ارسال ايميل از فلش

abbaspmz

New Member
سلام خدمت دوستان عزيز

من براي كاري كه دارم مي سازم(يه چيزي تو مايه هاي وب سايت)به يه ارسال كننده ايميل نياز دارم.

يعني توي بخش contact مشخصات طرفو بفرسته به ايميلم.البته من گشتم ولي نمونه هايي كه بودن
توي cs3 كار نمي كنن.
اگه از عزيزان كسي نمونه كاره آماده داره لطف كنه برام بزاره.دعا گوتون مي شم.

اگرم آماده ندارين راهنماييم كنين تا خودم بسازم.

ممنون:paint:

تجربه معلم بيرحميست
"اول امتحان بعد درس "

force

Member
سلام:
این از کارایی که قبلا تو سا یت قرار گرفته ,سالمم هست و کارم میکنه,در ضمن مگه نسخه جدید تر از cs3 هم اومده که حالا این فایل ها با cs3 باز نشن!!!!!!!!!!!,الان cs3 جدید ترین ورژن فلش هست که تمام fla هایی که با نسخه های قبل ساخته شده باز میکنه . :)

پیوست ها

• mailer.zip
    14.4 کیلوبایت · بازدیدها: 41

abbaspmz

New Member
ممنون از اينكه ياد آوري كردين بالاتر از cs3 وجود نداره.:lol:
عزيز دلم من اينو دارم .كار نمي كنه.

در ضمن بايد عرض كنم كه cs3 ورژن هاي قبل رو باز مي كنه ولي درست كار نمي كنن.

البته جسارت نباشه ها.

amir_s

Active Member
منظورشون اینه که با AS3 کار نمی کنن !

دوست عزیز ... در قسمت Publish Setting ورژن ActionScript رو، روی Action Script 2 قرار بدید .

force

Member
سلام:
ببین دوست عزیز fla,cs3 های قبلی رو باز میکنه و درست هم کار میکنن ,فقط باید در صورت لزوم کمی تنضیمات رو همونطور که امیر جان گفتن تغییر بدی(وشاید چیز دیگری),درضمن بنده هم قصد جسارت نداشتم ,امیدوارم که مشکلتون حل بشه :wink:
در هر صورت این فایل مشکلی نداره !

abbaspmz

New Member
خيلي ممنونم كه راهنمايي كردين
مي خواستم بپرسم مگه ميشه قسمتاي ديگه as3 باشن و اين يه قسمت as2 ؟
آخه قسمتاي ديگه رو كداي as3 وارد كردم.
اگه سوالاي خنده دار مي پرسم به بزرگي خودتون ببخشيد.خوب تازه كاريم ديگه .چند تا چيزم از شما ياد بگيريم ثواب داره:D
بازم ممنونم كه وقت مي زارين راهنماييم مي كنين

force

Member
سلام:
دوست خوب این فایل که قبلا اینجا قرار گرفته با cs3 ساخته نشده وزبان action های اون as2 هست ,swf خروجی cs3 پیش فرض روی as3 و همینطور player9 هست,که باعث بوجود اومدن مشکل شده بود,البته همون طور که امیر جان گفتند در Publish Setting قابل تغییر است,در ضمن اون فرقی که شما فکر میکنی بین کد های as3 وas2 نیست,موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا