پس در واقع کسایی که از php استفاده کنن کلا این مشکل رو دارن!! چون صفحات php برای اینکه اجرا بشن حتما نیاز دارن پسوندشون به صورت php ذخیره شه..چون اگه با پشوند html ذخیره کنیم کدهای php اجرا نمی شن درسته !!سیاوش جان رنکینگ رو پایین نمیاره....اما
در حالت پی اچ پی در اخر آدرسها پر از متغییر هست که خوندن اینها توسط موتورجستجوها سخته
وقتس شما پسوند رو تبدیل به اچ تی ام ال کنید چون صفحات مشابه صفحات استاتیک میشه و بدون متغییر پس راحت تر خونده میشه و در نیتجه خیلی عالی ایندکس میشه و این نمونه رو من به عینه خودم به چشم دیدم که چقدر تاثیر داره خصوصا اگر سزیون آی دی هایی که در اخر آدرسها هست حذف بشه و دیگه هیچ مشکلی در اره ایندکس شدن توسط موتورجستجوها نیست.
از طرف دیگه با اینکار پیج رنک بین صفحات بخوبی نفوذ میکنه و این خودش در بالا رفتن پیج رنک اصلی تاثیر داره...
موفق باشی
منظورتو متوجه نشدم !! میشه بیشتر توضیح بدی.. من واسه فروم نمی خوامواسه آی آی اس چون من کار نکردم نمیدونم اما فکر نمیکنم فرقی داشته باشه و فایلی هست با پسوند httaccess که عهده دار اینکار هست و ترفندهاش رو هم در قسمت پی اچ پی فروم میتونی پیدا کنی...
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=80455
سایتتون رو با پرتال راه اندازی کردید یا مثلا فقط واسه فروم میخواید ؟ چون برای این نوع برنامه ها هکها و مودهایی نوشته شده در مورد سئو که یک بخشیش هم همین تغییر پسوندهاست..
من از هیچ یک از برنامه های بالا استفاده نکردم!!سایتتون رو با پرتال راه اندازی کردید ؟ مثلا برنامه مدیرتی سایتی چون مامبو , نیوک و ... ؟
چون معمولا این برنامه ها خودشون مازول ها و مود هایی دارند که این کارها رو بطور کامل انجام میده .
اگه آدرس سایتتون رو بدید که من ببینم بهتر میتونم راهنمایی کنم .
موفق باشید .