ارزیابی دومین تور مجید آنلاین

به نظر شما تور چطور بود؟

• خوب

رای: 0 0.0%
  • عالی

• بد

• خیلی ضعیف

• مجموع رای دهندگان
    11

Marzban

Well-Known Member
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
اینجانب تصمیم گرفتم تا جهت بررس اشکالات و محاسن دومین تور مجید آنلاین این تاپیک را درست کنم.

تا تجربه ای باشد برای تور های بعدی .
از دوستان تقاضا می کنم نظرات خود را ارسال نماید
با تشکر.

a Truth Seeking

Active Member
آقا بهتون خوش گذشت من خيلي دوست داشتم بيام ولي مثله اينكه تقدير نبود از نزديك دوستان رو زيارت كنم.
انشاء الله اگر عمري باقي بود اينبار هم مشكلي پيش نيمود در فرصت هاي بعدي خدمت دوستان برسيم.

Marzban

Well-Known Member
اقا به من که خیلی گذشت فقط به خاطر اینکه یا دوستان عزیز بودم.
که کمی از نظر زمانبندی مشکل داشت که من را هم خیلی دچار درد سر کرد.
چون من هنگام برگشت به اصفهان بلیط گیرم نیاومد وهمشهری خودم را گم کردم و من مجبور شدم ساعت 2 بامداد تنهائی به اصفهان برگردم.
ولی با این این حال خیلی به من خوش گذشت.
اگر این تور در پارک ملت بود و نهار هم تخم مرغ و گوجه بود باز هم به من خوش می گذشت چون دوستان خیلی زیادی پیدا کردم.
از موقعی من از مینی بوس پیدا شدم به بقض حسابی تو گلوم گیر کرده وقتی که رسیدم خونه یک دفعه این بقض ترکید و شروع به گریه کردم.
چون احساس کردم توی مجید آنلاین تنها شدم.آخه شما ها که توی تهران هستید می تونید همدیگر را ببینید ولی من چی،من که توی اصفهان هستم.
حالا دیگه معلو نیست من تا کی باید انتظار دیدن دوستان را بکشم.
یه خواهش از شما دارم لطفا:
نگذا رید احساس تنهائی من به حقیقت بپیوند.
ممنون از همه دستان و به امید دیدار مجدد شما در چنین مجالسی
منتظر نظرات سایر دوستان نیز هستم

Bijan

New Member
همه چيز خيلي خوب بود، غير از زمان برگشت كه فكر مي كنم اونهم واقعا كاريش نميشد كرد. عالي بود، عالي. فقط بچه ها مواظب باشيد هيچوقت رو فلفل خوردن يا نخوردن كسي شرط بندي نكنيد، كلا كار مسخره و خطرناكيه، كسايي پيدا ميشن كه ميتونن يك فلفل قرمز بزرگ را در دو گاز بخورن.

kami_mz

Well-Known Member
بيژن جان سه گاز بود. من هنوز نمي دونم سالمند يا نه.
و به قول اصفهاني ها سرمايه گذاري نامطمئني بود که پريد.

R_chizari

Active Member
كامي جان آخه خودش گفت اولين بارش بود فلفل تند ميخورد بعدم يه ربع داشت اشكاشو پاك ميكرد :) :lol: اما من ديگه عهد كردم كسي رو تحريك نكنم كه مجبور بشه از اين كارا بكنه :wink:
ما مينيبوس 1 بوديم ؟ 8)

kami_mz

Well-Known Member
از شماره ميني بوس چيزي نمي دونم. فقط مي دونم ايني که باهش برگشتيم آخرش بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

