار خودشونو پس دادن

ولی اسکریپت 100 % میره به اینباکس ولی اگ تو ساعت بیشتر از 250 بدی هاستتو تخته میکنن

اسکپریتشم خیلی سادس و کم حجم به کارتون میاد بدم

موفق باشید

میشه یکم در باره این اسمارت میل و این اسکریپتی که میگین توضیح بدین ؟
در ضمن اگه میشه این اسکریپت رو هم بزارین اینجا ما هم فیض ببریم !

Dark-M4N

Member
در مورد اسمارت میل توضیحی ندارم چون یه برنامه میل سندر هست ولی کار میکنه مطمئنم

اون اسکریپت رو هم توی سایت

www.persianscript.ir دیدم

موفق باشید

aloo

Active Member
من یه نرم افزار دارم که باهاش داشتم بینهایت ایمیل می فرستادم که متاسفانه کرکشم کرده بودم شرکتش فهمید و دستش به جایی بند نبود گیر داد به محتویات میل و منم ادرس سایتم رو می فرستادم و اینا هم به سرورم اختار دادنو دیگه خلاصه اینکه سایتمو دارن به دلیل رعایت نکردن کپی رایت می بندن

از نرم افزار استفاده نکنید متاسفانه این راهم جواب نمی ده

جدیدترین ارسال ها

بالا