ارتقاء مـودم V.90 به V.92 ؟

changeez

New Member
در مورد وي 92 در مجله ريزپردازنده خونده بودم. از مزاياي اون نوشته بود . اگر ميدونيد محبت كنيد به من بگيد چطور ميشه يك مودم Zoltrix TomCat 56 V.90 رو به V.92 ارتقاء داد. جاي ديگه شنيدم نرم افزارهاش هست كه روي چيپست مودم ميشينه و اون رو Updaate ميكنه آيا واقعاٌ ميشه نرم افزار داخل Chipset مودم رو Update كرد؟

خيلي متشكرم

iman_iz

Member
شما تشريف ببرين سايت zoltrix اونجا درايور هاي مودمتونو با استاندارد v92 پيدا ميكنيد...درايورو دريافت و با اينكه داريد عوض كنيد

MrMohi

Active Member
دوست عزیز آیا این مودم ما رو هم میشه به وی 92 ارتقائ داد؟

Creative Modem Blaster V.90 PCI DI5655

MrMohi

Active Member
نه دوست عزیز هر چی تو سایت گشتم درایو وی 92 پیدا نکردم

هر چی بود درایو وی 90 بود

Ali_ix

Well-Known Member
سلام

استاندارد V92 مربوط به سخت افزار هست و مودمهاي كمي هستن كه بشه به صورت نرمافزاري ارتقاء داد !

فكركنم مودمهاي USRobotics اينجوري باشه ولي بقيه مودمهارو فكر نكنم !

موفق باشيد...

علي.
cool.gif

MrMohi

Active Member
علی آقا لازم میدونم از راهنماییتون تشکر کنم

ممنون از راهنمایی شما :wink:

na_bakhtiare

New Member
در مورد وي 92 در مجله ريزپردازنده خونده بودم. از مزاياي اون نوشته بود . اگر ميدونيد محبت كنيد به من بگيد چطور ميشه يك مودم Zoltrix TomCat 56 V.90 رو به V.92 ارتقاء داد. جاي ديگه شنيدم نرم افزارهاش هست كه روي چيپست مودم ميشينه و اون رو Updaate ميكنه آيا واقعاٌ ميشه نرم افزار داخل Chipset مودم رو Update كرد؟

na_bakhtiare گفت:

امکانت v92 تنها زمانی فعال میشه که ISP که ازش خدمات اینترنت گرفتین اون رو پشتیبانی کنه ! در غیر اینصورت به خودتون زحمت ندید... 90 درصد ISP ها نمیدونن v92 چیه اصلا !

آخرین ویرایش:

mazoolagh

Active Member
قبل از هر چيز لازمه بدونيد كه V.92 چه مزايايي نسبت به V.90 داره و آيا اين مزايا مورد نياز شما هست يا خير؟

اول از همه اينكه مودمهاي V.92 به نسبت V.90 خيلي سريعتر وصل ميشن يعني زمان handshake مودمها كمتره (30 تا 40 درصد). روش كار به اين صورت هست كه در اولين تماس مشخصه انتقال خط تعيين و ذخيره ميشه و در تماسهاي بعدي اين عمل بدست آوردن پروفايل خط تكرار نميشه.
اين ويژگي از نظر مصرف كننده اهميت چنداني نداره و در اصل بنفع ISP هست كه در طي روز ممكنه دهها يا صدها هزار تماس داشته باشه (مثل پارس آنلاين)

ويژگي بعدي مودمهاي V.92 اينه كه سرعت ارسال اطلاعات در اونها ميتونه حداكثر تا 48Kbps بالا بره در حالي كه در مودمهاي V.90 حداكثر به 33.6Kbps محدود ميشه. اگر شما آپلودهاي سنگين داشته باشين (پابليش سايت - ارسال عكس و موسيقي - وبكم و ...) خيلي بدرد ميخوره يا كاربردهايي كه نياز به خط تقريبا متقارن باشه مثل بازيهاي تحت شبكه. ولي اگر كار شما عمدتا وبگردي و چت متن يا صوت و دانلود فايل هست هيچ تاثيري در كار شما نداره.
البته اين به نفع ISP نيست و شايد بيشتر ISP ها بهمين خاطر V.90 رو ترجيح بدن!

قابليت بعدي V.92 كه بيشتر براي كاربران جذاب هست امكان استفاده از سرويس انتظار مكالمه (call waiting) هست كه در اينجا بهش MOH=Modem On Hold ميگن و البته در V.90 وجود نداره. خيليها فكر ميكنن اين ويژگي فقط براي پاسخگويي به تلفن در حين اتصال به ISP هست ولي علاوه بر پاسخگويي ميشه شماره گيري هم كرد. البته بايد بدونين كه هزينه اينترنت در طي اين زمان MOH همچنان محاسبه ميشه!

در مورد امكان آپگريد كردن مودم: اگر مودم از چيپهاي DSP استفاده كنه اين احتمال هست كه بشه اون رو آپگريد كرد (مثل مودم usrobotics كه استاد فرمودن) در غير اينصورت بعيد بنظر ميرسه.

torabian

New Member
در پروتوکول V92 از الگوریتمهای فشرده سازی استفاده نشده یعنی راحت تر بگم اطلاعات در هر دو پروتکل با سرعت 56kbps منتقل میشن پس اصلا مهم نیست که ISP اون رو ساپرت میکنه یا نه.
دلیل اینکه از این پروتکل استفاده میکنن امکاناتیه دیگهایه که داره مثل اینکه خط تلفن رو اشغال نمیکنه.

mazoolagh

Active Member
torabian گفت:
در پروتوکول V92 از الگوریتمهای فشرده سازی استفاده نشده یعنی راحت تر بگم اطلاعات در هر دو پروتکل با سرعت 56kbps منتقل میشن پس اصلا مهم نیست که ISP اون رو ساپرت میکنه یا نه.
دلیل اینکه از این پروتکل استفاده میکنن امکاناتیه دیگهایه که داره مثل اینکه خط تلفن رو اشغال نمیکنه.

مجبور نيستي در زمينه اي كه تخصص نداري اظهار نظر نادرست كني يا حرف تكراري بزني!

جدیدترین ارسال ها

بالا