siavash-tanha

Well-Known Member
marzban گفت:
اقا به من که خیلی گذشت فقط به خاطر اینکه یا دوستان عزیز بودم.
که کمی از نظر زمانبندی مشکل داشت که من را هم خیلی دچار درد سر کرد.
چون من هنگام برگشت به اصفهان بلیط گیرم نیاومد وهمشهری خودم را گم کردم و من مجبور شدم ساعت 2 بامداد تنهائی به اصفهان برگردم.
ولی با این این حال خیلی به من خوش گذشت.
اگر این تور در پارک ملت بود و نهار هم تخم مرغ و گوجه بود باز هم به من خوش می گذشت چون دوستان خیلی زیادی پیدا کردم.
از موقعی من از مینی بوس پیدا شدم به بقض حسابی تو گلوم گیر کرده وقتی که رسیدم خونه یک دفعه این بقض ترکید و شروع به گریه کردم.
چون احساس کردم توی مجید آنلاین تنها شدم.آخه شما ها که توی تهران هستید می تونید همدیگر را ببینید ولی من چی،من که توی اصفهان هستم.
حالا دیگه معلو نیست من تا کی باید انتظار دیدن دوستان را بکشم.
یه خواهش از شما دارم لطفا:
نگذا رید احساس تنهائی من به حقیقت بپیوند.
ممنون از همه دستان و به امید دیدار مجدد شما در چنین مجالسی
منتظر نظرات سایر دوستان نیز هستم

بابا بازم خوش بحالت كه لااقل بيشتر دوستان و از نزديك ديدي :(

ما چي ؟

ما كه تو گرگانيم اما نتونستيم بيام تهران باز شما از اصفهان رفتي تهران :eek:

اين دفعه جاده گرگان ساري رو ميبندم تا آقا مجيد و آقا پيمان و گير بياريم مارم با خودشون ببرند :wink: <شوخي>

خوش بحالتون :cry:

*ابوذر

a Truth Seeking

Active Member
والله مرزبان جان من هم مي خواستم بگم بازم خوش بحال شما كه رفتي من بيچاره رو بگو كه تا لب دريا رفتم تشنه لب برگشتم.(چي نوشتم خيلي بي ربط بود.) منظورم اينه كه من تا لحظه آخر مي خواستم بيام اما لعنت به دل سياه شيطون.

NabiKAZ

Well-Known Member
kami_mz گفت:
از شماره ميني بوس چيزي نمي دونم. فقط مي دونم ايني که باهش برگشتيم آخرش بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام عزيز
ميگم شما تو ميني بوس ما بودي؟؟؟
سمت راست ميني بوس رديف يكي مونده به آخر؟؟؟
آخه آيديت اشناست ميخواسم بدونم...
مرسي
نبي

Masih

Well-Known Member
دوستان بابت برگشت واقعا متاسفم ولي ديگه كاري از دست من برنميومد چون به ترافيك شديدي خورديم كه اصلا پيش‌بينيش رو نكرده بوديم.

مسيح.

سکوت

Member
مرزبان جان شما مثل اينكه خيلي به نظرات و پيشنهادات علاقمندي نه ؟!

هر چي ميشه نظر سنجي !! بابا از 11 هزار نفر اينجا فقط 50 نفر شركت كردن ! كه اين تعداد نسبت به تعداد اعضا خيلي كمه ! بنابراين از تاپيك هاي عمومي بپرهيزيد !

ady_constantine

Active Member
سکوت گفت:
مرزبان جان شما مثل اينكه خيلي به نظرات و پيشنهادات علاقمندي نه ؟!

هر چي ميشه نظر سنجي !! بابا از 11 هزار نفر اينجا فقط 50 نفر شركت كردن ! كه اين تعداد نسبت به تعداد اعضا خيلي كمه ! بنابراين از تاپيك هاي عمومي بپرهيزيد !

ولي اينو من و شما نبايد بگيم !!!! :wink:

نمي خوام من نمي دونستم چرا ميل نزدين بگين همچين قضيه اي هست منم مي خوام

آخه من يه چن وقتي نبودم فقط ميومم ميلامو چك مي كردم خوب ميتونستن مثل قرار عمومي مشهد يه ميل همگاني بفرستن

iRWEBDES

Active Member
بابا ما تو تهرانيم تا حالا هيچ كسم نديديم ..
منم وقت نكردم برم !
كاش منم چند نفر رو ميديدم !!‌:(

بچه ها با اين كه من بخاطر امتحان ترم تابستونم نتونستم بيام. اما بايد بگم كه كار بسيار قشنگي بود و از كسي كه اين فكر به ذهنش رسيده بايد تقدير و تشكر كرد

جدیدترین ارسال ها

بالا